14-daagse familie groepsreis Swingend Suriname

Nieuw in ons reisaanbod
Je krijgt van ons:
  • Paramaribo, het plantageleven, én jungle-avontuur!
  • Spot reuzenschildpadden en dolfijnen!
  • Vele lunches en diners op bijzondere plekken
  • Fietstocht langs diverse plantages
  • Non-stop vluchten met KLM

Varen over rivieren, wandelen door de jungle, heerlijk eten en gewoon Nederlands praten!

Ga mee op avontuur naar Suriname: zwem in rivieren, ontdek de jungle, stap op de fiets, spot zeeschildpadden en dolfijnen en relax in een hangmat aan de rivier. Dit voelt echt als vakantie!

En het leuke van Suriname is… je kunt er gewoon Nederlands praten. En aardappelen eten natuurlijk, alleen dan bij de roti. En natuurlijk nog veel meer lekkere Surinaams-Javaanse lekkernijen. Wat dacht je van pindasoep met tomtom balletjes, kousenband en klaroen (groene groenten), bruine bonen met zoutvlees, cassave frietjes en natuurlijk heel veel vers fruit? 

We reizen van Paramaribo via de oude, prachtig gerestaureerde plantage Frederiksdorp de binnenlanden in nadat we eerst dolfijnen in de monding van de Surinamerivier hebben gespot. En een ‘FOX in het wild’-avontuur hebben beleefd: op zoek naar reuzenschildpadden die aan de tropische kuststranden hun eitjes leggen op het strand (afhankelijk van het legseizoen). 

In de Amazone maken we kennis met de Marron-cultuur, de zogenaamde ‘bosnegers’, die langs de Surinamerivier leven.


Sfeervolle hotels
In Suriname verblijven we in gunstig gelegen en sfeervolle hotels en cabañas inclusief ontbijt. In Frederiksdorp, Berg en Dal en Danpaati verblijven we op basis van volpension. 


Heel veel inclusief
Wij hebben ervoor gekozen om al veel extra's inclusief te maken in deze reis. Zo doen we een stadswandeling door koloniaal Paramaribo, maken we een boottocht door de ‘zwamp’ bij Frederiksdorp om zeeschildpadden te zien (in het legseizoen), fietsen we langs plantages en spotten we kaaimannen in Danpaati.


Onze gediplomeerde reisleiders staan voor je klaar
Onze Nederlandssprekende reisleiders weten alles over Suriname en maken er een onvergetelijke reis voor je van. Wist je dat je nu al je vragen kunt stellen aan onze reisleiders in Suriname? 

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 18 deelnemers
Minimum leeftijd: 8 jaar