Groepsrondreis Suriname: Mi Lobi Sranan! (t/m december 2018)

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

27 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,1
Toegevoegd op: 21-08-2018

FACINEREND MEDE DOOR KWALITEITEN GIDS TONIE GRANT.

AVOND BOOTTOCHT VANUIT DANPEETI SPOTTING KAAIMANNEN EN VANGEN DOOR GIDS EN ONGEKENDE STERRENHEMEL. BAKKIE.

Dhr. H
8,6
Toegevoegd op: 20-08-2018

Deze reis geeft een goede indruk over hoe het in Suriname is.

Zeer leuke ervaring gehad omtrent de situatie in Suriname. De natuur is prachtig. De mensen zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Jammer dat de ontwikkeling van het land niet zo wil lukken.

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 20-08-2018

Avontuurlijke reis met veel extra's en een geweldige reisleider Anthony

Wij hebben genoten van deze rondreis. Het is wel een vermoeiend druk programma en wij hadden graag meer vrije dagen gewenst om te kunnen genieten van de accomodaties. Vooral Danpaati vonden wij helemaal geweldig, midden in de jungle, daar zou je helemaal tot rust kunnen komen als het niet zo'n druk programma zou zijn met veel tijdsdruk. Als wij dit van te voren hadden geweten dan hadden we gekozen voor de prive reis zodat je zelf meer de regie hebt. Paramaribo viel wat ons betreft erg tegen maar wij houden dan ook niet van een grote stad. Wij hadden liever de gehele reis in de jungle verbleven want dat heeft de meeste indruk op ons gemaakt. Onze reisgids Tony heeft zeker onze reis onvergetelijk gemaakt. Hij weet alles van de natuur en heeft zelfs met zijn blote handen een kaaiman voor ons gevangen!

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 13-08-2018

Een mooie reis ervaring

De reis is ons heel goed bevallen , Mede door de goede begeleiding van gids Stefano , een een heel leuke groep.

Dhr. G - België
8,1
Toegevoegd op: 13-08-2018

Het mooiste van Suriname in 1 compacte reis met prachtige accomodaties

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 13-08-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 28-04-2018

Avontuur in Suriname

Prachtige reis, vriendelijke mensen, Danpaati is onvoorstelbaar mooi. Voor de hele reis: denk om poncho's en muggenwerende middelen. Een zaklamp met rood licht is handig in Galibi.

Mw. H - Hoorn
7,1
Toegevoegd op: 28-04-2018

kan beter er is nog veel van Suriname te ontdenken.

echt regenkleding meenemen ponsjo is niet genoeg.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 21-03-2018

Prachtige reis om Suriname te ontdekken.

Mw. V - Rotterdam
6,2
Toegevoegd op: 16-03-2018

relaxte reis in een mooi groen land met vriendelijke mensen en heerlijk eten

verblijf in redelijk goede hotels/lodges met voortreffelijk eten en veel vrije tijd. De optionele excursies zijn erg prijzig maar de deelname aan de canopy was het zeker waard en de boottocht naar de Tapawatra vallen is 1 prijs, dus hoe meer er mee gaan hoe goedkoper. Ga lekker vissen met de locals in een bootje in Danpaati. De boottochten zijn oncomfortabel en soms erg lang, zeker als het regent. De muggen in Frederiksdorp zijn meedogenloos, ondanks het smeren steken ze dwars door je kleding. De gevangenis in Frans Guyana maakt veel indruk.

Dhr. G - Westmaas
Terug naar boven