Privé rondreis met gids/chauffeur Sri Lanka en de Malediven

 

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

32 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,3
Toegevoegd op: 08-12-2018

Een geweldige reis met vooral hoogtepunten en veel bijzondere herinneringen voor later.

Dankzij onze enorm vriendelijke en behulpzame gids (Kasun) waren we (2 personen) erg vrij m.b.t. het reisschema. Onze gids kwam regelmatig met goede ideeën, suggesties en waar nodig alternatieven; daardoor kregen we écht het idee dat het onze reis was. Wat voor ons erg bijzonder was, was het bezoek aan de witte dagoba van Ruwanwelisaya en de heilige Bodhi-boom op devolle maan dag van november. Er bijzonder om zoveel mensen daar dan rond te zien lopen. Tevens hadden we tijdens onze safari's enorm veel geluk. In de omgeving van Sigiriya hebben we echt veel olifanten gezien, veelal op enkele meters afstand. En in Yala National Park hadden we nog meer geluk; de daar aanwezig luipaarden laten zich niet altijd zien maar wij hebben er maar liefst 4 gespot! Ook hier weer op slechts enkele meters afstand. Een andere hoogtepuntje was de persoonlijke begeleiding van een olifant; hij heeft, op de weg, enkele minuten voor ons uit gelopen :)

Dhr Lourens
8,0
Toegevoegd op: 08-12-2018

Afwisselende reis, mooie natuur en cultuur. Gastvrij : wij voelden ons welkom.

Er is geen omschrijving ingevuld.

M&M uit Arnhem
9,3
Toegevoegd op: 02-12-2018

Prachtig land en een chauffeur die een vriend geworden is! We hebben het geweldig gehad. AANRADER

Een geweldig land , waar genoeg te zien en te doen valt. Wij hadden echt een top chauffeur. Hij was heel flexibel en wist zoveel te vertellen! Zorg dat je genoeg cash bij hebt ook om fooi te geven, want dat is daar heel gewoon.

9,7
Toegevoegd op: 05-11-2018

Geweldige reis met prima chauffeur/gids die niet alleen heel aardig was, maar ook zeer deskundig.

Veel geleerd over de cultuur en historie van Sri Lanka, wat een boeiend land! Paradijselijke afsluiting op Maldiven is een aanrader en hadden wij niet willen missen.

Jan & Freda
9,0
Toegevoegd op: 29-10-2018

Absoluut een geweldige aanrader,incl.prima chauffeur (nihal),veel gezien,beleefd en genoten ! Top

tip ; vraag naar nihal voor een goede privé chauffeur . Vraag wel om afstemming vooraf bij wijzigingen in het programma . Beklimming van de sigiria rots is een must . Boek evt een treinreis van Kandy naar Ella ( het kost bijna niets en je ziet geweldig veel zoals de theeplantages.) deze reis duurt wel lang ,maar zeer de moeite waard .

Jeannette kamphuis
8,7
Toegevoegd op: 13-10-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

10,0
Toegevoegd op: 11-10-2018

Een geweldige huwelijksreis gehad

Geweldig om wilde olifanten te zien, de treinreis van vier uur vanaf kandy was ontzettend mooi, het snorkelen bij trincomalee was mooi door alle onderwater dieren, de watervilla op de malediven was boven verwachting!

Mevrouw Spijkers
6,3
Toegevoegd op: 06-10-2018

Het was een hele mooie reis. Maar niet duidelijk welke excursies er inbegrepen waren.

Het was een geweldige reis. Maar 3 dagen Kandy was voor ons teveel. We hadden graag ipv Kandy nog twee dagen ergens anders verbleven. De privé-chauffeur die we hadden was echt een top gast. Alleen hadden we ook soms liever ons eigen pad willen bewandelen.

/
7,7
Toegevoegd op: 18-09-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 28-08-2018

Super mooie reis en een hele fijne,goede gids

Het was de eerste keer dat we een rondreis met een privé gids/ chauffeur gedaan hebben en het is ons heel goed bevallen. Jayan onze gids heeft ons super begeleid en ons alle mooie plekken tijdens de reis laten zien. Hij doet dit werk echt met liefden dat merk je. vooral sigiriya was erg mooi en ook.de safari was top

Michelle landgraaf