Privé rondreis met gids/chauffeur Sri Lanka en de Malediven

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

26 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 13-08-2018

Een fantastische ervaring, met prachtige natuur en zeer vriendelijke lokale bevolking

Wij hebben echt een prachtige reis gemaakt. Heel veel mooie natuur gezien en wij zijn zeer te spreken over de lokale bevolking. Wij hadden een probleempje met de eerste gids. Dit gemeld bij Fox en binnen een paar uur hadden wij een andere gids. FOX heeft dit echt TOP geregeld. De andere gids was gewoon fantastisch, als je gaat, vraag dan naar Indika. De hoogte punten van onze reis zijn het bezoek aan een lokale school (wij hebben ter plaatse wat spullen gekocht en aan de kinderen gegeven). Bezoek lokale familie, de beklimming van de leeuwenrots, de jeep safari op zoek naar olifanten is ook erg leuk.De tempels zijn prachtig, wel veel. als je moet kiezen neem dan de tempel van de tand en de rotstempels. De specerijentuin is ook erg leuk. Wij vonden de vismarkt tegenvallen. De Malediven zijn prachtig. Een aanrader om nog even na de rondreis te doen, je bent dan echt wel moe. Snorkelen is prachtig. Al met al een hele mooie ervaring rijker.

Mw. K
8,1
Toegevoegd op: 28-07-2018

Eén groot avontuur met een kundige gids!

Wij hadden een fantastische reis. We reisden de hele vakantie eigenlijk met z'n drieeen: de gids Sugath werd onze vriend. Hij was altijd op tijd, had zijn kennis goed op orde en was flexibel. Sri Lanka is werkelijk een fantastische vakantiebestemming, en met name de combinatie met de Malediven is aan te raden.

Dhr. M - Amsterdam
8,6
Toegevoegd op: 09-07-2018

Mooie reis met een geweldige gids!

De treinreis vanuit Kandy, staat niet in het programma maar zeker doen ! En de botanische tuin in Kandy vonden we ook prachtig

Dhr. P
8,6
Toegevoegd op: 05-06-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 22-05-2018

Waanzinnige mooi land , lieve mensen en heerlijk eten.

Ik heb de trip per speedboat om 22:00 PM als extreem onprettig ervaren . Het is onverantwoord om toeristen op dat tijdstip naar hun atol te vervoeren . Doe daar wat mee .

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 17-05-2018

Na 12 dagen Sri-Lanka is een verblijf op de Malediven een zeer bijzondere ervaring!

Neem sokken mee als je een tempel gaat bezoeken. Die mag je dragen op de hete vloer en dan verbranden je voetzolen niet zo. The Icebear (restaurant-hotel) in Negombo is een oase van rust en koelte en zeker een bezoek waard.

Dhr. W - Sint-Amands - België
10,0
Toegevoegd op: 22-04-2018

Dit was onze vierde reis met fox reizen, gewoon fantastisch!

Fox heeft ons wederom op alle vlakken ontzorgt. Het was een heerlijke reis, moeilijk om te toppen in de toekomst! Onze chauffeur in Sri Lanka was ook zeer professioneel en een prettig gezelschap. Kan gewoon niet beter!

Mw. W - Wierden
10,0
Toegevoegd op: 06-04-2018

Prachtige reis door een verrassend moi en afwisselend land

Een prachtig land, met veel afwisseling en hele vriendelijke mensen. Alhoewel we maar een heel klein deel hebben kunnen zien van het land hebben we een mooie indruk gekregen. De hotels waren van hoog niveau en afwisselend qua karakter en ligging. Het vervoer te plaatse was uitstekend, goede auto en dito chauffeur/gids. De chauffeur wist goed in te schatten wat voor reizigers we waren, waar we behoefte aan hadden. Wist ons naar prachtige plekken te brengen, ook buiten het programma, en regelde alles tot in de puntjes. Zelfs toen we een zonnebril vergaten en en een kapotte camera hadden werd dit uiteraard opgelost. (Vraag naar Sugath) Eten en drinken is waanzinnig, laat je niet al te bang maken en eet lekkere lokale dingen in je hotels en tijdens de lunches. Men weet dat je toerist bent. Tip: Ga koken in een lokaal dorpje!!! Malediven, is precies zoals je het voorstelt. Heerlijk genieten van zon, zee en strand.

Dhr. H - Barendrecht
8,6
Toegevoegd op: 27-03-2018

Onze reis voldeed aan de verwachtingen, mede door de kundige en ervaren reisgids/chauffeur (Jayantha

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 19-03-2018

byzondere reis mooie ervaring

Mw. M - Elburg
Terug naar boven