Single groepsreizen in Sri Lanka

Ontdek met ons hoogtepunten als het vissersdorpje Negombo, theeplantages, Koningsstad Kandy en een jeepsafari naar de wilde olifanten.
We overnachten in comfortabele hotels, veelal met een bijzondere ligging. Je hebt hierbij de keuze uit een kamer op indeling of een kamer voor alleengebruik.
Onze single groepsreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Veel excursies zijn bij ons al inclusief, zoals een bijzondere barbecue-avond met lokale vissers en livemuziek.

2

Single groepsreizen in Sri Lanka

Singlereis Sri Lanka – Ga met ons mee naar dit veelzijdige land

Sri Lanka is voor veel mensen een verrassende bestemming. Naast veel culturele en natuurlijke hoogtepunten zijn er ook hele mooie stranden te vinden. Dit maakt het tot een hele veelzijdige reis. Ga met ons mee op singlereis naar Sri Lanka en leer dit land samen met een gezellige groep singles goed kennen. Wij zorgen ervoor dat alles perfect geregeld is, van de vluchten tot en met de overnachtingen.

Single reizen Sri Lanka: een paar hoogtepunten

Tijdens de single reizen op Sri Lanka bezoeken we een aantal van de hoogtepunten van dit land. We maken onder andere een jeepsafari op zoek naar de wilde olifanten. Maar we zien ook heel veel indrukwekkende natuurgebieden tijdens de single vakantie op Sri Lanka. Maar we maken ook kennis met de vriendelijke bevolking van dit land en we gaan relaxen op de heerlijke stranden. Iedere dag is weer anders tijdens de afwisselende single groepsreis.

Ga met ons mee

Ga met ons mee op singlereis in Sri Lanka en ontdek zelf hoe veelzijdig dit land is. Wij nemen de groep mee naar de allermooiste plekjes van dit land en zorgen ervoor dat we dit land goed leren kennen. Kijk ook eens naar de mogelijkheden voor een groepsreis naar Sri Lanka of de speciaal samengestelde familiereizen naar Sri Lanka. Wij regelen alles.