Parel van de Indische Oceaan

Sri Lanka

Sri Lanka Groepsreizen

21-daagse groepsrondreis Schatten van Ceylon t/m maart 2016

Vertrek: 24-03-2016

Schatten van Ceylon 24 maart
08-12-2015 - 12:30 uur
Hallo allemaal,

De eerste reizigers hebben deze reis geboekt. Dus het leek mij een leuk en goed idee om ook een forum voor deze reis te beginnen.
Hopelijk komen er nog meer mensen bij en kunnen we zo alvast elkaar een beetje leren kennen.
Even kort voorstellen. Ik ben Lieke 32 jaar oud en heb samen met 2 vriendinnen deze reis geboekt.
We hebben allemaal al wat ervaringen met groepsreis van Fox en hopen ook nu weer een fantastische reis te maken.
Er zijn 2 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 2
RE: yvonne
08-12-2015 - 23:19 uur
Hallo allemaal,
Ik ben Yvonne 29 jaar oud.
Ik ben ook een vriendin van lieke en jolanda.
Dit word nu mijn 4e reis met fox. En ik heb er enorm veel zin in!
Groetjes Yvonne
RE: Jolanda
08-12-2015 - 21:00 uur
Hoi allemaal,
ik ben Jolanda een van de vriendinnen van Lieke. Ik ben 25 jaar oud en ben nu al benieuwd naar de mooie reis die we gaan maken.
Groetjes

Rondreis Sri Lanka- Maak een groepsreis door natuurlijk Sri Lanka 

Sri Lanka heeft vele natuurlijke en culturele hoogtepunten, maar ook prachtige stranden om even heerlijk bij te komen. Dat maakt Sri Lanka tot een ideale bestemming voor een rondreis. Sri Lanka is een veelzijdig en verrassend land voor iedereen! En wij zorgen ervoor dat u dit land op een comfortabele manier kunt ervaren. Alles is geregeld, van een deskundige Nederlandssprekende reisleider tot de overnachtingen in hotels, veelal met een bijzondere ligging.

Groepsreis Sri Lanka: culturele hoogtepunten

Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een groepsreis in Sri Lanka. Zo kent de voormalige hoofdstad Anuradhapura vele historische schatten. Hier is ook de grootste stoepa ter wereld te vinden. Kandy is het culturele centrum van Sri Lanka, waar ook de beroemde tempel van de Tand van Boeddha te vinden is. 

Ook voor natuurliefhebbers 

Een groepsrondreis in Sri Lanka is ook aan te raden voor natuurliefhebbers. In Nuwara Eliya zijn de prachtige groene theevelden te vinden en er zijn veel nationale parken waar u op zoek kunt gaan naar wildlife. Maar ook de stranden zijn prachtig in dit land, en daarbij hebben we een overnachting in een heerlijk strandresort geregeld. Even lekker bijkomen tijdens de rondreis in Sri Lanka. Een combinatie met de fantastische stranden op de Malediven is ook mogelijk. Tijdens een rondreis in Sri-Lanka en de Malediven ziet u pas echt de mooiste stranden!

Wanneer naar Sri Lanka?

Het klimaat in Sri Lanka is typisch tropisch en het weer verschilt in het noordoosten en zuidwesten van het land. Maar over het algemeen zijn de maanden december tot en met maart de beste maanden voor een rondreis in Sri Lanka, zeker als u ook heerlijk op de stranden wilt genieten. 

Ga met ons mee naar het mooie Sri Lanka

Of u nu een natuur- of cultuurliefhebber bent, of allebei, een Sri Lanka rondreis biedt het beste van beide werelden. En wij zorgen ervoor dat de groepsreis in Sri Lanka op en top geregeld is. Liever op eigen gelegenheid door dit land reizen? Wij bieden ook privé rondreizen. Daarnaast zijn er ook speciale familierondreizen en single groepsreizen in Sri Lanka. Genoeg redenen om te kiezen voor Sri Lanka!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven