Parel van de Indische Oceaan

Sri Lanka

Sri Lanka Groepsreizen

21-daagse groepsrondreis Schatten van Ceylon t/m maart 2016

Vertrek: 25-02-2016

Piet Fuchs
09-01-2016 - 16:21 uur
Hallo wij zijn benieuwd naar wie er allemaal meegaan naar Sri Lanka. Wij zijn 68 en 65 jaar oud en zien er erg naar uit. Ook zijn we nieuwsgierig wie er allemaal in het standaard hotel blijven aan het eind. Groeten Adri en Piet
Er zijn 4 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 4
RE: Jan en Willy
25-01-2016 - 14:50 uur
Ook wij hebben niet gekozen voor het upgrade van het laatste hotel.
ik ga er vanuit dat het een goed verzorgt hotel is met lekker eten.
Zodat we nog heerlijk kunnen nagenieten van alle indrukken die we dan hebben gehad.
RE: Robin
25-01-2016 - 12:08 uur
Hallo medereizigers,

Wij zijn Tom (25 jaar) en Robin (24 jaar). Dit wordt onze tweede reis met Fox.
We hebben er ontzettend veel zin in en zijn benieuwd wat ons te wachten staat. Op het eind van reis hebben wij er niet voor een upgrade gekozen. Nog iets meer dan een maand en dan is het eindelijk zo ver!

groetjes
RE: Jan en Willy
21-01-2016 - 07:53 uur
Hallo beste reizigers,
ook wij gaan mee naar Sri Lanka, onze leeftijd is 61 en 63 jaar.
Het is voor ons de eerste keer dat wij meegaan met Fox reizen, en hebben er ontzettend veel zin in.
Groet Jan en Willy.
RE: Nico en Rika Sleeuwenhoek
11-01-2016 - 18:52 uur
Het zou prettig zijn om vooraf al in contact te kunnen komen met medereizigers.
Wij zijn 67 en 66 jaar.
Het wordt onze 5e reis met Fox.

Rondreis Sri Lanka- Maak een groepsreis door natuurlijk Sri Lanka 

Sri Lanka heeft vele natuurlijke en culturele hoogtepunten, maar ook prachtige stranden om even heerlijk bij te komen. Dat maakt Sri Lanka tot een ideale bestemming voor een rondreis. Sri Lanka is een veelzijdig en verrassend land voor iedereen! En wij zorgen ervoor dat u dit land op een comfortabele manier kunt ervaren. Alles is geregeld, van een deskundige Nederlandssprekende reisleider tot de overnachtingen in hotels, veelal met een bijzondere ligging.

Groepsreis Sri Lanka: culturele hoogtepunten

Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een groepsreis in Sri Lanka. Zo kent de voormalige hoofdstad Anuradhapura vele historische schatten. Hier is ook de grootste stoepa ter wereld te vinden. Kandy is het culturele centrum van Sri Lanka, waar ook de beroemde tempel van de Tand van Boeddha te vinden is. 

Ook voor natuurliefhebbers 

Een groepsrondreis in Sri Lanka is ook aan te raden voor natuurliefhebbers. In Nuwara Eliya zijn de prachtige groene theevelden te vinden en er zijn veel nationale parken waar u op zoek kunt gaan naar wildlife. Maar ook de stranden zijn prachtig in dit land, en daarbij hebben we een overnachting in een heerlijk strandresort geregeld. Even lekker bijkomen tijdens de rondreis in Sri Lanka. Een combinatie met de fantastische stranden op de Malediven is ook mogelijk. Tijdens een rondreis in Sri-Lanka en de Malediven ziet u pas echt de mooiste stranden!

Wanneer naar Sri Lanka?

Het klimaat in Sri Lanka is typisch tropisch en het weer verschilt in het noordoosten en zuidwesten van het land. Maar over het algemeen zijn de maanden december tot en met maart de beste maanden voor een rondreis in Sri Lanka, zeker als u ook heerlijk op de stranden wilt genieten. 

Ga met ons mee naar het mooie Sri Lanka

Of u nu een natuur- of cultuurliefhebber bent, of allebei, een Sri Lanka rondreis biedt het beste van beide werelden. En wij zorgen ervoor dat de groepsreis in Sri Lanka op en top geregeld is. Liever op eigen gelegenheid door dit land reizen? Wij bieden ook privé rondreizen. Daarnaast zijn er ook speciale familierondreizen en single groepsreizen in Sri Lanka. Genoeg redenen om te kiezen voor Sri Lanka!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven