Single groepsreis Klassiek Sri Lanka

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

50 reizigers beoordelen deze reis met een:

6,7
Toegevoegd op: 10-03-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. V - Haaksbergen
9,5
Toegevoegd op: 10-03-2018

Prachtige reis met extra mogelijkheden verzorgd door reisleiders Nalin en Thusha.

Flexibiliteit binnen de reis: schooltje op-mijn verzoek kunnen bezoeken, had spullen meegenomen en de groep had hier niet aan gedacht. Ik met de pet rond en toen met Tusha samen naar klein winkeltje gegaan en spullen gekocht. Tusha wist precies wie wat nodig had. Er was nog geld over en daarvan wordt een volleybalnet geplaatst inclusief volleyballen. Dit maakt voor mij een reis zo bijzonder! Verder ontstonden er even wat misverstanden tussen Nalin en een paar mensen uit de groep. Ik heb daar sávonds met Nalin over gesproken en de zin van: maak het bespreekbaar. Dat heeft hij ook de volgende dag in de bus gedaan. Vond ik super sportief van hem. Ga dus graag nadenken over een volgende reis met jullie. Hartelijke groet, Ino van de Rijt.

Dhr. van de R - Vlijmen
7,1
Toegevoegd op: 09-03-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 09-03-2018

Naar Sri Lanka, de parel in de Indische Oceaan, prachtig eiland, lekker eten, lieve mensen.

Prachtige gevarieerde rondreis in aangenaam gezelschap naar een eiland dat mijn hart heeft gestolen.

Mw. B - Berkel En Rodenrijs
9,5
Toegevoegd op: 22-01-2018

Sri Lanka met Fox bezorgt je een perfecte vakantie!

De reis is een prima afwisseling van inspanning en ontspanning. De dagen strandverblijf aan het einde zorgen voor een zeer ontspannen eind van je vakantie. Voor de highlights van Sri Lanka een behoorlijk complete reis in enkele weken. Aanrader!

Dhr. de J - Drachten
10,0
Toegevoegd op: 10-12-2017

Aanrader voor wie Sri Lanka met zijn prachtige natuur, cultuur en mensen wil ontdekken!

Mw. R - Tilburg
8,6
Toegevoegd op: 29-11-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. S - Oost-Souburg
9,5
Toegevoegd op: 28-11-2017

Een erg mooie diverse reis met goed aanbod van natuur, cultuur en strand!

Een fantastische reis met een, voor mij, goed gevarieerd aanbod van strand, cultuur en natuur! De 'crew' daar was top, de groep erg gezellig en de hotels heel mooi!

Mw. H - Nijmegen
10,0
Toegevoegd op: 28-11-2017

Prachtig land, en de reis zelf is een perfecte combinatie van cultuur, natuur en strand.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 26-11-2017

Een mooie reis in een prachtig land met een leuke groep!

Een mooie reis in een prachtig land met een leuke groep!

Anoniem
Terug naar boven