Parel van de Indische Oceaan

Sri Lanka

Sri Lanka Groepsreizen

15-daagse groepsrondreis Klassiek Ceylon

Vertrek: 06-06-2016

Irina
18-04-2016 - 18:57 uur
Hallo allemaal!

De groepsreis naar Sri Lanka 6 juni is volgens mij inmiddels volgeboekt. Ik ben dus benieuwd wie er allemaal mee gaan! Mijn naam is Irina, ik ben 25 jaar en ik reis alleen. Het wordt mijn eerste keer met Fox, maar ik heb al veel goede verhalen gehoord. De afgelopen jaren heb ik wel vaker groepsrondreizen gedaan, maar dat was met een andere organisatie en deze reizen waren binnen Europa. Ben dus erg benieuwd naar deze reis, maar ik heb er ontzettend veel zin in! Ik hoop van jullie te horen :)

Groetjes, Irina
Er zijn 6 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 6
RE: Peter
05-06-2016 - 14:31 uur
Hallo,

Ik ga ook mee, dit wordt mijn 9e reis met Fox, alle vorige waren wel single reizen, maar nu wel tegelijk met Danny geboekt. Hiervoor ben ik in Jordanië, Peru, Mexico en Guatemala, Thailand en Cambodja, Zuid Afrika, Myanmar, India en Nepal en in Costa Rica en Nicaragua geweest.
Al mijn vrienden zeggen dat dit echt iets voor mij is, dus ik heb er al veel zin in en ga er van uit dat het erg gezellig wordt.
Tot morgen!
Peter (34 Breda)
RE: danny van vliet
04-06-2016 - 16:21 uur
hallo mede reizigers

het is bijna zover. Ik reis met een reisgenootje van een eerdere reis van de cambodja reis. Ik heet danny en ben 40 jaar. Mijn koffer is al half ingepakt.. Ik heb al meerdere reizen gedaan met Fox. Thailand, Egypte, Cambodja, Ibiza Jordanie. Ik zag dat we best een grote groep hebben 31.
Tot Maandagavond!!!
RE: Irina
16-05-2016 - 11:44 uur
Hoi Sylvia, Margriet en Femke,

Leuk om van jullie te horen! Fijn dat jullie al positieve ervaringen hebben met Fox.
Over een paar weken gaan we al. Ik kijk ernaar uit!

Groetjes, Irina
RE: Femke
15-05-2016 - 21:01 uur
Hoi medereizigers,

Leuk om jullie berichten te lezen! Ik ga ook mee naar Sri-Lanka, nu voor de 3e keer met FOX. Ben wel een beetje Azie fan... Na Maleisie en Thailand nu Sri-Lanka ontdekken! Ik reis ook alleen en ben gelukkig niet de enige :-) Tot over 3 weken!

Gr. Femke
RE: Margriet
02-05-2016 - 23:17 uur
Hoi Irina en Sylvia,
Ik reis samen met mijn zus en zwager. We zien erg uit naar de reis. Hebben al meerdere rondreizen gemaakt met Fox en zijn daar erg enthousiast over. Tot juni.
Groet, Margriet
RE: Sylvia
01-05-2016 - 11:30 uur
Hoi Irina,

Leuk dat je meegaat. Wij hebben er ook veel zin. Zijn vorig jaar met fox naar Thailand geweest. Goed verzorgd en gezellige groep, maar dat maken we er toch zelf van 😀.

Grtz Sylvia

Rondreis Sri Lanka- Maak een groepsreis door natuurlijk Sri Lanka 

Sri Lanka heeft vele natuurlijke en culturele hoogtepunten, maar ook prachtige stranden om even heerlijk bij te komen. Dat maakt Sri Lanka tot een ideale bestemming voor een rondreis. Sri Lanka is een veelzijdig en verrassend land voor iedereen! En wij zorgen ervoor dat u dit land op een comfortabele manier kunt ervaren. Alles is geregeld, van een deskundige Nederlandssprekende reisleider tot de overnachtingen in hotels, veelal met een bijzondere ligging.

Groepsreis Sri Lanka: culturele hoogtepunten

Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een groepsreis in Sri Lanka. Zo kent de voormalige hoofdstad Anuradhapura vele historische schatten. Hier is ook de grootste stoepa ter wereld te vinden. Kandy is het culturele centrum van Sri Lanka, waar ook de beroemde tempel van de Tand van Boeddha te vinden is. 

Ook voor natuurliefhebbers 

Een groepsrondreis in Sri Lanka is ook aan te raden voor natuurliefhebbers. In Nuwara Eliya zijn de prachtige groene theevelden te vinden en er zijn veel nationale parken waar u op zoek kunt gaan naar wildlife. Maar ook de stranden zijn prachtig in dit land, en daarbij hebben we een overnachting in een heerlijk strandresort geregeld. Even lekker bijkomen tijdens de rondreis in Sri Lanka. Een combinatie met de fantastische stranden op de Malediven is ook mogelijk. Tijdens een rondreis in Sri-Lanka en de Malediven ziet u pas echt de mooiste stranden!

Wanneer naar Sri Lanka?

Het klimaat in Sri Lanka is typisch tropisch en het weer verschilt in het noordoosten en zuidwesten van het land. Maar over het algemeen zijn de maanden december tot en met maart de beste maanden voor een rondreis in Sri Lanka, zeker als u ook heerlijk op de stranden wilt genieten. 

Ga met ons mee naar het mooie Sri Lanka

Of u nu een natuur- of cultuurliefhebber bent, of allebei, een Sri Lanka rondreis biedt het beste van beide werelden. En wij zorgen ervoor dat de groepsreis in Sri Lanka op en top geregeld is. Liever op eigen gelegenheid door dit land reizen? Wij bieden ook privé rondreizen. Daarnaast zijn er ook speciale familierondreizen en single groepsreizen in Sri Lanka. Genoeg redenen om te kiezen voor Sri Lanka!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven