Privé rondreis met gids/chauffeur Mooiste van de Natuur

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,3

Gemiddelde beoordeling

41 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,5
Toegevoegd op: 20-03-2018

Een prachtige mix van natuur en cultuur.

Kalu’s hideaway was een geweldig hotel. Jammer dat je hier maar 1 nacht verbleef. Een dag minder strand en een dag meer daar zou mij veel plezier hebben gedaan. Onze chauffeur/ gids, Malaka is een aanrader. Goede en veilige rijstijl, wist veel te vertellen. Zorgzaam en attent, hij heeft ons verwend en voorgoed verpest. Op de wandeltochten had hij altijd extra flessen water bij zich voor ons. Bij de safari’s zorgde hij voor de verrekijker. Een uur voor we bij de hotels waren belde hij of de kamers klaar waren en volgens verzoek ingedeeld.We willen niet anders meer dan een reis met eigen chauffeur/ gids.

Mw. S - Lelystad
10,0
Toegevoegd op: 18-03-2018

Deze reis was inspirerend en onvergetelijk.

Als je met je eigen chauffeur/gids goed bespreekt wat je wilt zien en wat je verwachtingen zijn dan kan jouw chauffeur/gids dit weer bespreken met de gidsen van de verschillende excursies/safari's. Hierdoor werd onze vakantie onvergetelijk. Neem wat oude t'shirts e.d. mee om achter te laten, je maakt de mensen er erg blij mee. In de verschillende hotels is een klamboe niet nodig. Als je gevoelig bent voor muggenbeten dan is Deet wel aan te bevelen. Hou je van de natuur, flora en fauna, safari's en cultuur dan is deze reis een hele goede keuze.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 18-03-2018

Helemaal te gek.

Mw. van C - Oosterhout Nb
9,0
Toegevoegd op: 15-03-2018

Een fantastische babymoon om nooit meer te vergeten

Zeer geslaagde reis. En heel fijn dat Amila (onze gids/chauffeur), ons hielp kiezen van de excursies. Een hotel was is niet bevallen, maar gelukkig bleven we nergens lang. Jammer dat de kanotocht naar een dorpje nogal kort was. Bovendien moesten we ivm regen met de tuktuk daar weg. Ik had ook liever gezien dat er iets meer excursies inclusief zijn. Aangezien iedereen ervan uitvaag dat je deze excursies gaat doen (en die je ook echt wil doen). Kortom een hele fijne ervaring. Geweldig mooi land! En fijne mensen. Echt een aanrader!!

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 09-03-2018

Geweldig

Na aankomst bleek het reisprogramma veranderd te zijn. Alle vouchers konden in de prullenbak. Dat veroorzaakte nogal wat verwarring en dus ongemak.

Mw. W - Waddinxveen
10,0
Toegevoegd op: 08-03-2018

mooi land met prachtige natuur/cultuur met vriendelijke en behulpzame mensen een tweede bezoek waard

mede door onze geweldige chauffeur/gids hebben wij mogen genieten van dit mooie land met prachtige natuur/cultuur met vriendelijke en behulpzame mensen zeker een tweede bezoek waard.

Dhr. H - Schiedam
9,5
Toegevoegd op: 22-02-2018

afwisselende reis, waarin ook ruimte was om zelf dingen te ondernemen

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 20-02-2018

Prachtige rondreis door Sri Lanka, schitterende natuur en cultuur en bijzonder aardige mensen!

Prachtige privé rondreis vol afwisseling. We hadden een fijne gids/chauffeur die ons veel verteld heeft en de excursies af en toe aan onze wensen heeft aangepast. Wat een mooi land! Hoogtepunten: de beklimming van de Pidurangala Rock, treinrit door de theeplantages en de prachtige meren bij Kalutara (vooral tijdens zonsopkomst!). We hebben niet de Leeuwenrots, maar de Pidurangala Rock beklommen. O.a. om de grote drukte te vermijden. De beklimming is hier en daar een uitdaging, maar zeer de moeite waard. Een prachtig uitzicht, ook op de Leeuwenrots. We hebben gekozen voor een lange treinrit: van Kandy naar Bandarawela (ong. 5,5 uur). Prachtige uitzichten! Tijdens de hele rondreis hadden we mooie hotels en heerlijk eten. Sri Lanka is een schitterend land en grote kans dat we hier nog een keer terugkomen om nog meer te ontdekken (o.a. het noorden).

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 16-02-2018

Veelzijdige prachtige reis!

Sri Lanka biedt echt alles! Cultuur, natuur, lekker eten, gastvrije vriendelijke bevolking en een heerlijk klimaat ( 30-32 graden) Echt een aanrader!

Anoniem
6,2
Toegevoegd op: 14-02-2018

Geweldig voor de natuurliefhebbers die niet te veel om steden en contacten met inwoners geven

Een reis die de mooie fauna en flora van Sri Lanka goed laat zien en meebeleven We hebben zeer genoten van het vele wild levend in hun eigen habitat Cultuur en steden worden wat minder belicht Er wordt gegeten in hotels en andere gelegenheden die bekend staan als zeer veilig ( gegarandeerd bereid met schoon water, niet te spizy enz.) Je eet daardoor wel meestal met andere ( grote groepen) toeristen Hoogtepunt voor ons was de jeepsafari in het Bundala park bij Tissamaharama als enige bij een water plas met waterbuffels krokodillen apen en olifanten, ademloos een uur kunnen genieten van de gewoontes en de "rechten" van de sterktse

Dhr. Van B - Leiden
Terug naar boven