Familie rondreizen in Suriname

Hoogtepunten als Paramaribo, boottocht met een marron korjaal en afwisseling tussen stad en jungle.
We overnachten in sfeervolle hotels en cabañas. 
Onze familie groepsreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

Suriname met kinderen – Ontdek Suriname met de familie

Altijd al een keer naar Suriname willen gaan, en dan het liefst met de hele familie? Dat komt goed uit, want wij hebben een speciale reis voor Suriname met kinderen samengesteld. Samen gaan jullie op avontuur in een stukje Nederland in de tropen. Tijdens de gezinsvakantie in Suriname zijn er allerlei leuke activiteiten die jullie samen kunnen ondernemen. Zwemmen, kanovaren, fietsen en nog veel meer, het is allemaal onderdeel van onze familiereizen!

Gezinsvakantie Suriname: kano’s en kaaimannen

Ga mee op avontuur in Suriname en laat je kind(eren) ook heerlijk genieten van dit bijzondere land. Het is ontzettend leuk land om samen met de kinderen naartoe te gaan en er zijn heel veel leuke activiteiten voor ze. Tijdens de familiereizen naar Suriname bieden wij de mogelijkheid om te zwemmen in de rivieren, te kanovaren en zeeschildpadden te spotten. En dat is nog niet eens alles!

Kies voor een leuke vakantie!

Kies voor een leuke vakantie samen met de kinderen in Suriname. Maar wij bieden nog veel meer mogelijkheden om Suriname te ontdekken. Zo zijn er bijvoorbeeld ook groepsrondreizen naar Suriname. Bekijk de mogelijkheden en kies uw ideale vakantie!