Privé rondreis met gids/chauffeur Mooiste van de Natuur

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,3

Gemiddelde beoordeling

44 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 03-09-2018

Natuur, cultuur en ontspanning in 1!

Prachtige natuur met een overvloed aan olifanten. Bijzonder gastvrije en vriendelijke bevolking. Super fijne gids/chauffeur. Heerlijke hotels!

Anoniem
7,6
Toegevoegd op: 30-08-2018

Prachtige, afwisselende reis door een fantastisch groen, cultureel en gastvrij Sri Lanka.

Deze reis biedt een leuk, cultureel en afwisselend programma en je krijgt een goed beeld van het fantastische Sri Lanka te zien. Wij hebben Polonnaruwa, Horton Plains en Yala als optionele excursies er bij gedaan. Zorg wel dat je bij Horton Plains goed weer hebt. Alleen dan is deze wandeling de moeite waard. Polonnaruwa is leuk als je van tempels houdt, wij gingen met de auto maar je kan er ook mooi fietsen! Yala is een aanrader. Prachtig safaripark met veel verschillende diersoorten. Tip: beklim in Sigiriya niet de Sigiriyarots maar de Pidurangala. Deze biedt uitzicht op de andere rots en is vele malen goedkoper. Algemene tip: wees je er van bewust nog wel een aanzienlijk bedrag te reserveren voor fooien! Wij vonden dat de info hierover wel wat beter mag. Gids: 10 euro per dag, kofferdragers geld per koffer, externe gidsen een fooi, schoonmakers kamers enz. En kijk uit bij excursies naar bv theetuinen enz. Zeer agressieve verkopers!

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 28-08-2018

Mooie rondreis waarbij veel natuurparken worden aangedaan!

Mooie rondreis door een geweldig land! Veel gezien en meegemaakt, alles was ook goed verzorgd. De meeste hotels waren zelfs boven verwachting. Ook veel natuur gezien, iets wat wij erg leuk vinden. Het hoogtepunt was de parade tijdens het jaarlijkse boeddhistische feest in Kandy. Een 'once in a life time' ervaring! Wij kunnen deze reis aan iedereen aanbevelen!

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 16-08-2018

Azie/India in een notendop

Srik Lanka is een mooie samenvatting van India en Azie op 1 eiland. Veel afwisseling tussen cultuur en natuur.

Dhr. O
8,6
Toegevoegd op: 12-08-2018

Gastvrije mensen, bijzondere cultuur en een gevarieerde natuur

Anoniem
7,6
Toegevoegd op: 10-08-2018

Een fantastische reis waarbij de vriendelijke inwoners de ambassadeurs zijn van hun land Sri Lanka.

Een fantastische reis. Waarbij onze chauffeur Kennedy, door zijn kennis van het land en zijn gastvrijheid ons een heerlijke vakantie heeft bezorgd. Uiteraard dit alles in combinatie met de bevolking, natuur en de cultuur.

Mw. E - Nijmegen
9,0
Toegevoegd op: 09-08-2018

Super mooie ervaring en veel geleerd van dit fantastische land.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 19-06-2018

Wat een geweldig mooi land is Sri Lanka!

Vanaf dag 1 tm dag 16 hebben wij een geweldige rondreis gehad door Sri Lanka. Wat een mooi land met zijn ongerepte natuur. Alles wat we hebben gedaan hebben we ook als superleuk ervaren! Hoogtepunt voor ons was de treinreis. Die had nog wel langer mogen duren. En de kookworkshop met de locals was eveneens super. Nog nooit zo lekker gegeten :-) Onze gids/chauffeur James heeft ons overal veilig heengereden en voorzien van veel informatie. Hij was overal bij, maar op de achtergrond. Hij zorgde voor ons als een vader. Denk je hieraan, denk daaraan. Dankjewel James voor deze geweldige ervaring. Dus als je twijfelt of je deze reis moet gaan maken; wij zeggen volmondig ja, zeker doen! En fox is ons zeer goed bevallen. Alles is prima geregeld, vanaf de aankomst op de luchthaven tot aan het vertrek. In één woord: top!

Mw. L
7,6
Toegevoegd op: 18-06-2018

Prachtige natuur, afwisselende excusies en super vriendelijke mensen een gave natuurtrip.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 14-05-2018

Een onvergetelijke reis door een geweldig land met prachtige natuur, cultuur en vriendelijke mensen

Deze reis is een aanrader, Sri Lanka is een geweldig land. Prachtige nationale parken met veel dieren en vogels. Er is veel historie en mooie geïnteresseerde mensen. De reis is heel afwisselend en je kunt ook zelf aangeven als je nog optionele excursies wilt doen of als je een middag eerder naar je hotel wilt voor extra vrije tijd, Tharindu was onze chauffeur met veel kennis van het land en de bezienswaardigheden dit zorgt ervoor dat je een onbezorgde reis kunt maken. We raden aan de upgrade te nemen mooie hotels op prachtige locaties.

Dhr. van V - Rotterdam
Terug naar boven