Privé rondreis met gids/chauffeur Compleet Sri Lanka

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

26 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 23-09-2018

Fantastische ervaring in prachtig land met zeer behulpzame en vriendelijke mensen

Onze overigens perfecte chauffeur gaf te kennen trots te zijn op zijn 2,5 jarige kleindochter die helemaal gek is van poppen. Wij kochten een pop en stelden voor die persoonlijk aan zijn kleindochter te geven. Dat was goed en zo bezochten wij zijn huis en ontmoetten wij zijn gezin. Wij werden getrakteerd op zelfgemaakte lekkernijen en ice-coffee!

Dhr. H
2,9
Toegevoegd op: 10-09-2018

De reis was zeker mooi maar ik zou nooit meer een privé reis met fox boeken.

Sri Lanka is een prachtig land met veel te zien. Wij zullen echter niet meer met fox reizen. De geboekte privé reis is tegengevallen. Wij hadden geen ruimte om het programma naar eigen inzicht in te vullen. Alles wat we wilden doen was kassa. Fox bepaald waar je gaat of staat en niet jij. Fox bepaald de winkels waar je wordt heen gebracht. Fox bepaald wat je mag zien en hoe lang. Wij voelden ons precies zo alsof we een groepsreis maakte met ons twee. Is erg tegengevallen. Daarnaast alles wat we extra wilden was zo belachelijk duur dat we ons aardig gebruikt voelen.

Dhr. van den B
8,6
Toegevoegd op: 27-08-2018

een bijzondere, mooie reis, die veel indrukken op ons heeft achtergelaten!

Wat heel bijzonder was; een wilde olifant die zomaar uit de jungle kwam en de weg wilde oversteken. Ook erg mooi was de viering van Esala Perahera mee te maken.

Dhr. de H
8,1
Toegevoegd op: 26-08-2018

Een veelzijdig land met een prachtige natuur,cultuur en een rijke geschiedenis.

Als je van de natuur houdt,is de optionele excursie naar Horton Plains zeker de moeite waard. Je moet wel goed ter been zijn.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 21-08-2018

Een sprookjesachtig junglebook avontuur, wij zijn elke dag enorm verrast!

Een sprookjesachtig junglebook avontuur. Van dag tot dag genoten van deze schitterende natuur. En door de vriendelijkheid en service van deze mensen hebben we ons echt als koning en koningin gevoeld. Ver boven de verwachting uitgestegen. Elke dag een nieuw wonderbaarlijke verrassing. Perfect chauffeur, waardoor je echt heel veel extra van het land leert en die je heel veilig van plek naar plek brengt. Hotels waren echt een bezienswaardigheid zelf met deze luxe van de kamers, het eten en de service.

Dhr. van D
9,0
Toegevoegd op: 15-08-2018

een zeer afwisselende en boeiende reis met mooie indrukken

We hebben ontzettend veel gezien, dankzij onze fantastische chauffeur Priyantha. Wat een topper en wat heeft hij in alle opzichten goed voor ons gezorgd!! Ook was hij een hele veilige chauffeur in het hectische verkeer. Priyantha heeft onze vakantie echt gemaakt tot een fantastische herinnering !!

Mw. L - Amersfoort
8,1
Toegevoegd op: 14-08-2018

Zeer boeiende reis door een land met ongelooflijk veel historie. Hotelkeuze aanpassen aan privéreis

Geweldig land, met boeiende geschiedenis. Soms wel dubbel: het lijkt " aapjes kijken". Je ziet 100 olifanten, maar ook 100 jeeps. Dat drukt je weer eens met de neus op de feiten , in die zin geeft de reis ook stof tot nadenken: we moeten ervoor zorgen dat de Sri Lankanen van hun land kunnen blijven genieten! Het is hun land, we zijn er te gast. Laten we dat vooral. Iet vergeten.

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 13-08-2018

Een geweldige kennismaking met Sri Lanka!

Een privé rondreis is een heel ontspannen manier om kennis te maken met Sri Lanka. Er werd veel gestopt langs de route om mooie plekjes en dieren te kunnen fotograferen, fruit te kopen of bijzondere evenementen mee te maken. Ook kon het programma gemakkelijk worden aangepast, zoals de Leeuwenrots in Sigiriya beklimmen vroeg in de ochtend. Onze gids heeft ons in een comfortabele auto op een veilige manier in het chaotische verkeer rondgereden. We hebben veel van hem geleerd over de cultuur, natuur en geschiedenis van Sri Lanka. Wij hadden ervoor gekozen om ook het noorden van Sri Lanka te bezoeken. De excursie naar Delft eiland vanuit Jaffna was één van de hoogtepunten van de reis.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 12-08-2018

Sri Lanka, indrukwekkende tempels, schitterende natuur, vriendelijke mensen op een veilig eiland

Wij hebben twee excursies gedaan die niet optioneel waren, maar absoluut de moeite waard. De eerste was een bezoek aan Delft Island nabij Jaffna. Een zeer eenvoudige bootreis naar Delft, met slechts enkele toeristen. De rondtocht over het eiland geeft een mooi overzicht van de natuur en restanten van koloniale bouwwerken. De prijs die we betaald hebben voor deze excursie was achteraf gezien echter veel te hoog, maar de ervaring zullen we niet snel vergeten. De tweede excursie was een boottocht aan het einde van de dag door de Mangrove in de buurt van Tricomalee. De prijs van deze 2.5 uur durende tocht was heel correct. De natuur is heel mooi en de tocht geeft een hele goede kijk op de lokale visserscultuur

Dhr. P - Amsterdam
10,0
Toegevoegd op: 06-08-2018

Een schitterende parel in de Indische oceaan met een prima mix tussen cultuur, natuur en ontspanning

Geweldige reis! Heel het land met zijn verschillen komt aan bod: cultuur, natuur en ontspanning. Deze reis heeft een goede indruk gegeven van de verschillende mensen die samenleven op het eiland, hun geloofsovertuigingen en de schoonheid van de natuur. Ook extra mogelijkheden die de chauffeur de moeite waard vond waren geweldig. Hulde aan onze chauffeur en gids Malaka, die ons onderwijzers ook een schooltje liet zien, buiten het programma om. Hij dacht in mogelijkheden en haalde overal van alles en nog wat vandaan, fruit wat we moesten proeven, lekkernijen van zijn land bij de , helaas meestal, slecht koffie...Mochten jullie ook gaan naar dat schooltje dan graag een donatie voor een lunch of ontbijt i.p.v. pennen/potloden oid. Daar hebben ze er echt genoeg van!

Anoniem
Terug naar boven