Privé rondreis met gids/chauffeur Compleet Sri Lanka

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,0

Gemiddelde beoordeling

17 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 28-02-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. H - Breda
9,5
Toegevoegd op: 25-02-2018

Een onvergetelijke mooie ervaring in het prachtige en lieve Sri Lanka

Compleet Sri Lanka is een geweldige rondreis door heel Sri Lanka. De reis gaat in een rustig tempo waardoor er veel tijd is om te genieten. Wij hebben deze reis als onvergetelijk ervaren en dat is voor een groot deel ook te danken aan onze geweldige chauffeur Sugath! Hij heeft ons zo veel over dit mooie land verteld en ook laten zien, hij heeft ons Sri Lanka echt laten zien, proeven en ervaren. Een groot compliment aan Sugath dus!! De hotels zijn prima, het eten is zalig dus wat wil je nog meer.

Mw. B - Zoetermeer
8,6
Toegevoegd op: 23-01-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. de B - Tilburg
7,6
Toegevoegd op: 14-01-2018

Een goede vakantie maar niet spectaculair.

net

Dhr. R - Hippolytushoef
7,6
Toegevoegd op: 09-01-2018

Sri Lanka Compleet Prive reis 21 dagen, een goed beeld van de natuur en cultuur

Privéreis Compleet Sri-Lanka 21 dagen Een goed totaalbeeld gekregen van de cultuur en natuur van Sri Lanka. Zeker het noorden hadden wij niet willen missen, omdat hier de verschillen nog groot zijn met de rest van Sri Lanka. Mede een goede indruk gekregen door de chauffeur en gids Sugath, Goede chauffeur, goed Engelssprekend en een vooral zeer behulpzaam, correct en vriendelijke gids, die je buiten het programma vooral de "kleine" bijzondere momenten laat zien !! Hij loste direct problemen op !!! Geweldig De hotels (kamers) waren van goede kwaliteit. Optie: maak de reis niet inclusief diner, maaltijden vaak van zeer slechte kwaliteit.

Anoniem
7,6
Toegevoegd op: 05-01-2018

Veelzijdig land, prachtige natuur en cultuur, heerlijk eten.

Sri Lanka is een veelzijdig land. We hebben veel geleerd over de diverse religies en historie van het land. De natuurparken zijn prachtig, maar wel erg druk door de vele safari-jeeps die er rondrijden. De rondreis is mede door onze chauffeur/gids Jayan fantastisch geweest. Hij gaf interessante uitleg over de cultuur, liet ons heerlijke lokale hapjes proeven en probeerde het ons echt naar de zin te maken. Een kanttekening in deze dat op de Fox-website de aanvullende fooi voor de chauffeur/gids niet staat vermeld. In de welkomstbrief die bij aankomst in Sri Lanka wordt overhandigd wordt hier pas melding van gemaakt en aanbevolen wordt een fooi vanaf 10 Euro per dag. Al met al een prachtige reis geweest.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 20-12-2017

Geweldige reis mede door geweldige gids/chauffeur

Dhr. M - Arnhem
10,0
Toegevoegd op: 03-12-2017

Prachtige, goedverzorgde en een goed overzicht gevende rondreis door Sri Lanka

Deze reis voldeed goed aan onze verwachtingen. De locale chauffeur/gids was heel goed en plezierig, een veilige rijder die veel in goed engels wist te vertellen. De organisatie door de locale agent was toegewijd en aandachtsvol. Sri Lanka is zeker een bezoek waard, er is een grote verscheidenheid aan cultuur, natuur en plezier. Enige kanttekening is dat sommige hotels erg massaal waren, maar gelukkig waren er ook een paar fijne kleinere hotels bij.

Dhr. E - Bilthoven
9,0
Toegevoegd op: 01-12-2017

Het was een fantastische, gevarieerde en mooie reis!

Als je naar Sri Lanka gaat, zou ik zeker voor de complete rondreis kiezen. De afwisseling en variatie is hierbij het groots in bezienswaardigheden en natuur. In Kaudulla national park is het prachtig om de olifanten te zien. In dit park leeft het grootste aantal bij elkaar. Een bezoek aan Delft island in het Noorden bij Jaffna is ook zeer de moeite waard en ook de treinsreis vanaf Kandy naar Nuwara Eliya had ik niet willen missen.

Mw. M - Nieuwerkerk A/D Ijssel
10,0
Toegevoegd op: 12-11-2017

Een gevarieerde reis naar een zeer gastvrij land, volop natuur, cultuur en historie

Bijzonder in deze reis is dat deze ook door het voorheen niet toegankelijke Tamil gebied komt. Bijzonder was de ons extra aangeboden trip naar Delft eiland. Een aanrader voor mensen die niet (altijd) het massa toerisme opzoeken. De bootreis tussen de locale bevolking, de trip in tuktuk over het eiland en de bijzondere maaltijd bij de locale gids thuis. Op het eiland zijn er veel interessante dingen te zien en een stukje Nederlands historie.

Mw. H - Hoofddorp
Terug naar boven