Groepsrondreis Suriname: Mi Lobi Sranan!

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,0

Gemiddelde beoordeling

28 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 21-03-2018

Prachtige reis om Suriname te ontdekken.

Mw. V - Rotterdam
6,2
Toegevoegd op: 16-03-2018

relaxte reis in een mooi groen land met vriendelijke mensen en heerlijk eten

verblijf in redelijk goede hotels/lodges met voortreffelijk eten en veel vrije tijd. De optionele excursies zijn erg prijzig maar de deelname aan de canopy was het zeker waard en de boottocht naar de Tapawatra vallen is 1 prijs, dus hoe meer er mee gaan hoe goedkoper. Ga lekker vissen met de locals in een bootje in Danpaati. De boottochten zijn oncomfortabel en soms erg lang, zeker als het regent. De muggen in Frederiksdorp zijn meedogenloos, ondanks het smeren steken ze dwars door je kleding. De gevangenis in Frans Guyana maakt veel indruk.

Dhr. G - Westmaas
8,6
Toegevoegd op: 13-03-2018

Goede rondreis en een goede reisleider maar de optionele excursie's zijn echt te prijzig!!

Mw. van K - Monster
6,2
Toegevoegd op: 09-03-2018

spannende reis

zware reis met lange afstanden per boot. boten voldeden niet aan mijn verwachtingen. zeer primitief en hadden lange afstanden af te leggen. de busjes waren ook niet altijd goed. heel weinig been ruimte. de koffer service (wat ik van Fox gewend ben) was ook niet altijd goed geregeld. moest vaak zelf met de bagage lopen. gelukkig hadden we een heel aardige gids en die hielp mij gelukkig wel als dat kon.

Mw. S - Wassenaar
10,0
Toegevoegd op: 03-03-2018

Een relaxte reis in een prachtig land

Mw. W - Groningen
8,6
Toegevoegd op: 03-03-2018

warm onthaal door bewoners in binnenland

De vele boottochten zijn een leuke manier om Suriname te ontdekken.Hoogtepunten voor ons zijn Galibi met zijn schildpaddenstrand en het binnenland met Berg en Dal en Danpaati

Dhr. E - Hulsberg
9,0
Toegevoegd op: 03-03-2018

Hele leuke reis, zeer aardige en leuke reisgroep, vriendelijke mensen in Suriname. Zeer leuke ontvangst en vertrek naar en van Danpaati met dans, zang, en tromgeroffel, heel leuke ervaring. Minpuntje: in het begin van de reis veel regen en steekmuggen gehad.

Dhr. B - Duivendrecht
8,6
Toegevoegd op: 20-01-2018

het was interessant te ervaren dat er nog zoveel banden met nederland zijn

?

Mw. O - Nieuwegein
9,5
Toegevoegd op: 02-01-2018

ik ben van Suriname gaan houden.

Suriname is (gelukkig) nog geen vakantieland. En dat mag zo blijven. Suriname is puur. Dit betekent voor jou als vakantieganger dat je je soms moet aanpassen. Dat maakt de reis zo mooi en boeiend. Suriname, ik ben van jou gaan houden!

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 02-01-2018

Was `n mooie ervaring.

Anoniem
Terug naar boven