Privé rondreis met gids/chauffeur Mooiste van de Natuur

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,3

Gemiddelde beoordeling

45 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 14-05-2018

Een onvergetelijke reis door een geweldig land met prachtige natuur, cultuur en vriendelijke mensen

Deze reis is een aanrader, Sri Lanka is een geweldig land. Prachtige nationale parken met veel dieren en vogels. Er is veel historie en mooie geïnteresseerde mensen. De reis is heel afwisselend en je kunt ook zelf aangeven als je nog optionele excursies wilt doen of als je een middag eerder naar je hotel wilt voor extra vrije tijd, Tharindu was onze chauffeur met veel kennis van het land en de bezienswaardigheden dit zorgt ervoor dat je een onbezorgde reis kunt maken. We raden aan de upgrade te nemen mooie hotels op prachtige locaties.

Dhr. van V - Rotterdam
9,5
Toegevoegd op: 14-05-2018

De reis van ons leven!

Wij hebben Sri Lanka ervaren als een paradijselijk eiland met bijzonder vriendelijke mensen. Een schitterende flora en fauna, afgewisseld door prachtige tempels, stoepa's en authentieke leefomgevingen. Adembenemende safari's met zeer ervaren gidsen maken je vakantie om nooit te vergeten!!

Dhr. G - Hilversum
8,6
Toegevoegd op: 09-05-2018

Een avontuur om nooit te vergeten

Sri Lanka heeft als vakantieland enorm veel te bieden. Prachtige stranden, afwisselende landschappen, bijzondere cultuur, Unesco Wereld erfgoederen, en een rijk culinair aanbod. De hotels en resorts die Fox selecteerde (upgrade) zijn op een enkele na van hoog niveau. De organisatie was perfect, van de ontvangst 's morgens vroeg op de lucht haven tot het afscheid op diezelfde luchthaven. Fox had alles perfect geregeld.

Dhr. B - Hoofddorp
10,0
Toegevoegd op: 13-04-2018

Een prachtig land, maar Kapila maakte het geweldig!

Wij hebben erg genoten van het prachtige land en de geweldige excursies. De wisseling tussen actieve excursies en rustige bezienswaardigheden was goed. De gids heeft ons uitstekend geholpen! We hebben er een nieuwe vriend bij!

Dhr. R - Alkmaar
10,0
Toegevoegd op: 08-04-2018

Eerste keer FOX en Sri Lanka, geweldige ervaring alles super verlopen.

We waren zeer tevreden over de lokale gids. Deskundig, vriendelijk en beschaafd. Het programma was niet overladen, maar we hebben toch heel veel gedaan en gezien. We hebben een prima beeld van het eiland, de cultuur, de natuur en de bevolking gekregen. Met de gids was het programma goed te bespreken, kleine aanpassingen waren geen probleem. Prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. We hadden schitterende hotels. De organisatie was top!

Mw. R - Sittard
9,5
Toegevoegd op: 06-04-2018

Geweldige reis in een mooi en vriendelijk land.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 02-04-2018

Prachtige natuurreis met grote varieteit aan wildlife

Wij hebben de Horton plains wandeling en de Yala excursie toegevoegd aan het reisprogramma. Deze mag je beide niet missen. Op de wandeling mooie vergezichten en een leuke waterval en in Yala zoveel dieren gezien dat het je de grote hoeveelheid jeeps weer doet vergeten.

Dhr. van der B - Gouda
10,0
Toegevoegd op: 01-04-2018

Prachtige reis meet veel afwisseling en zeer aangename gids-chauffeur : Dushara

We hebben een prachtige reis gehad in Sri Lanka. Zeer goede hotels, begeleiding door persoonlijke gids en prachtig land met mooie excursies. Niets op aan te merken. Perfecte organisatie van fox . Dank aan onze zeer goede gids en chauffeur Duchara.

Dhr. LA L - Tongeren
7,6
Toegevoegd op: 31-03-2018

Mooie rondreis waarbij je zelf nergens meer over na hoeft te denken.

De gids is bepalend voor je vakantie, wij hadden een perfecte gids! Hij heeft ons rustig door het land gereden, wat in het hectische verkeer een hele prestatie is. We zijn geïnformeerd over cultuur, gebruiken, architectuur historie en religie. Deze reis ontzorgt helemaal, alles is geregeld, de hotels zijn van top kwaliteit en het programma laat je heel veel mooie dingen zien. De locale ondersteuning bij vragen/problemen is uitstekend. De combinatie van het programma en het land laten weinig ruimte voor eigen invulling. Sri Lanka kent een tweedeling tussen de wereld voor de toeristen en voor de locale bevolking. Het programma houdt hier rekening mee waardoor het lastig is om het echte Sri Lanka te ervaren, je ziet alleen de toeristische kant. Gelukkig heeft onze gids ruimte gemaakt voor onze expliciete behoeft om meer het locale leven te ervaren. Deze reisvorm past niet bij onze behoefte, wij wandelen liever door het echte leven.

Dhr. B - Kerk Avezaath
9,5
Toegevoegd op: 20-03-2018

Een prachtige mix van natuur en cultuur.

Kalu’s hideaway was een geweldig hotel. Jammer dat je hier maar 1 nacht verbleef. Een dag minder strand en een dag meer daar zou mij veel plezier hebben gedaan. Onze chauffeur/ gids, Malaka is een aanrader. Goede en veilige rijstijl, wist veel te vertellen. Zorgzaam en attent, hij heeft ons verwend en voorgoed verpest. Op de wandeltochten had hij altijd extra flessen water bij zich voor ons. Bij de safari’s zorgde hij voor de verrekijker. Een uur voor we bij de hotels waren belde hij of de kamers klaar waren en volgens verzoek ingedeeld.We willen niet anders meer dan een reis met eigen chauffeur/ gids.

Mw. S - Lelystad
Terug naar boven