21/22-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Compleet Sri Lanka

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,3

Gemiddelde beoordeling

25 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 22-03-2019

prachtige ervaring, mede dankzij de geweldige driver/guide Sugath.

whale-watching was een ongelooflijke ervaring, daarnaast is de informatie die de gids gegeven heeft van onschatbare waarde: hij heeft ons Sri Lanka veel beter leren kennen w.b. cultuur, gewoonten e.d.

Marianne en Frank de Brouwer
8,0
Toegevoegd op: 16-03-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

6,0
Toegevoegd op: 16-12-2018

Hebben gemengd gevoel. Weinig echte topattracties..wordt beter verkocht

Delft geeft authentieke Sri Lanka (vraag gids 'restaurent' binnen te gaan. Nationale Parken bieden niet echt veel... zeker niet als je een zuid Afrika kenner bent. Enorm vriendelijke en attente mensen. Er wordt heel veel werk gemaakt van het onder-en proper houden van de hotels en tuinen. Het totale pakket is duur ... als je aangeboden excursies en bezienswaardigheden meedoet... die zijn dikwijls in combinatie met niet steeds de beste lunch. Extra chauffeur om je te begeleiden (en te typen) , gidsen die je begeleiden (en te typen). Reis heeft minder gebracht dan verwacht

Linda en Leo
9,0
Toegevoegd op: 30-10-2018

prachtige rondreis die het land tot zijn recht laat komen

Een rondreis die je laat kennis maken met cultuur en natuur van Sri Lanka en in contact brengt met de bevolking. Een heel aangenaam reistempo en goede hotels maken van de reis een topvakantie.

Claudia
9,0
Toegevoegd op: 23-09-2018

Fantastische ervaring in prachtig land met zeer behulpzame en vriendelijke mensen

Onze overigens perfecte chauffeur gaf te kennen trots te zijn op zijn 2,5 jarige kleindochter die helemaal gek is van poppen. Wij kochten een pop en stelden voor die persoonlijk aan zijn kleindochter te geven. Dat was goed en zo bezochten wij zijn huis en ontmoetten wij zijn gezin. Wij werden getrakteerd op zelfgemaakte lekkernijen en ice-coffee!

Harry en Irma
2,3
Toegevoegd op: 10-09-2018

De reis was zeker mooi maar ik zou nooit meer een privé reis met fox boeken.

Sri Lanka is een prachtig land met veel te zien. Wij zullen echter niet meer met fox reizen. De geboekte privé reis is tegengevallen. Wij hadden geen ruimte om het programma naar eigen inzicht in te vullen. Alles wat we wilden doen was kassa. Fox bepaald waar je gaat of staat en niet jij. Fox bepaald de winkels waar je wordt heen gebracht. Fox bepaald wat je mag zien en hoe lang. Wij voelden ons precies zo alsof we een groepsreis maakte met ons twee. Is erg tegengevallen. Daarnaast alles wat we extra wilden was zo belachelijk duur dat we ons aardig gebruikt voelen.

M van den broeke
8,7
Toegevoegd op: 27-08-2018

een bijzondere, mooie reis, die veel indrukken op ons heeft achtergelaten!

Wat heel bijzonder was; een wilde olifant die zomaar uit de jungle kwam en de weg wilde oversteken. Ook erg mooi was de viering van Esala Perahera mee te maken.

de Haan
8,0
Toegevoegd op: 26-08-2018

Een veelzijdig land met een prachtige natuur,cultuur en een rijke geschiedenis.

Als je van de natuur houdt,is de optionele excursie naar Horton Plains zeker de moeite waard. Je moet wel goed ter been zijn.

10,0
Toegevoegd op: 20-08-2018

Een sprookjesachtig junglebook avontuur, wij zijn elke dag enorm verrast!

Een sprookjesachtig junglebook avontuur. Van dag tot dag genoten van deze schitterende natuur. En door de vriendelijkheid en service van deze mensen hebben we ons echt als koning en koningin gevoeld. Ver boven de verwachting uitgestegen. Elke dag een nieuw wonderbaarlijke verrassing. Perfect chauffeur, waardoor je echt heel veel extra van het land leert en die je heel veilig van plek naar plek brengt. Hotels waren echt een bezienswaardigheid zelf met deze luxe van de kamers, het eten en de service.qaw

Merijn en Ramona van Dommelen
9,0
Toegevoegd op: 15-08-2018

een zeer afwisselende en boeiende reis met mooie indrukken

We hebben ontzettend veel gezien, dankzij onze fantastische chauffeur Priyantha. Wat een topper en wat heeft hij in alle opzichten goed voor ons gezorgd!! Ook was hij een hele veilige chauffeur in het hectische verkeer. Priyantha heeft onze vakantie echt gemaakt tot een fantastische herinnering !!

Lizette uit Amersfoort