16-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Mooiste van de Natuur

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

54 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 29-08-2019

Indrukwekkend, mede door Mr. Nihal onze chauffeur/gids

Bij hotel Pe basis Reef een bezoekje brengen aan het tehuis voor verstandelijk beperkte kinderen: Prithipura Communities. Je kunt dan een voedselpakket kopen en die gift wordt vastgelegd door de secretaresse van het huis. Erg leuke ontmoeting was dat.

Marleen
9,0
Toegevoegd op: 12-04-2019

Puur Sri Lanka

Wij hebben alle (optionele) excursies en vonden ze allemaal de moeite waard. Een prachtige reis met een mooie balans tussen cultuur en natuur. Tips: neem altijd toiletpapier en witte sokjes mee (voor de hete vloeren van de tempels).

8,3
Toegevoegd op: 07-04-2019

Gastvrij land

Er is geen omschrijving ingevuld.

Tanya en Steven uit België
8,7
Toegevoegd op: 26-03-2019

Prachtige reis! Zeker een aanrader!

Mooie reis! We hebben enorm genoten, mede dankzij onze chauffeur Wija!

9,7
Toegevoegd op: 15-03-2019

Fantastische rondreis, prima hotels. Erg prettig met goede chauffeur. Goede balans in-ontspanning

Fox regelt alles prima. Op de luchthaven staan ze achter de rij chauffeurs. Rondreis met prive chauffeur goed bevallen. Jammer dat onze chauffeur ons buiten programma om naar allerlei winkeltjes wilde brengen. Wij hebben toen aangegeven dit niet te willen. Houd er rekening mee dat Sri Lanka een fooien cultuur heeft. We hebben een fantastische tijd gehad! Hoogtepunt Lions Rock, Hurulu National Park en Little Adams Peak. Ook verblijf in Kandy was erg prettig. Afsluiten met strandcakantie hotel The Palms in Beruwela was heerlijk. Upgrade hotels is niet nodig, alle hotels zijn prima!

Petronella
8,7
Toegevoegd op: 05-03-2019

Prachtig eiland, adembenemende natuur, veel cultuur/historie en vriendelijke/behulpzame bevolking

Onze prive-rondreis was met een hele ruime sedan bestuurd door een lokale gids die uitermate veilig reed en dat is wel erg prettig gezien het chaotische verkeer. Hij had enorm veek parate kennis, was altijd ruim op tijd en gewoon een pretrig iemand om bij ons te hebben. De eerste dagen is er veel aandacht voor tempels, later veel meer aandacht voor natuur. Alles indrukwekkend. Ook de safari's waren gaaf, vooral de olifanten en de prachtige vergezichten. Wij hebben de Upgrade genomen en waren daar erg blij mee wnat de hotels waren heerlijk om te vertoeven. Toppers waren de bezoeken aan Sigirya Rots, Liptons Seat, Little Adams Peak, Tempel met de Tand en Galle (extra excusie vanuit strandhotel)

Fam. van Zaalen, Den Haag
8,3
Toegevoegd op: 03-02-2019

Een bijzondere ervaring in een bijzonder land!

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 24-01-2019

Prachtige veelzijdige rondreis

Ongelooflijk goed georganiseerde reis waarbij je als toerist amper van iets hoeft aan te trekken. Alles in de puntjes geregeld, veel intreressante, boeiende dingen te zien! De hotels waren doorgaans bovengemiddeld goed! Onze chauffeur James, heeft onze reis de extra touch gegeven! Zeer sympathieke persoon die goed voor je zorgt, tips geeft en maakt dat je steeds veilig bent! Dikke pluim voor hem! Ook naar Fox toe een dikke proficiat voor de heel goede zorgen en organisatie van deze zeer geslaagde reis!

Bram Bonne
9,0
Toegevoegd op: 11-12-2018

Een bijzonder goede introductie van Sri Lanka met veel aandacht voor natuur en cultuur.

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 22-11-2018

Gaaf! Biedt alle hoogtepunten van het land!

Er is geen omschrijving ingevuld.