Parel van de Indische Oceaan

Sri Lanka

Sri Lanka Groepsreizen

21-daagse groepsrondreis Schatten van Sri Lanka

Vertrek: 21-09-2017

An en Ed
05-05-2017 - 18:20 uur
Inmiddels bestaat de groep uit 16 personen. Wij zijn benieuwd wie er allemaal meegaan.

Wij zijn (afgekort) Ed en An, op datum vertrek 49 en 47 jaar. Het is onze tweede groepsrondreis met Fox. Het duurt nog een paar maanden, maar wij hebben veel er veel zin in.
Er zijn 4 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 4
RE: Brian & Anita
02-08-2017 - 20:28 uur
Hallo Ed en An,
Ja inderdaad nog even en dan kan de avontuur beginnen, wij hebben de visum ook reeds binnen. De vluchttijden zijn volgens mij ook gunstig zodat wij met de trein vanuit het oosten richting Schiphol kunnen.
RE: An en Ed
02-08-2017 - 19:34 uur
Hallo Brian en Anita,

Aangenaamd! Ook wij laten ons verrassen, hoewel we binnenkort ons wel gaan inlezen. Nog 7 weken tot ons vertrek. Komt nu dan steeds dichterbij. Visum is geregeld, inentingen liggen klaar....
RE: Brian & Anita
01-08-2017 - 21:31 uur
Hallo wij zijn Brian & Anita en verheugen ons op deze reis, dit is voor ons de 2e rondreis met Fox. De vorige rondreis (costa Rica ) was ook prefect geregeld door Fox en laten ons verrassen.
RE: John en Noor
05-05-2017 - 18:32 uur
Ook voor ons is het de tweede Foxreis. John en Noor, respectievelijk 53 en 52 jaren jong.
De vorige reis reis met Fox beviel zo goed dat we er nog maar eens een vakantie aan wagen. De moeilijkheid zat in welke reis ga je doen. We hebben er zin in..

Rondreis Sri Lanka- Maak een groepsreis door natuurlijk Sri Lanka 

Sri Lanka heeft vele natuurlijke en culturele hoogtepunten, maar ook prachtige stranden om even heerlijk bij te komen. Dat maakt Sri Lanka tot een ideale bestemming voor een rondreis. Sri Lanka is een veelzijdig en verrassend land voor iedereen! En wij zorgen ervoor dat u dit land op een comfortabele manier kunt ervaren. Alles is geregeld, van een deskundige Nederlandssprekende reisleider tot de overnachtingen in hotels, veelal met een bijzondere ligging.

Groepsreis Sri Lanka: culturele hoogtepunten

Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een groepsreis in Sri Lanka. Zo kent de voormalige hoofdstad Anuradhapura vele historische schatten. Hier is ook de grootste stoepa ter wereld te vinden. Kandy is het culturele centrum van Sri Lanka, waar ook de beroemde tempel van de Tand van Boeddha te vinden is. 

Ook voor natuurliefhebbers 

Een groepsrondreis in Sri Lanka is ook aan te raden voor natuurliefhebbers. In Nuwara Eliya zijn de prachtige groene theevelden te vinden en er zijn veel nationale parken waar u op zoek kunt gaan naar wildlife. Maar ook de stranden zijn prachtig in dit land, en daarbij hebben we een overnachting in een heerlijk strandresort geregeld. Even lekker bijkomen tijdens de rondreis in Sri Lanka. Een combinatie met de fantastische stranden op de Malediven is ook mogelijk. Tijdens een rondreis in Sri-Lanka en de Malediven ziet u pas echt de mooiste stranden!

Wanneer naar Sri Lanka?

Het klimaat in Sri Lanka is typisch tropisch en het weer verschilt in het noordoosten en zuidwesten van het land. Maar over het algemeen zijn de maanden december tot en met maart de beste maanden voor een rondreis in Sri Lanka, zeker als u ook heerlijk op de stranden wilt genieten. 

Ga met ons mee naar het mooie Sri Lanka

Of u nu een natuur- of cultuurliefhebber bent, of allebei, een Sri Lanka rondreis biedt het beste van beide werelden. En wij zorgen ervoor dat de groepsreis in Sri Lanka op en top geregeld is. Liever op eigen gelegenheid door dit land reizen? Wij bieden ook privé rondreizen. Daarnaast zijn er ook speciale familierondreizen en single groepsreizen in Sri Lanka. Genoeg redenen om te kiezen voor Sri Lanka!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven