Privé rondreis met gids/chauffeur Mooiste van de Natuur

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,1

Gemiddelde beoordeling

34 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,5
Toegevoegd op: 23-10-2017

Schitterende goed verzorgde vakantie!

Heerlijke vakantie , goed verzorgd. Hele goede en snelle oplossing bij een slechte accommodatie. Goede betrokkenheid van de reisorganisatie ook tijdens de reis

Mw. van L - Boskoop
8,6
Toegevoegd op: 21-10-2017

Mooie reis door een veelzijdig land

Zeer mooie reis door veelzijdig land, met geweldige gids/chauffeur Jayan.

Dhr. W - Deest
9,5
Toegevoegd op: 21-10-2017

Super vakantie met aardige mensen. Wel veel extra optionele dingen gedaan om de reis compl. te maken

Top vakantie gehad. We hebben wel alle extra optionele excursie gedaan waardoor de reis naar onze mening pas echt compleet was. Dit geeft wel een aardige extra kostenpost. Daarnaast een erg fijne gids genaamd Yohan gehad die ons echt geholpen heeft de vakantie te krijgen die we wilden.

Dhr. W - Pannerden
9,5
Toegevoegd op: 13-10-2017

Prachtige rondreis,veel olifanten en zelf een luipaard gezien! Sam (onze gids/chauffeur) een topper!

In september hebben wij een onvergetelijke prive natuur rondreis gemaakt. Safari's waren heel bijzonder, veel olifanten, kleurrijke vogels en waterbuffels in het wild en van dichtbij gezien. Zelfs in het noorden van Sri Lanka een luipaard op korte afstand! Prachtig land, vriendelijke mensen, heel kleurrijk. De lokale keuken is smaakvol, afwisselend en kruidig. Sam (onze chauffeur/gids) reed ons op een prettige en veilig manier door Sri Lanka. Een prachtig mens, die ons vele mooie plekken in zijn land heeft laten zien. We hebben mooie herinneringen opgedaan en zullen Sri Lanka niet snel vergeten.

Mw. B - Arnhem
9,5
Toegevoegd op: 11-10-2017

Prachtige ervaring

De "Mooiste van de natuur" reis is fantastisch! Sri Lanka is een heel divers en prachtig land, waar je van de ene verbazing in de andere valt. Voor ons was dit een eerste keer om samen met een prive-chauffeur te reizen maar dit is ook erg goed bevallen. Absoluut een aanrader!

Dhr. D - Voerendaal
10,0
Toegevoegd op: 11-10-2017

Ongelooflijke ervaring!

Het was een prachtige reis. Alles top geregeld. Met name onze prive chauffeur Nihal heeft onze reis tot een onvergetelijk avontuur gemaakt. Hij kwam onze wensen tegemoet waardoor de reis aansloot op onze interesses. Een aanrader!!

Mw. G - Limbricht
8,6
Toegevoegd op: 05-10-2017

Mooie reis, waarin je veel kan zien en tegelijkertijd kan uitrusten!

Wat is Sri Lanka toch een prachtig land en we hebben een mooie reis gemaakt! Fox had alles goed geregeld! We verbleven in goede hotels, hadden een vriendelijke gids en ook het eten beviel ons goed. Je kon leuke excursies maken en ook zelf aangeven welke excursies je wel/niet wilde volgen. Je hoefte dit niet meteen bij het begin van de reis kenbaar te maken, maar je kon gewoon een dag van tevoren bij de gids zelf aangeven dat je bijvoorbeeld toch wel/niet een bepaalde safari wil doen. De reis is een echte aanrader!

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 04-10-2017

In 1 woord: super

Een hele mooie afwisselende reis. Fantastisch landschap, interessante cultuur en vooral hele, hele lieve mensen. Zeker aan te bevelen.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 22-09-2017

wederom weer een fantastische ervaring met fox

Mw. G - Haarlem
10,0
Toegevoegd op: 22-09-2017

veelzijdige cultuur/natuurtrip voor de verwende reiziger

Voor alle diensten, of het nu een koffer wegbrengen, een chauffeur tijdens een safaritrip, een additionele gids tijdens een excursie worden extra fooien verlangd . Koffers 100 rupee, chauffeur excursie en extra gids bijv. 1000 rupee . De optionele excursies zijn kostbaar t.o.v. de sri lankaanse levensstandaard. Pollonnaruwa de 2e oude hoofdstad van het oude Lanka kost bijv.€ 52.Voor archeologen wellicht interessante excursie maar voor de gemiddelde toerist een grote oppervlakte met veel ruines. Anuradhapura is veel interessanter met zijn tempels. Wij waren er op Poya day, de dag van de volle maan wanneer er vele srilankanen komen offeren en er veel spectakel is.Houdt er verder rekening mee dat er in de vroege ochtend en late avond bij de opening en de sluitingsrituelen van de tempels veel reuring is, echt mooi om mee te maken.Zo waren we getuige van het sluitingsritueel in de tempel van de Tand (Kandy)

Mw. D - Heerlen
Terug naar boven