Single groepsreis Klassiek Sri Lanka

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Aandachtspunten

 • U kunt deze extra opties tijdens het boekingsproces aan uw reis toevoegen.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij extra opties en upgrades niet

Optionele excursies in Negombo

 • Muthurajawela Boottocht

  LKR 4100-4550 p.p.

  U maakt een 2,5 uur durende indrukwekkende boottocht die start in het Dutch Canal, waarna u naar het Muthurajawela moeras vaart. Het is een beschermd natuurgebied, waarbij u onderweg een veelheid aan diersoorten tegen kunt komen, zoals vogels, leguanen, makaken en krokodillen.

  LKR 4550 p.p. bij 2 personen
  LKR 4400 p.p. bij 3 tot 4 personen
  LKR 4200 p.p. bij 5 tot 6 personen
  LKR 4100 p.p. vanaf 7 personen

Optionele excursies in Polonnaruwa

 • Bezoek aan het koninklijk paleis

  RS 7040-8800 p.p.

  Vandaag brengt u een bezoek aan Pollonnaruwa, een erg bijzonder plaatsje. U bezoekt onder meer het koninklijk paleis en de oude buitenverblijven van Pollonnaruwa, wat ooit de hoofdstad was van Sri Lanka. Daarnaast zijn de vier stenen beelden van de boeddha bij de Gal Vihara en de Thivanka Pilimage met haar mooie muurschilderingen bijzonder om te zien. De Gal Vihara, oftewel de Tempel van Steen, is gebouwd in de 7e eeuw en herbergt vier beeldhouwwerken uit dezelfde steen. Tijdens deze excursie krijgt u alle hoogtepunten te zien in Pollonnaruwa.

  RS 8800 p.p. bij 2 t/m 9 personen
  RS 7040 p.p. bij minimaal 10 personen

Optionele excursies in Sigiriya

 • Leeuwenrots van Sigiriya

  LKR6300 - 6850 p.p.

  Bezoek en beklimming van de imposante rots van Sigiriya met het fort van koning Kasyapa en de beroemde fresco's van de Wolkenmeisjes. Bovenaan geniet u van het fenomenale uitzicht.

  LKR 6850 p.p. bij 2 personen
  LKR 6650 p.p. bij 3-4 personen
  LKR 6500 p.p. bij 5-6 personen
  LKR 6300 p.p. vanaf 7 personenAandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers. 
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een Unigarant Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).
Terug naar boven