Privé rondreis met gids/chauffeur Compleet Sri Lanka

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,4

Gemiddelde beoordeling

12 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 03-12-2017

Prachtige, goedverzorgde en een goed overzicht gevende rondreis door Sri Lanka

Deze reis voldeed goed aan onze verwachtingen. De locale chauffeur/gids was heel goed en plezierig, een veilige rijder die veel in goed engels wist te vertellen. De organisatie door de locale agent was toegewijd en aandachtsvol. Sri Lanka is zeker een bezoek waard, er is een grote verscheidenheid aan cultuur, natuur en plezier. Enige kanttekening is dat sommige hotels erg massaal waren, maar gelukkig waren er ook een paar fijne kleinere hotels bij.

Dhr. E - Bilthoven
9,0
Toegevoegd op: 01-12-2017

Het was een fantastische, gevarieerde en mooie reis!

Als je naar Sri Lanka gaat, zou ik zeker voor de complete rondreis kiezen. De afwisseling en variatie is hierbij het groots in bezienswaardigheden en natuur. In Kaudulla national park is het prachtig om de olifanten te zien. In dit park leeft het grootste aantal bij elkaar. Een bezoek aan Delft island in het Noorden bij Jaffna is ook zeer de moeite waard en ook de treinsreis vanaf Kandy naar Nuwara Eliya had ik niet willen missen.

Mw. M - Nieuwerkerk A/D Ijssel
10,0
Toegevoegd op: 12-11-2017

Een gevarieerde reis naar een zeer gastvrij land, volop natuur, cultuur en historie

Bijzonder in deze reis is dat deze ook door het voorheen niet toegankelijke Tamil gebied komt. Bijzonder was de ons extra aangeboden trip naar Delft eiland. Een aanrader voor mensen die niet (altijd) het massa toerisme opzoeken. De bootreis tussen de locale bevolking, de trip in tuktuk over het eiland en de bijzondere maaltijd bij de locale gids thuis. Op het eiland zijn er veel interessante dingen te zien en een stukje Nederlands historie.

Mw. H - Hoofddorp
9,0
Toegevoegd op: 05-10-2017

zeer relaxte vakantie waarbij alle facetten van het land aan de orde kwamen.

Goed georganiseerde en relaxte reis mede door de goede begeleiding en waardevolle informatie van onze chauffeur/gids ter plaatse Roshan.

Dhr. N - Berkel En Rodenrijs
9,5
Toegevoegd op: 17-08-2017

We hebben met ons gezin erg genoten van de mooie, afwisselende rondreis door Sri Lanka!

Voor ons was Sri Lanka de eerste kennismaking met een Aziatisch land en we vonden het erg interessant om meer te weten te komen over het Boeddhisme en Hindoeïsme. Erg mooie tempels gezien. Probeer een ceremonie mee te maken. Wij vonden dat heel boeiend. In Kandy waren wij bij het Esala Perahera Festival ter ere van de tand van Boeddha. Erg mooi om te zien met vele dansers, muziek en versierde en verlichte olifanten. Hotel Anathama in Trincomalee vonden we paradijselijk! Snorkelen bij Pigeon Island was ondanks de drukte daar een hoogtepunt. Sigiriya met Lion's Rock vonden we erg mooi met een interessante geschiedenis. Vanaf Kandy namen we de trein naar Nuwara Eliya. Erg mooi! Aan het eind van de mooie reis bleven wij 6 dagen in het mooie Eden Spa en Resort, vlakbij een prachtig strand aan de Indische Oceaan. Vanaf die plek kun je nog allerlei excursies doen, of met een tuctuc naar een leuke markt gaan. Fijn om daar van rust te genieten!

Dhr. B - Amerongen
10,0
Toegevoegd op: 14-08-2017

Heerlijke,avontuurlijke vakantie, in het bijzonder met vervoer door onze geweldige privechauffeur

Dhr. R - Doetinchem
9,0
Toegevoegd op: 13-08-2017

Compleet beeld Sri Lanka

Tour van A to Z, de tour geeft een compleet beeld van Sri Lanka! We hebben erg genoten. Indien je de kans krijgt...zorg er dan voor dat je gids Jayan is, dan heb je gegaraneerd een fantastische tijd in Sri Lanka!

Mw. de V - Amsterdam
9,5
Toegevoegd op: 30-07-2017

Geweldige rondreis die inspireert, fascineert, je zintuigen prikkelt!

Met 2 pubers een individuele rondreis gedaan van 17 dagen. Niet onze eerste keer in Sri Lanka maar wel voor het eerst met pubers en het is de mooiste reis geworden. Met name ook door onze chauffeur/toercoordinator. Het programma zit goed in elkaar, reistempo is ook goed, er zitten pittige dagen tussen maar ook wat relaxtere dagen en als je individueel reist is het nog makkelijker om de invulling naar je eigen wensen vorm te geven. Aanrader is echt om ook noorden (Jaffna) en oosten (Trincomalee) mee te nemen tijdens een rondreis. De diversiteit en variatie aan natuur en cultuur is tijdens deze reis fenomenaal. Elk moment is een prikkeling voor de zintuigen, het rondreizen zelf verveelt ook geen moment, er is overal iets te zien en te beleven. Je komt echt ogen en oren tekort. Van harte aanbevolen!

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 26-05-2017

Fantastische reis door een prachtig land, mooie mix van cultuur en natuur, ontzettend aardige mensen

Mw. van D - Diemen
9,5
Toegevoegd op: 24-05-2017

Een fascinerende reis, die onze verwachtingen ruim overtrof!

-De safari's in de verschillende parken zijn fascinerend: een zeer bijzonder ervaring om letterlijk oog in oog te staan met een luipaard! Tientalllen badende olifanten op je gemak te kunnen observeren! -Het noorden van Sri Lanka is echt een aanrader, door de zichtbare resten en monumenten uit de recente geschiedenis ( burgeroorlog). We waanden ons daar in 'little India',door de mensen, het chaotische verkeer, de markten,de prachtige tempels en last bit not least, de geuren. -De vismarkten aan het strand, waar de vis op matten te drogen ligt. -tip: zorg dat je sokken bij je hebt,als je tempels gaat bezoeken!, zodat je daarna niet geconfronteerd wordt met 'verbrande voetzolen'...echt zeer pijnlijk! -probeer in tempels ook puri's ( 'diensten') mee te maken..zeer indrukwekkend! -de spice-garden vonden we niet leuk, vervelend commercieel...kun je beter overslaan!

Anoniem
Terug naar boven