Privé rondreis met gids/chauffeur Schatten van Sri Lanka

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,3

Gemiddelde beoordeling

8 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 13-06-2018

Een avontuurlijke en onvergetelijke reis vooral mogelijk gemaakt door onze gids Harith!

Een bijzonder leuk reis welke een lekkere combi is van cultuur, natuur en relaxen. Doordat tussen de excursies door genoeg vrije tijd is kan je op een relaxte manier reizen en is er nog genoeg vrije tijd om andere uitstapjes te maken welke niet standaard op het programma staan zoals de "Nine arch bridge" en te stoppen bij de vele tentjes en (fruit)verkopers langs de weg.

Laura & Ivar
8,6
Toegevoegd op: 02-01-2018

Mooie reis met goede hotels en een zeer goede begeleiding ter plekke.

Er is geen omschrijving ingevuld.

JWD Rooswinkel
9,5
Toegevoegd op: 03-02-2018

Een zeer gevarieerde privéreis in een mooi en gastvrij land

Privéreis schatten van Sri-Lanka 21 dagen. Een zeer gevarieerde rondreis waardoor je een goed totaalbeeld krijgt van de cultuur en zeer fraaie natuur van Sri Lanka. Een goede indruk gekregen mede door de chauffeur en gids Kithsiri, een goede chauffeur, voldoende goed Engels sprekend, zeer behulpzaam, correct en vriendelijk. Goede en (ook) gevarieerde hotels, kamers waren van goede kwaliteit en schoon. De dagen zijn niet te lang met soms een dag(deel) om zelf in te vullen. Hierdoor is de rondreis niet zwaar. De buffet diners waren van goede kwaliteit maar in de grotere hotels hebben deze maaltijden zwaar te leiden van de toeristen zelf die zich hierop storten, geen rekening houden met anderen, overmatig veel opscheppen en vaak veel eten ongebruikt achterlaten. Ook de lokale FOX organisatie is zeer behulpzaam en vriendelijk. Een zeer goed georganiseerde rondreis. Houd rekening met de nodige extra kosten: Sri Lanka is niet goedkoop.

HA Vink
9,0
Toegevoegd op: 10-02-2018

Prachtig land met lieve behulpzame mensen die praktisch allemaal Engels spreken.

We werden met een bloemenkrans op de luchthaven verwelkomt. Het was geweldig om met een gids/privé chauffeur te reizen. Hij, Sugath, wist veel, kon goed vertellen, was een prima chauffeur en stopte regelmatig om ons foto's te laten maken. Bracht ons naar leuke lokatie's om te lunchen.

LCA Weteling
8,6
Toegevoegd op: 16-02-2018

Prachtige, gevarieerde rondreis met enkele kleine kanttekeningen.

We hebben een 21 daagde rondreis gemaakt door Sri Lanka met aan het einde een week resort. De organisatie van de reis, de coördinatie, de chauffeur en het vervoer, de klantvriendelijkheid vonden we heel erg goed. Alles verliep heel erg soepel. Alle hotels waren prima, op 1 na in Kandy. Het verblijf in het resort viel ons iets tegen, mede omdat het een 5 sterren resort was. De excursies waren prima georganiseerd, waarbij we 1 onderdeel meteen zoude schrappen (bezoek Spice-garden). In het algemeen en alles afwegend hebben we een prima en relaxte vakantie gehad. Een mooie ervaring met mooie foto’s en herinneringen. En een hele grote pluim voor onze gids en chauffeur Rhosian Anthony.

K. van der Laan
10,0
Toegevoegd op: 04-03-2018

Genoten van een bijzondere reis.

Zoals gewoonlijk bij Fox heeft deze reis volledig aan onze verwachtingen voldaan. De flexibiliteit van een privé auto met chauffeur/gids was erg prettig. Gids/chauffeur (Amila) was zeer behulpzaam, had veel kennis van alle bezienswaardigheden, en bovenal een prima, rustig rijdende chauffeur, waarbij we ons volledig veilig voelden in het toch wel aparte verkeer ter plaatse.

AG de Boer
10,0
Toegevoegd op: 07-03-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

MYR De Wit-Joris
10,0
Toegevoegd op: 28-03-2018

Fantastische afwisselende reis in een land met zeer vriendelijke bewoners, voor herhaling vatbaar

Een prachtige reis met voldoende afwisseling in natuur, cultuur en strand. Het geeft een goed beeld van dit mooie eiland en zijn bewoners en van de religies. De meeste hotels waren prachtig gelegen en boden voldoende comfort. De excursies waren zeer de moeite waard. Leuk om ook met de trein een stuk door de theeplantages te reizen. De chauffeur/gids, Tharindu, was fantastisch. Hij hield voldoende rekening met onze wensen en fysieke mogelijkheden en welke excursies haalbaar waren. Hij heeft de kwaliteit van de reis in hoge mate bepaald. Fantastisch om individueel te kunnen reizen.

W.H. Hooglugt