Groepsrondreizen in Suriname

Hoogtepunten als Paramaribo, boottocht met een marron korjaal en afwisseling tussen stad en jungle.
We overnachten in sfeervolle hotels en cabañas.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

2

Groepsrondreizen in Suriname

Groepsreis Suriname – Ga met ons mee naar de tropen

Een groepsreis met afwisseling tussen stad en jungle? Dan is een groepsreis naar Suriname zeker een goede keuze. De groepsrondreis naar Suriname bestaat onder andere uit hoogtepunten zoals Paramaribo, een boottocht met een Marron korjaal en een ontmoeting met de Marron bevolking. En wij hebben ook gezorgd voor de overnachtingen in comfortabele hotels en cabañas. Onze groepsrondreizen naar Suriname zijn ideaal voor iedereen die dit land goed wil leren kennen.

Suriname groepsreis: een ontdekkingsreis

Een groepsreis naar Suriname is een ontdekkingsreis ver weg, maar toch dichtbij. Wat wel belangrijk is: je moet van varen houden want veel accommodaties kunnen we alleen per boot bereiken. Maar dat maakt het juist extra bijzonder. Van de tot Werelderfgoed uitgeroepen stad Paramaribo tot de gigantische reuzenschildpadden in het dorpje Galibi, de groepsreizen naar Paramaribo zijn gevarieerd en boeiend te noemen.

Het echte jungle gevoel

Natuurlijk maken we tijdens de groepsreis in Suriname ook kennis met het echte jungle gevoel. Van kajakken over de Surinamerivier tot een sensationele canopy tour midden door de jungle, het kan allemaal onderdeel uitmaken van de groepsrondreis naar Suriname. Er zijn diverse excursies mogelijk, maar je kiest uiteraard zelf aan welke excursies je wel of niet wilt deelnemen. Het kan ook heerlijk zijn om even een dagje rust te pakken tussendoor.

Suriname en Curaçao bezoeken

Wat is er nu heerlijker dan even relaxen op een prachtig strand? Dat kan niet tijdens een groepsreis in Suriname, maar wel op Curaçao. En daarom bieden wij gecombineerde groepsreizen aan naar Suriname en Curaçao. We laten het beste van de twee landen zien en daarbij heb je voldoende gelegenheid om heerlijk te relaxen op het strand. Of een duik in de prachtige onderwaterwereld kan natuurlijk ook.

Ga mee naar Suriname

Ga met een groep naar Suriname en ontdek alle hoogtepunten die dit land te bieden heeft. Wij zorgen ervoor dat je niets tekort zult komen tijdens de reis en optimaal van alle mooie plekjes kunt genieten. Naast de groepsreizen bieden wij ook single groepsreizen naar Suriname en privé rondreizen naar Suriname. Reis zoals je dat het liefste wilt!