Privé rondreis met gids/chauffeur Sri Lanka en de Malediven

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,3

Gemiddelde beoordeling

21 reizigers beoordelen deze reis met een:

4,3
Toegevoegd op: 07-12-2017

Mits je een goed reisgids hebt een leuke trip met alle highlights van SriLanka

Alle hotels waren prima en het eten was ook goed. De gids die we meekregen was echter een drama We dachten eerst dat hij alleen de chauffeur was die ons zo snel mogelijk van A naar B bracht en dan zelf weer kon rusten hij was erg lui. Later bij het bellen en klagen bij de FOX vertegenwoordiging ter plaatse bleek er zelfs budget te zijn om een andere gids in te huren hetgeen hij ook niet heeft gedaan. Hij ging nergens mee naar binnen om uitleg te geven over alle tempels en parken die we bezochten, last van mijn knie wat zijn relaas. We hebben zelfs een tempel overgeslagen wat nadien volgens een andere gids niet nodig was geweest. We hebben een aantal malen geprobeerd de gids in ons gewenste reisdoel te krijgen echter lukte dit niet waarop de een klacht hebben ingediend bij de hostess ter plaatse. We kregen toen een andere gids maar helaas waren we toen alle highlights van de trip al gepasseerd. Jammer van deze voor ons dure reis.

Dhr. B - Appingedam
4,8
Toegevoegd op: 04-12-2017

Erg nat, heel veel regen gehad, dat werpt helaas een smet op de reis

Het zal aan mij liggen, maar het was ons onduidelijk dat het avond eten inclusief was (Half board, ik ken de term niet); Na 7-8 dagen werden we in het hotel gebeld, of we nog kwamen eten... Alle andere avonden, waren we uit eten geweest.

Dhr. van K - 'S-Hertogenbosch
10,0
Toegevoegd op: 15-11-2017

Mooie reis, super gids die van aanpakken weet, dat maakt veel uit !!

Mw. L - Pijnacker
8,6
Toegevoegd op: 12-11-2017

Prachtige ervaring

Mooie reis, goede gids en chauffeur. Nette hotels.

Dhr. S - Bemelen
10,0
Toegevoegd op: 28-10-2017

Schitterende reis, ook door onze gids/chauffeur Kasun in Sri Lanka

De combinatiereis Sri Lanka / Malediven (upgrade) was een heel erg mooie reis. Veel tempels gezien, maar ook voldoende variatie. We hebben de reis nog aangevuld met een treinreis van 4 uur: een schitterende manier om het landschap nog beter te ontdekken. Door onze uitstekende gids (Kasun) hadden we meer dan voldoende flexibiliteit in het programma. Zo werd het onze reis. Een hoogtepunt was ook de safari waar we veel olifanten van dichtbij hebben gezien. Tijdens de verlenging op Malediven hebben we alle ervaringen een plekje kunnen geven. Daar was het snorkelen een hoogtepunt. Zo vanaf het strand de mooiste vissen, zelfs haaien! Niet gevaarlijk overigens. Een snorkelmasker is aan te bevelen. Al met al een prachtige reis!

Dhr. B - 'S-Hertogenbosch
8,6
Toegevoegd op: 13-10-2017

een fantastische ervaring

Zeer goed geregeld. Goede ontvangst op vliegvelden en vervoer naar accommodaties. Super gids/chauffeur gehad die ons veel kon vertellen en ons overal naar toe bracht en ons heel goed heeft begeleid. We hebben onbezorgd kunnen genieten. Heerlijk, genoten van de natuur en dieren die we gezien hebben en vriendelijke mensen die we ontmoet hebben. Het is voor ons een onvergetelijke vakantie geweest!

Mw. K - Middelburg
10,0
Toegevoegd op: 02-10-2017

Onze reis door Sri Lanka was in een woord GEWELDIG mede door onze prive chauffeur YOHAN

Onze reis door SRI LANKA was in een woord geweldig mede door onze prive chauffeur YOHAN die met zijn geweldige kennis over het land en met zijn geweldige stuurkunsten ons zeer veilig van de ene naar de andere verrassing bracht. Dus wil iemand naar SRI LANKA dan beveel ik hem aan.

Dhr. C - Helmond
8,6
Toegevoegd op: 30-09-2017

Een reis met veel excursies en veel te zien

Een goede reis om Sri Lanka/Malediven te ontdekken, van historie tot een jeepsafari. Neem op de malediven wel de waterbungalow.

Mw. W - Utrecht
10,0
Toegevoegd op: 25-09-2017

Top vakantie, Sri Lanka in een rustig tempo alles kunnen zien en doen, Malediven, in woord: Geweldig

We kwamen aan in Colombo,vandaar naar hotel Club Palm Bay in Negombo,toen via Puttalam naar Wilpattu NP voor een safari. Daarna door naar Anuradhapura Rajarata Hotel.Via de Dagoba van de tempel in Ruwanwelisaya,alwaar we ook de heilige Bodhi boom gezien hebben zijn we op eigen verzoek naar de opgravingen van Ritigala geweest.In Sigiriya naar hotel Fresco Water Villa.De kleine rots beklommen pfff en genoten van het uitzicht op de leeuwenrots.Geluncht bij locals en een schooltje bezocht.Ook de koningsstad Polonnaruwa bezocht en een jeepsafari in de stromende regen en onweer gemaakt in Kawudulla NP waar we wilde olifanten hebben gezien.Via de rotstempel Dambulla en een kruidentuin naar Kandy.Daar 4 nachten in Thilanka hotel,prima!De botanische tuin, de Tempel vd Tand, rond het meer gelopen,nog een kleine jungle tocht,en de vuurdansers gezien.Ook gegolfd bij Victoria en met de trein naar Nano Oya.Aanrader! Mooie bergen met prachtige theepl.

Mw. K - Vleuten
7,6
Toegevoegd op: 28-08-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. B - Eys
Terug naar boven