Groepsrondreis Schatten van Sri Lanka

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,1

Gemiddelde beoordeling

86 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,5
Toegevoegd op: 07-12-2017

Gevarieerd programma op een groen eiland met vriendelijke bevolking en mooie natuur excursies.

Goed gevarieerd programma met heel goede gidsen. Wij hebben met een gezellige groep mooie excursies gehad. Verschillende bijzondere tempels, bezoek met uitleg kruidentuin, boottochten en jeepsafari boden een mooie afwisselende blik op het eiland. Dat er nog duidelijke invloeden van de Roomse, Portugese, Nederlandse en Britse tijd zijn maakt de geschiedenis interessant. Wij hebben het als heel prettig ervaren dat er een grote groepsbus met een uitstekende chauffeur tot onze beschikking was. De optionele excursies waarvoor je eerst lange tijd in de bus moest zitten hebben wij niet gekozen omdat je al lang genoeg in de bus Zit. Hoogtepunt was voor ons de jeepsafari in het Yala natuurpark. Het was heerlijk nog een paar dagen af te sluiten in een mooi strandhotel.

Dhr. G - Leiden
8,6
Toegevoegd op: 03-12-2017

Een goed georganiseerde reis door een prachtig land met oog voor de verschillende aspecten daarvan

En goed georganiseerde reis door een prachtig land. De reis bood voldoende mogelijkheden om met alle aspecten van het land, zoals de verschillende godsdiensten, de cultuur, het diverse landschap, de geschiedenis en de bevolking kennis te maken. Doordat de afstanden tussen de te bezoeken bezienswaardigheden niet al te groot waren werd in een aantal, overigens goede hotels meerdere nachten overnacht hetgeen de reis ten goede kwam. De rondreis vond plaats in een comfortabele bus, waarin ruim voldoende plaatsen beschikbaar waren omdat de groep uit slechts 13 personen, exclusief lokale gids en reisleider, bestond.

Mw. V - Gouda
6,2
Toegevoegd op: 03-12-2017

Afwisselende flora en fauna, heerlijk eten, lieve mensen, echter nog een arm ontwikkelingsland.

De hoogtepunten van dit prachtige land vol schitterende flora en fauna kun je makkelijk bezoeken in 2 weken. De 21-daagse reis bevat veel vrije tijd en stranddagen en heeft hierdoor een wat onevenwichtig karakter. Optionele excursie naar Horton Plains is een aanrader. Goede wandelschoenen zijn een must. Jeepsafari naar Yala National Park is zeer de moeite waard. Jammer is echter dat er heel veel jeeps door het park rijden. Treinreis van Nuwara Eliya naar Bandarawela langs de theeplantages was prachtig. Tot onze verbazing waren er voor ons reisgezelschap 1e klas zitplaatsen gereserveerd en was er hierdoor geen contact met de lokale bevolking. Op eigen gelegenheid hebben we later nog een treinreis gemaakt van Beruwela naar Galle. Ditmaal echt met de locals. Afsluitende dag naar Colombo was een regelrechte flop. Twee uur rijden met de bus naar de stad om daar vervolgens langdurig in de file te staan. Weinig spectaculair!

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 03-12-2017

Prachtige reis, goed georganiseerd en met een aangenaam tempo.

Prachtige reis, goed georganiseerd en met een aangenaam tempo. Werkelijk fantastische reisleiding door Tina en de lokale gids Tuan. Zij hebben zeer veel kennis over het land, de cultuur, de natuur etc. en brengen dit bovendien op een zeer prettige en enthousiaste manier over op het reisgezelschap. De bevolking bleek bijzonder vriendelijk en laat oa. nog eens zien hoe diverse groepen goed met elkaar kunnen samenleven.

Dhr. B - Bergen Op Zoom
10,0
Toegevoegd op: 14-11-2017

Zelden een reis gemaakt die in alle opzichten zo goed aan onze verwachting heeft voldaan.

Mijn tip en tevens een leuke ervaring; een praatje maken met de plaatselijke bevolking levert vaak veel extra informatie op over mooie plekken die je kunt bezoeken.

Dhr. S - A'doorn
8,6
Toegevoegd op: 13-11-2017

Weer een hoogtepunt, een erg mooi en groen eiland. Vriendelijke mensen, lekker eten en cultuur.

Met de boot door de lagune is de moeite waard, veel vogels, wilde dieren, natuur. Galle met zijn VOC historie. De vele markten met vis, groente, fruit. Visdrogerij op het strand. Bezoek aan de vele tempels, vooral in Kandy de tempel van de gouden tand. De mooie theeplantages. De treinreis door de bergen.

Dhr. van het M - De Knipe
8,6
Toegevoegd op: 10-11-2017

mooie reis met een aangenaam tempo en groot vakantiegevoel

mooie reis met een aangenaam tempo en groot vakantiegevoel De enige afknapper was het ontbreken van een deftig bezoek aan Colombo De hotels en keukens zijn over het algemeen goed tot zeer goed Het eten in het strandhotel Palms was eentoniger en minder goed dan in de andere hotels Het koloniale Bandarawela hotel is wel mooi maar ontbreekt elementair comfort zoals een deftig bed, continu warm water, en een zwembad. De 90 Euro inkomgeld en de talrijke optionele excursies zoals Horton Plains en Yale(80 Euro voor de twee), beiden toch een hoogtepunt van de reis,vormen een serieuze meerkost. Dit geeft een verkeerd beeld van de werkelijke kostprijs Toch blijft dit een mooie en aangename reis die zijn geld zeker waard is

Dhr. V - Donk
10,0
Toegevoegd op: 06-11-2017

Fantastische reis welke onze al hoge verwachtingen ruimschoots overtroffen heeft

Wij hebben van 5 oktober 2017 tot 25 oktober 2017 deze mooie en zeer complete rondreis door het prachtige Sri Lanka gemaakt. De mix tussen natuur, cultuur en strand was zeer goed. Dit in combinatie met een hele leuke groep (22 personen), een uitmuntende reisleider (Zaheem), een hele goede gids (Sumith) en een uitstekende chauffeur zorgt ervoor dat we optimaal hebben kunnen genieten van deze rondreis. Een absolute aanrader!

Dhr. Z - 'S-Hertogenbosch
9,5
Toegevoegd op: 31-10-2017

Dit is een prachtige en afwisselende rondreis in een aangenaam reistempo.

Deze 21 daagse rondreis is ons uitstekend bevallen. Samen met een ontzettend leuke groep hebben we genoten van de prachtige natuur, de interessante cultuur, de vriendelijke bevolking, het heerlijke eten en de sfeervolle hotels. De reisleiders Zaheem en Sumith hebben ons alles verteld over hun prachtige land. Daarnaast hebben ze de hele reis tot in perfectie geregeld. Het waren korte reisdagen met vaak meerdere dagen in een hotel. Hierdoor hebben we deze reis als zeer ontspannend ervaren. Wij zijn zelf niet zo gecharmeerd van de commerciele excursies. Het is een reis die wie iedereen aan kunnen bevelen.

Dhr. van K - Best
10,0
Toegevoegd op: 29-10-2017

Sri lanka heeft ons positief verrast, totaal anders als andere aziatische landen .

Deze reis heeft onze verwachtingen overtroffen, Sri lanka is zeker anders als eerder bezochte aziatische landen, het heeft ons verrast! We hebben zeer mooie dingen gezien, en heerlijk gegeten. Op het eind 4 dagen genoten van een heerlijk strandverblijf.

Mw. M - Maassluis
Terug naar boven