16-daagse groepsrondreis Suriname: Mi Lobi Sranan!

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,5

Gemiddelde beoordeling

16 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,3
Toegevoegd op: 30-04-2019

Mooie reis met historische roots naar Nederland

Twee dagen Nickery was zonde van de tijd. Lange bus ritten over slechte wegen. Om vervolgens onbenullige plaatsjes als Wageningen en Groningen te bezoeken. Bigi Pan was wel mooi. Maar om voor twee of drie uur Bigi Pan twee dagen te bussen lijkt me wat te veel. Wij hadden liever twee extra dagen in Berg en Dal gezeten, om daar de Brownberg tour te doen en aan andere activiteten deel te nemen.

Gerrit
9,3
Toegevoegd op: 29-04-2019

Geweldig land en mensen

Nog een extra dag in Danpaati

7,7
Toegevoegd op: 20-04-2019

Stefhano onze reisleider is een top vent. Hij heeft ons een hele leuke vakantie bezorgd.

Suriname is een prachtig land. Jammer dat het erfgoed do verwaarloosd is.

8,0
Toegevoegd op: 02-04-2019

Wat is Suriname een mooi groen land.

Wat hebben wij het getroffen met onze reisleider Tony.Hij is een heel sociaal en aardig persoon.En wat weet hij veel te vertellen.Zeker wat betreft flora en fauna. Wij vonden de optionele excursie fietsen door Paramaribo/Peperpot erg leuk.

Jack & Harriet
9,3
Toegevoegd op: 22-03-2019

Mooi land en heel vriendelijke bevolking.

Veel van de excursies zijn al inbegrepen wat prettig is, zo gaat vaak iedereen mee. Iedere dag is iets georganiseerd en genoeg dagdelen om te rusten of zelf in te vullen. Accomodaties zijn prima lokaties. (An)Tony is een fijne gids met geduld en humor. Is enthousiast en weet en verteld veel over alles wat leeft en speelt in zijn land. De 2 weken zijn omgevlogen. Wij hebben gebruik gemaakt van de verlenging in Curacao, is wat massaler qua accommodatie maar prima verblijf hier gehad, fijn om alle indrukken te kunnen verwerken en uit te rusten in een aangenaam klimaat. Zowel in Suriname als in Curacao heel vriendelijke bevolking en ze praten Nederlands met me!

Annet en Hans, Zaltbommel
8,7
Toegevoegd op: 20-03-2019

Een mooie ervaring rijker

Mooie reis gemaakt door Suriname; veel gehoord en gezien van cultuur (slavernijverleden) en natuur. Jungle was gaaf. Zoveel bomen, struiken en bloeiende planten met vruchten gezien! Alleen jammer dat er zo weinig dieren te zien zijn geweest. We hadden daar meer van verwacht. Verder valt op dat de Surinamers vriendelijk zijn en beleefd. Je voelt je veilig en welkom. Gidsen zijn heel bekwaam in hun vak.

8,3
Toegevoegd op: 16-03-2019

Suriname: mooie combinatie van natuur en cultuur in een relaxte omgeving.

Het verblijf in Danpaati was voor ons een hoogtepunt van deze reis: avond boottocht, wandeling door het woud en bezoek aan het Marron dorp Dan. De boottocht bij Frederiksdorp door de zwamp op zoek naar de schildpadden was een prachtige ervaring. De door ons gekozen reistijd maart was qua temperatuur prima vertoeven.

9,0
Toegevoegd op: 23-02-2019

Suriname, een belevenis!

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,3
Toegevoegd op: 18-02-2019

Een reis als een levend geschiedenisboek!!

Er is geen omschrijving ingevuld.

Cor en Nel
8,7
Toegevoegd op: 11-02-2019

Suriname, je wekt[e] warme gevoelens bij me op!

Suriname heeft meerdere gezichten. De "drukte" in Paramaribo, de rust in het binnenland, de sfeervolle Plantages, de ruige jungle. Het ene moment heel warm, even later plenst een warme douche de straten weer schoon. Heel belangrijk is een goede vakantievoorbereiding ; laat je informeren door GGD oid. Ga niet zonder voldoende zonnebrand- en Deet op reis en pak ook stevige schoenen in, evenals blouses met lange mouw en lange broeken - afritsbroeken zijn ideaal! En onmisbaar bleek tijdens onze reis een goede poncho!! En helaas zij er muggen..ben je geprikt dan werkt Vicks prima tegen de jeuk!

Maria uit Castricum