Privé rondreis met gids/chauffeur Sri Lanka en de Malediven

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

25 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 11-10-2018

Een geweldige huwelijksreis gehad

Geweldig om wilde olifanten te zien, de treinreis van vier uur vanaf kandy was ontzettend mooi, het snorkelen bij trincomalee was mooi door alle onderwater dieren, de watervilla op de malediven was boven verwachting!

Mw. S
6,7
Toegevoegd op: 06-10-2018

Het was een hele mooie reis. Maar niet duidelijk welke excursies er inbegrepen waren.

Het was een geweldige reis. Maar 3 dagen Kandy was voor ons teveel. We hadden graag ipv Kandy nog twee dagen ergens anders verbleven. De privé-chauffeur die we hadden was echt een top gast. Alleen hadden we ook soms liever ons eigen pad willen bewandelen.

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 18-09-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 28-08-2018

Super mooie reis en een hele fijne,goede gids

Het was de eerste keer dat we een rondreis met een privé gids/ chauffeur gedaan hebben en het is ons heel goed bevallen. Jayan onze gids heeft ons super begeleid en ons alle mooie plekken tijdens de reis laten zien. Hij doet dit werk echt met liefden dat merk je. vooral sigiriya was erg mooi en ook.de safari was top

Mw. L
8,1
Toegevoegd op: 24-08-2018

Een geweldige reis door een heel mooi Sri Lanka met een heerlijke afsluiting op de Malediven.

Een intensieve en zeer boeiende reis door een land met veel historie, cultuur en prachtige natuur. Doe zeker een aantal extra excursies want er is veel te zien. tijdens de route bezoek je veel tempels en historisch interessante plaatsen, waarvan de Lion Rock zeker een hoogtepunt is. Zorg wel voor goede wandelschoen want het is een flinke klim. Nuwara Elya is prachtig maar het kan er slecht weer zijn. Neem een regenjack mee, sokken en een warme sweater. Het is heerlijk om af te sluiten op de Malediven. Wij hebben vooraf verlengd met een paar dagen en dat is de echt de moeite waard. Maar,de excursies en te huren materiaal (snorkelen, watersport) zijn echter wel zeer prijzig. Desalniettemin een reis die we iedereen kunnen anbevelen.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 23-08-2018

Sri Lanka heeft onze verwachtingen overtroffen.

Bij een individuele rondreis is de gids een belangrijke factor. Wij hebben het met de onze, Kapila, heel goed getroffen. Om een paar dingen te noemen: in overleg met ons, ouder echtpaar en nog nooit in Sri Lanka geweest, heeft hij het programma op een aantal punten veranderd/uitgebreid waardoor de reis nog mooier is geworden. Hij liet ons kennismaken met nieuw fruit, de mooiste plekjes om te lunchen, traditioneel eten. Een voorzichtige chauffeur (wel nodig in Sri Lanka), die de Engelse taal prima beheerst, veel kennis van zaken heeft en over heel veel onderwerpen kon meepraten. Aan het einde van de dag werd nog even geëvalueerd, niets was teveel gevraagd. We hadden de reis naar Malediven met twee dagen verlengd en opgewaardeerd. Je bent er dan 5 dagen, naar onze mening lang genoeg. Hudhuranfushi is prachtig: hele mooie beachvilla, wit zand, echt blauwe zee en prima eten. Snorkelen is een must, houd wel rekening met een flinke stroming!

Dhr. B
8,6
Toegevoegd op: 13-08-2018

Een fantastische ervaring, met prachtige natuur en zeer vriendelijke lokale bevolking

Wij hebben echt een prachtige reis gemaakt. Heel veel mooie natuur gezien en wij zijn zeer te spreken over de lokale bevolking. Wij hadden een probleempje met de eerste gids. Dit gemeld bij Fox en binnen een paar uur hadden wij een andere gids. FOX heeft dit echt TOP geregeld. De andere gids was gewoon fantastisch, als je gaat, vraag dan naar Indika. De hoogte punten van onze reis zijn het bezoek aan een lokale school (wij hebben ter plaatse wat spullen gekocht en aan de kinderen gegeven). Bezoek lokale familie, de beklimming van de leeuwenrots, de jeep safari op zoek naar olifanten is ook erg leuk.De tempels zijn prachtig, wel veel. als je moet kiezen neem dan de tempel van de tand en de rotstempels. De specerijentuin is ook erg leuk. Wij vonden de vismarkt tegenvallen. De Malediven zijn prachtig. Een aanrader om nog even na de rondreis te doen, je bent dan echt wel moe. Snorkelen is prachtig. Al met al een hele mooie ervaring rijker.

Mw. K
8,1
Toegevoegd op: 28-07-2018

Eén groot avontuur met een kundige gids!

Wij hadden een fantastische reis. We reisden de hele vakantie eigenlijk met z'n drieeen: de gids Sugath werd onze vriend. Hij was altijd op tijd, had zijn kennis goed op orde en was flexibel. Sri Lanka is werkelijk een fantastische vakantiebestemming, en met name de combinatie met de Malediven is aan te raden.

Dhr. M - Amsterdam
8,6
Toegevoegd op: 09-07-2018

Mooie reis met een geweldige gids!

De treinreis vanuit Kandy, staat niet in het programma maar zeker doen ! En de botanische tuin in Kandy vonden we ook prachtig

Dhr. P
8,6
Toegevoegd op: 05-06-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
Terug naar boven