Privé rondreis met gids/chauffeur Compleet Sri Lanka

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,0

Gemiddelde beoordeling

22 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,1
Toegevoegd op: 13-08-2018

Een geweldige kennismaking met Sri Lanka!

Een privé rondreis is een heel ontspannen manier om kennis te maken met Sri Lanka. Er werd veel gestopt langs de route om mooie plekjes en dieren te kunnen fotograferen, fruit te kopen of bijzondere evenementen mee te maken. Ook kon het programma gemakkelijk worden aangepast, zoals de Leeuwenrots in Sigiriya beklimmen vroeg in de ochtend. Onze gids heeft ons in een comfortabele auto op een veilige manier in het chaotische verkeer rondgereden. We hebben veel van hem geleerd over de cultuur, natuur en geschiedenis van Sri Lanka. Wij hadden ervoor gekozen om ook het noorden van Sri Lanka te bezoeken. De excursie naar Delft eiland vanuit Jaffna was één van de hoogtepunten van de reis.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 12-08-2018

Sri Lanka, indrukwekkende tempels, schitterende natuur, vriendelijke mensen op een veilig eiland

Wij hebben twee excursies gedaan die niet optioneel waren, maar absoluut de moeite waard. De eerste was een bezoek aan Delft Island nabij Jaffna. Een zeer eenvoudige bootreis naar Delft, met slechts enkele toeristen. De rondtocht over het eiland geeft een mooi overzicht van de natuur en restanten van koloniale bouwwerken. De prijs die we betaald hebben voor deze excursie was achteraf gezien echter veel te hoog, maar de ervaring zullen we niet snel vergeten. De tweede excursie was een boottocht aan het einde van de dag door de Mangrove in de buurt van Tricomalee. De prijs van deze 2.5 uur durende tocht was heel correct. De natuur is heel mooi en de tocht geeft een hele goede kijk op de lokale visserscultuur

Dhr. P - Amsterdam
10,0
Toegevoegd op: 06-08-2018

Een schitterende parel in de Indische oceaan met een prima mix tussen cultuur, natuur en ontspanning

Geweldige reis! Heel het land met zijn verschillen komt aan bod: cultuur, natuur en ontspanning. Deze reis heeft een goede indruk gegeven van de verschillende mensen die samenleven op het eiland, hun geloofsovertuigingen en de schoonheid van de natuur. Ook extra mogelijkheden die de chauffeur de moeite waard vond waren geweldig. Hulde aan onze chauffeur en gids Malaka, die ons onderwijzers ook een schooltje liet zien, buiten het programma om. Hij dacht in mogelijkheden en haalde overal van alles en nog wat vandaan, fruit wat we moesten proeven, lekkernijen van zijn land bij de , helaas meestal, slecht koffie...Mochten jullie ook gaan naar dat schooltje dan graag een donatie voor een lunch of ontbijt i.p.v. pennen/potloden oid. Daar hebben ze er echt genoeg van!

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 01-08-2018

fantastische, super ervaring. Een aanrader.

Mw. C - Deventer
8,6
Toegevoegd op: 10-07-2018

genoten een zeer afwisselende, indrukwekkende reis en supertevreden over chauffeur/gids Tharindu.

Dhr. R - Barendrecht
9,5
Toegevoegd op: 02-05-2018

privereizen het beste van Fox

let op, tempels altijd op blote voeten lopen. Dat is niet zo prettig Temperatuur is erg warm en bijzonder vochtig.

Mw. S - Zoetermeer
10,0
Toegevoegd op: 22-04-2018

Sri Lanka compleet geeft een totaalbeeld van het land met een mix van cultuur en natuur.

In maart 2018 maakten wij de reis Sri Lanka compleet. Dit werd een bezoek aan een zeer mooi land en een onvergetelijke ervaring. Bij aankomst op de luchthaven werden we opgewacht door iemand van de reisorganisatie (deze bezorgde een gsm met plaatselijke kaart die gedurende het ganse verblijf gebruikt kon worden voor contact met reisorganisatie en/of chauffeur) en onze chauffeur Jayan. Hij heeft een ongelooflijke kennis zowel wat betreft gebouwen als dieren. Zijn manier van gidsen geeft blijk van liefde voor zijn land. De hotels zijn goed, het personeel is overal zeer vriendelijk. Deze reis is op basis van half pension (meestal in buffet vorm) tot en met de laatste dag, wij vonden dit aangenaam. Ook voor de terugreis was begeleiding op de luchthaven voorzien. tip voor bezoek aan tempels : daar je deze blootsvoets bij warme temperaturen bezoekt is het nuttig om eventueel sokken bij te hebben, ook lange broek is er verplicht.

Mw. V - Halsteren
9,0
Toegevoegd op: 26-03-2018

Prachtige reis!

Mw. H - Pijnacker
8,6
Toegevoegd op: 28-02-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. H - Breda
9,5
Toegevoegd op: 25-02-2018

Een onvergetelijke mooie ervaring in het prachtige en lieve Sri Lanka

Compleet Sri Lanka is een geweldige rondreis door heel Sri Lanka. De reis gaat in een rustig tempo waardoor er veel tijd is om te genieten. Wij hebben deze reis als onvergetelijk ervaren en dat is voor een groot deel ook te danken aan onze geweldige chauffeur Sugath! Hij heeft ons zo veel over dit mooie land verteld en ook laten zien, hij heeft ons Sri Lanka echt laten zien, proeven en ervaren. Een groot compliment aan Sugath dus!! De hotels zijn prima, het eten is zalig dus wat wil je nog meer.

Mw. B - Zoetermeer
Terug naar boven