Groepsrondreis Klassiek Sri Lanka met KLM

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6
Toegevoegd op: 19-12-2017

Klantnummer: 102663 Boekingsnummer: Bericht: --------------------------------------------------------- Beste fox, Zaterdag 9 december zijn wij teruggekeerd van de 16 daagse groepsreis Sri Lanka. Uit de vele aanbieders van Sri Lanka reizen hebben wij Fox gekozen omdat deze reis begon met 2 dagen relaxen in een hotel aan het strand. Zoals jullie beschrijven: Bij het ontwaken ziet u pas hoe prachtig de omgeving van ons hotel is! Het ligt direct aan de Indische Oceaan en biedt u een prettige manier om onze rondreis ontspannen te starten. Maar niks van dit alles! Wij kwamen terecht in het Pegasus Reef hotel in Negombo en gingen op de 1e ochtend vol goede moed naar het strand om te kijken hoe prachtig de omgeving van het hotel was. Dat was even flink schrikken .... De zee mag je daar niet in, dat is verboden. Het strand is een grote vuilnisbelt. Ik zie hier geen mogelijkheid om bijlagen toe te voegen maar ik heb er f

Mw. L - Spijkenisse
8,6
Toegevoegd op: 14-12-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
7,1
Toegevoegd op: 11-12-2017

Wij hebben veel gezien, een leuke reis en een prettige groep.

De optionele excursie op de fiets was een leuke ervaring. De jeepsafari naar de olifanten was een belevenis ook al was de jeep vast komen te zitten en we door een andere jeep los getrokken moesten worden. Van de Kandy dansers hebben we ook genoten. De beklimming van de leeuwenrots in Sigiriya met 1200 treden was een uitdaging.

Anoniem
7,6
Toegevoegd op: 10-12-2017

Geen commentaar!

Dhr. R - Kerkrade
Terug naar boven