Privé rondreis met gids/chauffeur Mooiste van de Natuur

 

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,0

Gemiddelde beoordeling

51 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,0
Toegevoegd op: 16-11-2018

bijzonder vriendelijke mensen, lekker eten en rijke cultuur en natuur

neem pennen mee, de kinderen zijn er erg blij mee

Ruud&Birgitt uit Ossendrecht
7,0
Toegevoegd op: 05-11-2018

Een mooie reis met verschillende elementen en onverwachte natuur schoon.

.

7,7
Toegevoegd op: 05-11-2018

Prima reis met een goede chauffeur/gids

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 27-10-2018

Leuke afwisselende reis met natuur en cultuur.

Mooie afwisselende reis. Vriendelijke chauffeur die veel vertelde over het land.

9,0
Toegevoegd op: 20-10-2018

Enorm genoten van een bijzonder land met een gave combinatie van natuur en cultuur!

Van te voren weet je dat alles voor je wordt geregeld. Alhoewel wij dat niet gewend zijn vonden we het een fantastische ervaring en zeer luxe om met zn 2-en te worden rondgereden door het soms chaotische verkeer. Het Aziatische straatbeeld is een excursie op zich! De natuurreis is een goede combinatie van natuur en cultuur. Wij hadden het geluk om een beer en een luipaard op onze weg te treffen naast de altijd superleuke olifanten en prachtige vogels. Onze gids Yohan wist de leukste en smakelijkste lunchplekken te vinden en had altijd goede tips. Indrukwekkend en boeiend is het om te ondervinden hoe sterk met name het buddhistische geloof leeft onder de vriendelijke bevolking.

Mir
7,7
Toegevoegd op: 20-10-2018

Wij zijn uitermate tevreden over de organisatie door FOX. Ook m.n. Onze chauffeur/gids heeft het gemaakt dat dit voor ons een zorgeloze vakantie was.

9,7
Toegevoegd op: 05-10-2018

Een zeer mooie afwisselende reis door het prachtige Sri Lanka

Sri Lanka is een prachtig land, met veel historie, mooie natuur, heerlijk eten en een vriendelijke bevolking. Alles was tot in de puntjes geregeld en niets werd aan het toeval over gelaten! Tijdens onze reis hebben we veel van de hoogtepunten van Sri Lanka gezien. Met name de afwisseling tussen de (indrukwekkende) oude steden en tempels, de prachtige natuur en avontuurlijke safari's vonden wij erg plezierig. Het is best een druk programma, maar er was zeker ook tijd voor ontspanning, zelfs terwijl wij bijna alle optionele excursies hebben gedaan. Onze hoogtepunten waren de optionele wandeling naar Horton Plains (doen!), de treinreis in de hooglanden en Lion Rock. Wij waren ook erg tevreden over onze gids/chaffeur James, hij heeft er alles aan gedaan om onze reis zo aangenaam mogelijk te maken en hij was een leuk persoon om mee op te trekken (zeker niet onbelangrijk, je zit tenslotte best lang met elkaar in de auto).

Allard & Desire
9,0
Toegevoegd op: 02-10-2018

Voor ons een perfecte mix tussen cultuur, natuur en rust.

We zagen eerder al olifanten in het wild, maar nog nooit zoveel en zo dichtbij. Een intense beleving. De glimlach en het enthousiasme waarmee onze chauffeur/gids ons telkens begroette, zal ons lang bijblijven. Bedankt, Chanaka, voor de goede zorgen waarmee je ons begeleidt hebt tijdens onze rondreis.

Annick en Marc
7,7
Toegevoegd op: 23-09-2018

Een mooie reis in een land met prachtige natuur en hele lieve mensen,alles top geregeld door Fox!

Onze chauffeur Danuka heeft ons van het begin tot het eind in de watten gelegd. De mensen zijn allemaal heel aardig en de natuur is afwisselend en prachtig! De prive rondreis is ook echt een prive ronreis van het begin tot het einde. Alles was perfect geregeld. We hebben de cultuur gezien, en hoe de mensen leven. Daarnaast veel natuur gezien in verschillende nationale parken. Heel veel dieren en prachtige vogels.

9,7
Toegevoegd op: 19-09-2018

Prachtig reis met veel natuur, cultuur, aardige mensen en heel lekker eten!

Een prachtige reis met veel natuur, kennismaken met het echte leven in het land en de diverse culturen. Vele extra excursies mogelijk. Een geweldige gids/ chauffeur, Dushara die je alles van het land laat zien en ervaren.