Privé rondreis met gids/chauffeur Sri Lanka en de Malediven

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

29 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,3
Toegevoegd op: 12-03-2019

Verassend Sri Lanka met mooie aansluiting naar de Malediven.

Een hele mooie reis weer ervaren met onze 3e fox reis. Mooie dingen gezien. Progamma was met onze fantastisch chauffeur dhr Kapila makkelijk om te gooien. Bv ik kan wat moeilijker tegen de warmte daar hield hij rekening mee en hadden de excursies bv de Lion Rock beklimmen vroeg in de ochtend. Ook hebben wij de tempels wat ingekort. Dit was geen probleem. TOP PLUIM FOX We kregen bij aankomst 2 flessen van aluminium die we konden bijvullen met een bijgeleverde tank van 20ltr die in de auto stond. Echt perfect, dat we zo ons steentje konden bijdragen aan het plastic overschot waar Sri Lanka niet echt over nadenkt.

Marja Oosterman Zaandijk
8,7
Toegevoegd op: 26-02-2019

Prachtige reis met een fantastische chauffeur!

Nuwara Eliya en omstreken niet gezien is Sri Lanka niet gezien! Kandy 3 dagen is veels te lang. Botanische tuinen pas bezoeken nadat u Kandy verlaat. Liever niet de fabriek vlakbij Kandy bezoeken. Deze valt zwaar tegen. Beter in Nuware Eliya een bezoek brengen aan een plantage.

Koopmans
9,7
Toegevoegd op: 20-02-2019

Een bijzondere reiservaring in een erg mooi land!

Er is geen omschrijving ingevuld.

6,0
Toegevoegd op: 08-02-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 02-02-2019

Prachtige reis met goede balans tussen natuur en cultuur.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Colette & Theo
8,3
Toegevoegd op: 08-12-2018

Een geweldige reis met vooral hoogtepunten en veel bijzondere herinneringen voor later.

Dankzij onze enorm vriendelijke en behulpzame gids (Kasun) waren we (2 personen) erg vrij m.b.t. het reisschema. Onze gids kwam regelmatig met goede ideeën, suggesties en waar nodig alternatieven; daardoor kregen we écht het idee dat het onze reis was. Wat voor ons erg bijzonder was, was het bezoek aan de witte dagoba van Ruwanwelisaya en de heilige Bodhi-boom op devolle maan dag van november. Er bijzonder om zoveel mensen daar dan rond te zien lopen. Tevens hadden we tijdens onze safari's enorm veel geluk. In de omgeving van Sigiriya hebben we echt veel olifanten gezien, veelal op enkele meters afstand. En in Yala National Park hadden we nog meer geluk; de daar aanwezig luipaarden laten zich niet altijd zien maar wij hebben er maar liefst 4 gespot! Ook hier weer op slechts enkele meters afstand. Een andere hoogtepuntje was de persoonlijke begeleiding van een olifant; hij heeft, op de weg, enkele minuten voor ons uit gelopen :)

Dhr Lourens
8,0
Toegevoegd op: 08-12-2018

Afwisselende reis, mooie natuur en cultuur. Gastvrij : wij voelden ons welkom.

Er is geen omschrijving ingevuld.

M&M uit Arnhem
9,3
Toegevoegd op: 02-12-2018

Prachtig land en een chauffeur die een vriend geworden is! We hebben het geweldig gehad. AANRADER

Een geweldig land , waar genoeg te zien en te doen valt. Wij hadden echt een top chauffeur. Hij was heel flexibel en wist zoveel te vertellen! Zorg dat je genoeg cash bij hebt ook om fooi te geven, want dat is daar heel gewoon.

9,7
Toegevoegd op: 05-11-2018

Geweldige reis met prima chauffeur/gids die niet alleen heel aardig was, maar ook zeer deskundig.

Veel geleerd over de cultuur en historie van Sri Lanka, wat een boeiend land! Paradijselijke afsluiting op Maldiven is een aanrader en hadden wij niet willen missen.

Jan & Freda
9,0
Toegevoegd op: 29-10-2018

Absoluut een geweldige aanrader,incl.prima chauffeur (nihal),veel gezien,beleefd en genoten ! Top

tip ; vraag naar nihal voor een goede privé chauffeur . Vraag wel om afstemming vooraf bij wijzigingen in het programma . Beklimming van de sigiria rots is een must . Boek evt een treinreis van Kandy naar Ella ( het kost bijna niets en je ziet geweldig veel zoals de theeplantages.) deze reis duurt wel lang ,maar zeer de moeite waard .

Jeannette kamphuis