Privé rondreis met gids/chauffeur Mooiste van de Natuur

 

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

48 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,3
Toegevoegd op: 03-02-2019

Een bijzondere ervaring in een bijzonder land!

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 24-01-2019

Prachtige veelzijdige rondreis

Ongelooflijk goed georganiseerde reis waarbij je als toerist amper van iets hoeft aan te trekken. Alles in de puntjes geregeld, veel intreressante, boeiende dingen te zien! De hotels waren doorgaans bovengemiddeld goed! Onze chauffeur James, heeft onze reis de extra touch gegeven! Zeer sympathieke persoon die goed voor je zorgt, tips geeft en maakt dat je steeds veilig bent! Dikke pluim voor hem! Ook naar Fox toe een dikke proficiat voor de heel goede zorgen en organisatie van deze zeer geslaagde reis!

Bram Bonne
9,0
Toegevoegd op: 11-12-2018

Een bijzonder goede introductie van Sri Lanka met veel aandacht voor natuur en cultuur.

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 22-11-2018

Gaaf! Biedt alle hoogtepunten van het land!

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 17-11-2018

Wondermooie uitzichten, gevarieerd landschap, toegewijde cultuur, prachtige stranden: check!

Deze reis naar Sri Lanka biedt je het mooiste van wat het land te bieden heeft: stadsbezoeken, safari parken, stranden, bergbeklimmingen, culturele dansshow, tempels en koken bij locals voor een volledige onderdompeling in de lokale cultuur. Kortom een reis die je volledig betovert! De hotels zijn over het algemeen zeer goed uitgerust en dichtbij de te bezoeken excursies van die dag. Wij vonden vooral de beklimming van de sigiriya rock, little adam's peak, temple of tooth, anuradhapura en zonder twijfel de beroemde treinreis een enorme aanrader! Ook fijn dat je met de gids je voorkeuren kan aangeven welk soort bezoeken je voorkeur genieten. Het programma is de eerste dagen goed gevuld, maar naar het einde toe steeds minder waardoor je ook voldoende vrije tijd hebt om uit te rusten van de indrukken van het mooie Sri Lanka en eventueel zelf op ontdekking te gaan en eens een rit in een lokale tuk tuk te beleven.

8,0
Toegevoegd op: 16-11-2018

bijzonder vriendelijke mensen, lekker eten en rijke cultuur en natuur

neem pennen mee, de kinderen zijn er erg blij mee

Ruud&Birgitt uit Ossendrecht
7,0
Toegevoegd op: 05-11-2018

Een mooie reis met verschillende elementen en onverwachte natuur schoon.

.

7,7
Toegevoegd op: 05-11-2018

Prima reis met een goede chauffeur/gids

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 27-10-2018

Leuke afwisselende reis met natuur en cultuur.

Mooie afwisselende reis. Vriendelijke chauffeur die veel vertelde over het land.

9,0
Toegevoegd op: 20-10-2018

Enorm genoten van een bijzonder land met een gave combinatie van natuur en cultuur!

Van te voren weet je dat alles voor je wordt geregeld. Alhoewel wij dat niet gewend zijn vonden we het een fantastische ervaring en zeer luxe om met zn 2-en te worden rondgereden door het soms chaotische verkeer. Het Aziatische straatbeeld is een excursie op zich! De natuurreis is een goede combinatie van natuur en cultuur. Wij hadden het geluk om een beer en een luipaard op onze weg te treffen naast de altijd superleuke olifanten en prachtige vogels. Onze gids Yohan wist de leukste en smakelijkste lunchplekken te vinden en had altijd goede tips. Indrukwekkend en boeiend is het om te ondervinden hoe sterk met name het buddhistische geloof leeft onder de vriendelijke bevolking.

Mir