Privé rondreis met gids/chauffeur Sri Lanka en de Malediven

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

23 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 19-03-2018

byzondere reis mooie ervaring

Mw. M - Elburg
10,0
Toegevoegd op: 29-01-2018

Een prachtige reis met aangename combinatie van actief/beleven en ultieme onspanning

Een prachtige reis, waarvan het eerste deel in Sri Lanka vrij actief is, vol mooie indrukken en belevingen. Het voelt als een bijzondere luxe om een privé chauffeur/gids te hebben. Wij hadden het geluk met een super-gids. Door het privé-karakter was er ook ruimte om invulling of tijden aan te passen aan behoefte. De hotels waren verschillend van aard, wat ook charme heeft. Van goede kwaliteit en mooie locaties. Helaas hadden wij de pech dat het hotel in Kandy in de drie dagen dat we er waren, er vijf grote bruiloften waren. Hierdoor waren de prachtige faciliteiten van de tuin met zwembad en restaurant, hiervoor in gebruik en kwamen de andere hotelgasten in de knel. Een prachtig hotel overigens, met heel mooie kamers ook. De afronding van de reis met een verblijf op de Malediven was perfect. Een prachtig klein eilandje met het "weg van de wereld gevoel". Prachtig om te gaan duiken of snorkelen. Ultieme ontspanning. Een aanrader!!!!

Mw. H - Westbroek
9,5
Toegevoegd op: 14-01-2018

Een zeer gevarieerde prive reis met een meer dan uitstekende gids/chauffeur (Nihal).

Een zeer gevarieerde 16 daagse prive reis met een meer dan uitstekende gids/chauffeur (Nihal),waarbij we in een korte tijd een hele goede indruk hebben gekregen van het land en de gewoontes. Tips: Op voorstel van Nihal hebben we een dagexcursie gemaakt naar het zuiden. Hierbij hebben we een walvis excursie gemaakt,de steltvissers gezien,het mooie plaatsje Galle bezocht,een boottocht over de Madu Ganga gemaakt en als toetje een bezoek aan een observatorium van de zeeschildpadden gemaakt. Ook de optionele treinreis naar Nanu Oya en het bezoek aan de theeplantage is erg leuk. Deze optionele excursies zijn aan te bevelen. De upgrade hotels waren meer dan uitstekend. Tot slot een paar dagen de Malediven is heel relaxed. Al met al een schitterende reis die zeer zeker de moeite waard is.

Dhr. J - Etten Leur
4,3
Toegevoegd op: 07-12-2017

Mits je een goed reisgids hebt een leuke trip met alle highlights van SriLanka

Alle hotels waren prima en het eten was ook goed. De gids die we meekregen was echter een drama We dachten eerst dat hij alleen de chauffeur was die ons zo snel mogelijk van A naar B bracht en dan zelf weer kon rusten hij was erg lui. Later bij het bellen en klagen bij de FOX vertegenwoordiging ter plaatse bleek er zelfs budget te zijn om een andere gids in te huren hetgeen hij ook niet heeft gedaan. Hij ging nergens mee naar binnen om uitleg te geven over alle tempels en parken die we bezochten, last van mijn knie wat zijn relaas. We hebben zelfs een tempel overgeslagen wat nadien volgens een andere gids niet nodig was geweest. We hebben een aantal malen geprobeerd de gids in ons gewenste reisdoel te krijgen echter lukte dit niet waarop de een klacht hebben ingediend bij de hostess ter plaatse. We kregen toen een andere gids maar helaas waren we toen alle highlights van de trip al gepasseerd. Jammer van deze voor ons dure reis.

Dhr. B - Appingedam
4,8
Toegevoegd op: 04-12-2017

Erg nat, heel veel regen gehad, dat werpt helaas een smet op de reis

Het zal aan mij liggen, maar het was ons onduidelijk dat het avond eten inclusief was (Half board, ik ken de term niet); Na 7-8 dagen werden we in het hotel gebeld, of we nog kwamen eten... Alle andere avonden, waren we uit eten geweest.

Dhr. van K - 'S-Hertogenbosch
10,0
Toegevoegd op: 15-11-2017

Mooie reis, super gids die van aanpakken weet, dat maakt veel uit !!

Mw. L - Pijnacker
8,6
Toegevoegd op: 12-11-2017

Prachtige ervaring

Mooie reis, goede gids en chauffeur. Nette hotels.

Dhr. S - Bemelen
10,0
Toegevoegd op: 28-10-2017

Schitterende reis, ook door onze gids/chauffeur Kasun in Sri Lanka

De combinatiereis Sri Lanka / Malediven (upgrade) was een heel erg mooie reis. Veel tempels gezien, maar ook voldoende variatie. We hebben de reis nog aangevuld met een treinreis van 4 uur: een schitterende manier om het landschap nog beter te ontdekken. Door onze uitstekende gids (Kasun) hadden we meer dan voldoende flexibiliteit in het programma. Zo werd het onze reis. Een hoogtepunt was ook de safari waar we veel olifanten van dichtbij hebben gezien. Tijdens de verlenging op Malediven hebben we alle ervaringen een plekje kunnen geven. Daar was het snorkelen een hoogtepunt. Zo vanaf het strand de mooiste vissen, zelfs haaien! Niet gevaarlijk overigens. Een snorkelmasker is aan te bevelen. Al met al een prachtige reis!

Dhr. B - 'S-Hertogenbosch
8,6
Toegevoegd op: 13-10-2017

een fantastische ervaring

Zeer goed geregeld. Goede ontvangst op vliegvelden en vervoer naar accommodaties. Super gids/chauffeur gehad die ons veel kon vertellen en ons overal naar toe bracht en ons heel goed heeft begeleid. We hebben onbezorgd kunnen genieten. Heerlijk, genoten van de natuur en dieren die we gezien hebben en vriendelijke mensen die we ontmoet hebben. Het is voor ons een onvergetelijke vakantie geweest!

Mw. K - Middelburg
10,0
Toegevoegd op: 02-10-2017

Onze reis door Sri Lanka was in een woord GEWELDIG mede door onze prive chauffeur YOHAN

Onze reis door SRI LANKA was in een woord geweldig mede door onze prive chauffeur YOHAN die met zijn geweldige kennis over het land en met zijn geweldige stuurkunsten ons zeer veilig van de ene naar de andere verrassing bracht. Dus wil iemand naar SRI LANKA dan beveel ik hem aan.

Dhr. C - Helmond
Terug naar boven