16-daagse groepsrondreis Suriname: Mi Lobi Sranan!

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

20 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 11-08-2019

Ongerept, puur en gastvrij Sranan.... Mi Lobi!

We hebben genoten van een heerlijke reis naar Suriname en hebben nog 6 nachten verlengd op Curaçao. Alle verwachtingen die we van Suriname hadden, zijn bevestigd! Prachtig land, vriendelijke bevolking en nog zo puur en ongerept. Het is nog onvoldoende berekend op toeristen, maar dat maakt het land juist ook weer zo charmant. De diversiteit van de reis was fantastisch; van de stad, naar de rijstvelden, de plantages en de jungle (en wij tot slot nog naar het strand). Het maakt de reis zo compleet. We hebben genoten van het reistempo, een prettige groepsgrootte en het feit dat er in deze reis veel inclusief is. Zelfs het water! Jammer dat de excursies bij Berg en Dal vol zaten bij aankomst. Dat was een teleurstelling. Naar ons idee had de gids dat van te voren kunnen inventariseren en door kunnen bellen. Verder was er daar weinig te beleven. De fietsexcursie naar Peperpot is best leuk, maar de prijs/ kwaliteitsverhouding is uit balans.

Wendy de Vries, Hulsel
8,7
Toegevoegd op: 11-08-2019

Een mooie intressante reis waar je veel leer over Suriname

alles en vooral de schildpadden waar een schildpas eieren legde ongelooflijke ervaring,

Paul
8,3
Toegevoegd op: 10-08-2019

Mooie reis naar een land dat nog niet veel toerisme kent en dat een enorme mooie natuur heeft.

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 07-08-2019

De geschiedenis, natuur, eten en inwoners maken Suriname een interessant en heerlijk vakantieland.

Bij Danpaati River Resort werden we ondanks de stromende regen hartelijk en gastvrij verwelkomd. Er is genoeg te doen en beleven in de omgeving. In Frederiksoord hebben we op eigen initiatief een kookworkshop gevolgd. Dit was ook erg de moeite waard. We werden er op de fiets met een lokale gids naar toe gebracht. Heerlijk gegeten. Workshop zou optioneel aangeboden kunnen worden.

Karin
7,3
Toegevoegd op: 30-04-2019

Mooie reis met historische roots naar Nederland

Twee dagen Nickery was zonde van de tijd. Lange bus ritten over slechte wegen. Om vervolgens onbenullige plaatsjes als Wageningen en Groningen te bezoeken. Bigi Pan was wel mooi. Maar om voor twee of drie uur Bigi Pan twee dagen te bussen lijkt me wat te veel. Wij hadden liever twee extra dagen in Berg en Dal gezeten, om daar de Brownberg tour te doen en aan andere activiteten deel te nemen.

Gerrit
9,3
Toegevoegd op: 29-04-2019

Geweldig land en mensen

Nog een extra dag in Danpaati

7,7
Toegevoegd op: 20-04-2019

Stefhano onze reisleider is een top vent. Hij heeft ons een hele leuke vakantie bezorgd.

Suriname is een prachtig land. Jammer dat het erfgoed do verwaarloosd is.

8,0
Toegevoegd op: 02-04-2019

Wat is Suriname een mooi groen land.

Wat hebben wij het getroffen met onze reisleider Tony.Hij is een heel sociaal en aardig persoon.En wat weet hij veel te vertellen.Zeker wat betreft flora en fauna. Wij vonden de optionele excursie fietsen door Paramaribo/Peperpot erg leuk.

Jack & Harriet
9,3
Toegevoegd op: 22-03-2019

Mooi land en heel vriendelijke bevolking.

Veel van de excursies zijn al inbegrepen wat prettig is, zo gaat vaak iedereen mee. Iedere dag is iets georganiseerd en genoeg dagdelen om te rusten of zelf in te vullen. Accomodaties zijn prima lokaties. (An)Tony is een fijne gids met geduld en humor. Is enthousiast en weet en verteld veel over alles wat leeft en speelt in zijn land. De 2 weken zijn omgevlogen. Wij hebben gebruik gemaakt van de verlenging in Curacao, is wat massaler qua accommodatie maar prima verblijf hier gehad, fijn om alle indrukken te kunnen verwerken en uit te rusten in een aangenaam klimaat. Zowel in Suriname als in Curacao heel vriendelijke bevolking en ze praten Nederlands met me!

Annet en Hans, Zaltbommel
8,7
Toegevoegd op: 20-03-2019

Een mooie ervaring rijker

Mooie reis gemaakt door Suriname; veel gehoord en gezien van cultuur (slavernijverleden) en natuur. Jungle was gaaf. Zoveel bomen, struiken en bloeiende planten met vruchten gezien! Alleen jammer dat er zo weinig dieren te zien zijn geweest. We hadden daar meer van verwacht. Verder valt op dat de Surinamers vriendelijk zijn en beleefd. Je voelt je veilig en welkom. Gidsen zijn heel bekwaam in hun vak.