Privé rondreis met gids/chauffeur Sri Lanka en de Malediven

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

27 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 05-06-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 22-05-2018

Waanzinnige mooi land , lieve mensen en heerlijk eten.

Ik heb de trip per speedboat om 22:00 PM als extreem onprettig ervaren . Het is onverantwoord om toeristen op dat tijdstip naar hun atol te vervoeren . Doe daar wat mee .

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 17-05-2018

Na 12 dagen Sri-Lanka is een verblijf op de Malediven een zeer bijzondere ervaring!

Neem sokken mee als je een tempel gaat bezoeken. Die mag je dragen op de hete vloer en dan verbranden je voetzolen niet zo. The Icebear (restaurant-hotel) in Negombo is een oase van rust en koelte en zeker een bezoek waard.

Dhr. W - Sint-Amands - België
10,0
Toegevoegd op: 22-04-2018

Dit was onze vierde reis met fox reizen, gewoon fantastisch!

Fox heeft ons wederom op alle vlakken ontzorgt. Het was een heerlijke reis, moeilijk om te toppen in de toekomst! Onze chauffeur in Sri Lanka was ook zeer professioneel en een prettig gezelschap. Kan gewoon niet beter!

Mw. W - Wierden
10,0
Toegevoegd op: 06-04-2018

Prachtige reis door een verrassend moi en afwisselend land

Een prachtig land, met veel afwisseling en hele vriendelijke mensen. Alhoewel we maar een heel klein deel hebben kunnen zien van het land hebben we een mooie indruk gekregen. De hotels waren van hoog niveau en afwisselend qua karakter en ligging. Het vervoer te plaatse was uitstekend, goede auto en dito chauffeur/gids. De chauffeur wist goed in te schatten wat voor reizigers we waren, waar we behoefte aan hadden. Wist ons naar prachtige plekken te brengen, ook buiten het programma, en regelde alles tot in de puntjes. Zelfs toen we een zonnebril vergaten en en een kapotte camera hadden werd dit uiteraard opgelost. (Vraag naar Sugath) Eten en drinken is waanzinnig, laat je niet al te bang maken en eet lekkere lokale dingen in je hotels en tijdens de lunches. Men weet dat je toerist bent. Tip: Ga koken in een lokaal dorpje!!! Malediven, is precies zoals je het voorstelt. Heerlijk genieten van zon, zee en strand.

Dhr. H - Barendrecht
8,6
Toegevoegd op: 27-03-2018

Onze reis voldeed aan de verwachtingen, mede door de kundige en ervaren reisgids/chauffeur (Jayantha

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 19-03-2018

byzondere reis mooie ervaring

Mw. M - Elburg
10,0
Toegevoegd op: 29-01-2018

Een prachtige reis met aangename combinatie van actief/beleven en ultieme onspanning

Een prachtige reis, waarvan het eerste deel in Sri Lanka vrij actief is, vol mooie indrukken en belevingen. Het voelt als een bijzondere luxe om een privé chauffeur/gids te hebben. Wij hadden het geluk met een super-gids. Door het privé-karakter was er ook ruimte om invulling of tijden aan te passen aan behoefte. De hotels waren verschillend van aard, wat ook charme heeft. Van goede kwaliteit en mooie locaties. Helaas hadden wij de pech dat het hotel in Kandy in de drie dagen dat we er waren, er vijf grote bruiloften waren. Hierdoor waren de prachtige faciliteiten van de tuin met zwembad en restaurant, hiervoor in gebruik en kwamen de andere hotelgasten in de knel. Een prachtig hotel overigens, met heel mooie kamers ook. De afronding van de reis met een verblijf op de Malediven was perfect. Een prachtig klein eilandje met het "weg van de wereld gevoel". Prachtig om te gaan duiken of snorkelen. Ultieme ontspanning. Een aanrader!!!!

Mw. H - Westbroek
9,5
Toegevoegd op: 14-01-2018

Een zeer gevarieerde prive reis met een meer dan uitstekende gids/chauffeur (Nihal).

Een zeer gevarieerde 16 daagse prive reis met een meer dan uitstekende gids/chauffeur (Nihal),waarbij we in een korte tijd een hele goede indruk hebben gekregen van het land en de gewoontes. Tips: Op voorstel van Nihal hebben we een dagexcursie gemaakt naar het zuiden. Hierbij hebben we een walvis excursie gemaakt,de steltvissers gezien,het mooie plaatsje Galle bezocht,een boottocht over de Madu Ganga gemaakt en als toetje een bezoek aan een observatorium van de zeeschildpadden gemaakt. Ook de optionele treinreis naar Nanu Oya en het bezoek aan de theeplantage is erg leuk. Deze optionele excursies zijn aan te bevelen. De upgrade hotels waren meer dan uitstekend. Tot slot een paar dagen de Malediven is heel relaxed. Al met al een schitterende reis die zeer zeker de moeite waard is.

Dhr. J - Etten Leur
4,3
Toegevoegd op: 07-12-2017

Mits je een goed reisgids hebt een leuke trip met alle highlights van SriLanka

Alle hotels waren prima en het eten was ook goed. De gids die we meekregen was echter een drama We dachten eerst dat hij alleen de chauffeur was die ons zo snel mogelijk van A naar B bracht en dan zelf weer kon rusten hij was erg lui. Later bij het bellen en klagen bij de FOX vertegenwoordiging ter plaatse bleek er zelfs budget te zijn om een andere gids in te huren hetgeen hij ook niet heeft gedaan. Hij ging nergens mee naar binnen om uitleg te geven over alle tempels en parken die we bezochten, last van mijn knie wat zijn relaas. We hebben zelfs een tempel overgeslagen wat nadien volgens een andere gids niet nodig was geweest. We hebben een aantal malen geprobeerd de gids in ons gewenste reisdoel te krijgen echter lukte dit niet waarop de een klacht hebben ingediend bij de hostess ter plaatse. We kregen toen een andere gids maar helaas waren we toen alle highlights van de trip al gepasseerd. Jammer van deze voor ons dure reis.

Dhr. B - Appingedam
Terug naar boven