15-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Sri Lanka en de Malediven

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

33 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,7
Toegevoegd op: 01-05-2019

Fantastische reis met compleet en gevarieerd programma. Bevolking is bijzonder vriendelijk.

Reizen met privéchauffer is ons uitstekend bevallen. Met dank aan Roshan, die ons veilig en deskundig begeleid heeft, ook na de aanslagen van 21 april. Tip: zorg dat je veel 100 roepiebiljetten op zak hebt, voor het geven van fooien.

8,7
Toegevoegd op: 11-04-2019

Ontzettend mooie reis, en ook heerlijk kunt nagenieten op de Malediven

De optionele excursie waarbij je de treinreis kunt maken van 3,5 uur, ik zeg doen!!!! Deze wil je niet missen, geweldig!

Mevrouw Kuijpers uit Mierlo
9,0
Toegevoegd op: 08-04-2019

Perfect geregelde vakantie gehad in een schitterend land.

We hebben een hele fijne en mooie vakantie gehad in Sri Lanka en op de Malediven. Sri Lanka is een prachtig land met veel mooie natuur, wilde dieren en heerlijk eten. De mensen zijn erg gastvrij en de hotels waar we in zaten hebben ons positief verrast. Als optionele excursie hebben we vanuit Kandy een mooie trein reis gemaakt, door de theeplantages, op weg naar 'Little England' en hier ook een theeplantage bezocht. Dit is een aanrader! Ook de Malediven zijn mooi. Helder blauw water, wit zand en veel vissen. Heerlijk om een paar dagen bij te komen en perfect voor snorkelen en duiken! Onze gids was Asela, een hele lieve jongen met veel kennis over Sri Lanka en de religies. Hij dacht overal aan en heeft onze vakantie een specialer tintje gegeven. Wij zouden zeker aanbevelen om naar hem te vragen! Al met al is deze reis absoluut de moeite waard!

Roos
9,3
Toegevoegd op: 23-03-2019

Fantastisch veelzijdig land.

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,3
Toegevoegd op: 12-03-2019

Verassend Sri Lanka met mooie aansluiting naar de Malediven.

Een hele mooie reis weer ervaren met onze 3e fox reis. Mooie dingen gezien. Progamma was met onze fantastisch chauffeur dhr Kapila makkelijk om te gooien. Bv ik kan wat moeilijker tegen de warmte daar hield hij rekening mee en hadden de excursies bv de Lion Rock beklimmen vroeg in de ochtend. Ook hebben wij de tempels wat ingekort. Dit was geen probleem. TOP PLUIM FOX We kregen bij aankomst 2 flessen van aluminium die we konden bijvullen met een bijgeleverde tank van 20ltr die in de auto stond. Echt perfect, dat we zo ons steentje konden bijdragen aan het plastic overschot waar Sri Lanka niet echt over nadenkt.

Marja Oosterman Zaandijk
8,7
Toegevoegd op: 26-02-2019

Prachtige reis met een fantastische chauffeur!

Nuwara Eliya en omstreken niet gezien is Sri Lanka niet gezien! Kandy 3 dagen is veels te lang. Botanische tuinen pas bezoeken nadat u Kandy verlaat. Liever niet de fabriek vlakbij Kandy bezoeken. Deze valt zwaar tegen. Beter in Nuware Eliya een bezoek brengen aan een plantage.

Koopmans
9,7
Toegevoegd op: 20-02-2019

Een bijzondere reiservaring in een erg mooi land!

Er is geen omschrijving ingevuld.

6,0
Toegevoegd op: 08-02-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 02-02-2019

Prachtige reis met goede balans tussen natuur en cultuur.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Colette & Theo
8,3
Toegevoegd op: 08-12-2018

Een geweldige reis met vooral hoogtepunten en veel bijzondere herinneringen voor later.

Dankzij onze enorm vriendelijke en behulpzame gids (Kasun) waren we (2 personen) erg vrij m.b.t. het reisschema. Onze gids kwam regelmatig met goede ideeën, suggesties en waar nodig alternatieven; daardoor kregen we écht het idee dat het onze reis was. Wat voor ons erg bijzonder was, was het bezoek aan de witte dagoba van Ruwanwelisaya en de heilige Bodhi-boom op devolle maan dag van november. Er bijzonder om zoveel mensen daar dan rond te zien lopen. Tevens hadden we tijdens onze safari's enorm veel geluk. In de omgeving van Sigiriya hebben we echt veel olifanten gezien, veelal op enkele meters afstand. En in Yala National Park hadden we nog meer geluk; de daar aanwezig luipaarden laten zich niet altijd zien maar wij hebben er maar liefst 4 gespot! Ook hier weer op slechts enkele meters afstand. Een andere hoogtepuntje was de persoonlijke begeleiding van een olifant; hij heeft, op de weg, enkele minuten voor ons uit gelopen :)

Dhr Lourens