15-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Sri Lanka en de Malediven

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

34 reizigers beoordelen deze reis met een:

5,3
Toegevoegd op: 17-09-2019

Fantastische reis maar in verhouding met andere plekken in Azie. Prima vakantie maar toch wel duur.

Alle safariparken (incl: optionele) doen! Fantastisch mooie natuur, veel dieren te zien, echt een paradijs. Daarnaast waren de twee rotsen ook super om te beklimmen, heel mooi uitzicht en goede exercise. Fijne gids, hij weet ook de lokale plekjes en eettentjes te vinden als je daarom vraagt. Prima ontmoeting op het vliegveld en goede zorgen vanuit Fox. Wel Jammer dat wij voor 16 dagen betaald hebben en maar 14 dagen incl reisdagen weggeweest zijn voor hetzelfde geld. Prijs-kwaliteit vindt ik niet helemaal kloppen vergeleken andere reizen in Azie. Wel goed geregeld ter plaatsen toen we bij een hotel aankwamen en er constructie was rondom het zwembad, 1 telefoontje met de plaatselijke agent en we zaten 2 uur later in een ander hotel. Top service!

Tessa
9,7
Toegevoegd op: 01-05-2019

Fantastische reis met compleet en gevarieerd programma. Bevolking is bijzonder vriendelijk.

Reizen met privéchauffer is ons uitstekend bevallen. Met dank aan Roshan, die ons veilig en deskundig begeleid heeft, ook na de aanslagen van 21 april. Tip: zorg dat je veel 100 roepiebiljetten op zak hebt, voor het geven van fooien.

8,7
Toegevoegd op: 11-04-2019

Ontzettend mooie reis, en ook heerlijk kunt nagenieten op de Malediven

De optionele excursie waarbij je de treinreis kunt maken van 3,5 uur, ik zeg doen!!!! Deze wil je niet missen, geweldig!

Mevrouw Kuijpers uit Mierlo
9,0
Toegevoegd op: 08-04-2019

Perfect geregelde vakantie gehad in een schitterend land.

We hebben een hele fijne en mooie vakantie gehad in Sri Lanka en op de Malediven. Sri Lanka is een prachtig land met veel mooie natuur, wilde dieren en heerlijk eten. De mensen zijn erg gastvrij en de hotels waar we in zaten hebben ons positief verrast. Als optionele excursie hebben we vanuit Kandy een mooie trein reis gemaakt, door de theeplantages, op weg naar 'Little England' en hier ook een theeplantage bezocht. Dit is een aanrader! Ook de Malediven zijn mooi. Helder blauw water, wit zand en veel vissen. Heerlijk om een paar dagen bij te komen en perfect voor snorkelen en duiken! Onze gids was Asela, een hele lieve jongen met veel kennis over Sri Lanka en de religies. Hij dacht overal aan en heeft onze vakantie een specialer tintje gegeven. Wij zouden zeker aanbevelen om naar hem te vragen! Al met al is deze reis absoluut de moeite waard!

Roos
9,3
Toegevoegd op: 23-03-2019

Fantastisch veelzijdig land.

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,3
Toegevoegd op: 12-03-2019

Verassend Sri Lanka met mooie aansluiting naar de Malediven.

Een hele mooie reis weer ervaren met onze 3e fox reis. Mooie dingen gezien. Progamma was met onze fantastisch chauffeur dhr Kapila makkelijk om te gooien. Bv ik kan wat moeilijker tegen de warmte daar hield hij rekening mee en hadden de excursies bv de Lion Rock beklimmen vroeg in de ochtend. Ook hebben wij de tempels wat ingekort. Dit was geen probleem. TOP PLUIM FOX We kregen bij aankomst 2 flessen van aluminium die we konden bijvullen met een bijgeleverde tank van 20ltr die in de auto stond. Echt perfect, dat we zo ons steentje konden bijdragen aan het plastic overschot waar Sri Lanka niet echt over nadenkt.

Marja Oosterman Zaandijk
8,7
Toegevoegd op: 26-02-2019

Prachtige reis met een fantastische chauffeur!

Nuwara Eliya en omstreken niet gezien is Sri Lanka niet gezien! Kandy 3 dagen is veels te lang. Botanische tuinen pas bezoeken nadat u Kandy verlaat. Liever niet de fabriek vlakbij Kandy bezoeken. Deze valt zwaar tegen. Beter in Nuware Eliya een bezoek brengen aan een plantage.

Koopmans
9,7
Toegevoegd op: 20-02-2019

Een bijzondere reiservaring in een erg mooi land!

Er is geen omschrijving ingevuld.

6,0
Toegevoegd op: 08-02-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 02-02-2019

Prachtige reis met goede balans tussen natuur en cultuur.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Colette & Theo