Groepsrondreis Suriname: Mi Lobi Sranan! (t/m december 2018)

U krijgt van ons:
  • Ontmoeting met de Marron bevolking in de jungle
  • Volpension in Galibi, Danpaati en Berg en Dal
  • Verblijf op de authentiek gerestaureerde plantage Frederiksdorp
  • Verblijf in een prachtig jungle resort!
  • Vele lunches en diners op bijzondere plekken

Overweldigende natuurpracht, inheemse culturen en diversiteit!

Deze prachtige rondreis door Suriname neemt ons mee op een ontdekkingsreis ver weg en toch dichtbij. U zult overweldigd worden door de pracht en diversiteit van Suriname. Ee'n ding is belangrijk: u moet van varen houden want vele accommodaties kunnen slechts per boot(je) bereikt worden. De Surinaamse samenleving wordt gevormd door een smeltkroes van culturen die op een levendige en uitbundige, maar vooral ook respectvolle manier met elkaar omgaan. De stad Paramaribo is zeer bijzonder, door haar prachtige houten koloniale gebouwen. Het binnenland van Suriname bestaat voor 80% uit onaangetast tropisch regenwoud, waar grote rivieren doorheen slingeren. Heel anders zijn dan weer de natuurlijke stranden die te vinden zijn aan de oostkust, waar tijdens het legseizoen (circa van februari tot augustus) reuzenschildpadden hun eieren komen leggen. 
Wij vragen van onze reizigers naar Suriname een avontuurlijke en flexibele instelling, nog niet alle toeristische faciliteiten zijn van de kwaliteit die u van FOX gewend bent.
Gedurende deze rondreis heeft u een groot voordeel: u spreekt de taal! En als u terug bent in Nederland zult u ongetwijfeld ook kunnen beamen: 'Mi Lobi Sranan!', wat zoveel betekent als 'ik houd van Suriname!' 
 Bekijk het dagprogramma voor alle hoogtepunten van deze reis

Sfeervolle hotels
We verblijven in gunstig gelegen en sfeervolle hotels en cabañas inclusief ontbijt. In Galibi, Danpaati en Berg en Dal verblijven we op basis van volpension. Nieuw dit jaar is dat we twee nachten verblijven in een prachtig gerestaureerde plantage! 
 Bekijk een selectie van de hotels van deze reis

Heel veel inclusief
Wij hebben er voor gekozen om al veel extra's inclusief te maken in deze reis. Zo maken we een boottocht over de Commewijne Rivier, gaan we kaaimanspotten in Danpaati en bezoeken we een strafgevangenis in Frans Guyana.
 Bekijk wat er nog meer inclusief is

Onze ANVR-gediplomeerde reisleiders staan voor u klaar
Onze Nederlandssprekende reisleiders weten alles over Suriname en maken er voor u een onvergetelijke reis van. Wist u dat u nu al uw vragen kunt stellen aan onze reisleiders in Suriname?
 Probeer het eens en stel uw vraag op het reisleider forum

Het reisprogramma van deze rondreis
Paramaribo | Frans Guyana | Galibi | Frederiksdorp | Berg en Dal | Danpaati


 Bekijk hier het uitgebreide dagprogramma van deze reis

Kenmerken van deze reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte: Minimaal 10 / maximaal 18 deelnemers

27 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,7
FACINEREND MEDE DOOR KWALITEITEN GIDS TONIE GRANT.
Dhr. H
Terug naar boven