16-daagse groepsrondreis Suriname: Mi Lobi Sranan!

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

29 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,0
Toegevoegd op: 08-12-2019

hoop opgedaan over de geschiedenis en de natuur

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 06-12-2019

geslaagde reis

Er is geen omschrijving ingevuld.

Henk-Nieuw-Vennep
8,0
Toegevoegd op: 06-12-2019

fantastische belevenis

de reisleider die we hadden toonde veel organisatie talent

menno m bosma amsterdam
8,0
Toegevoegd op: 01-12-2019

Een avontuurlijke reis met een geweldige en kundige gids

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 06-11-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

10,0
Toegevoegd op: 05-11-2019

Dit was de reis van ons leven, vooral vanwege de beste gids die we ooit gehad hebben.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Yoeri
8,0
Toegevoegd op: 25-09-2019

ik zou het zo weer doen!

om geld te kunnen pinnen in Suriname moet je bij de ATM pinautomaten zijn, je kan geen geld pinnen bij de lokale automaten. Geld omwisselen kan bij de cambio. Het is raadzaam om maps.me te downloaden, je kan hier echt heel veel info op vinden!

9,0
Toegevoegd op: 22-09-2019

mooie ervaring

in restaurants moet je veel geduld hebben.

Jannie
6,0
Toegevoegd op: 21-09-2019

Mooie natuur met een vervuilde menselijke inbreng

Suriname heeft een buitengewoon interessante historie die te zien is in Paramaribo, Groningen, Wagenngen, Fredricksdorp en Bakkie. Daarnaast is er prachtige natuurschoon die tot uiting komt in Da Paati en de dorpen aan de Suriname rivier. Paramaribo en de voormalige Plantage Mariënburg lijkt op veel plaatsen op een vuilnisbelt waar je als toerist doorheen geleid word, erg jammer en triest om te zien. Paramaribo is voor lopende bezoekers erg gevaarlijk, je kan zo maar verdwijnen in het riool omdat er een putdeksel in de stoep ontbreekt, omdat er opengebroken stoepen gedeeltelijk weer zijn gesloten, auto's op de stoep worden geparkeerd waardoor je op straat moet lopen waar auto's als gekken langsrijden etc. Kortom een reis om nooit te vergeten.

Emmy en Dries
10,0
Toegevoegd op: 11-08-2019

Ongerept, puur en gastvrij Sranan.... Mi Lobi!

We hebben genoten van een heerlijke reis naar Suriname en hebben nog 6 nachten verlengd op Curaçao. Alle verwachtingen die we van Suriname hadden, zijn bevestigd! Prachtig land, vriendelijke bevolking en nog zo puur en ongerept. Het is nog onvoldoende berekend op toeristen, maar dat maakt het land juist ook weer zo charmant. De diversiteit van de reis was fantastisch; van de stad, naar de rijstvelden, de plantages en de jungle (en wij tot slot nog naar het strand). Het maakt de reis zo compleet. We hebben genoten van het reistempo, een prettige groepsgrootte en het feit dat er in deze reis veel inclusief is. Zelfs het water! Jammer dat de excursies bij Berg en Dal vol zaten bij aankomst. Dat was een teleurstelling. Naar ons idee had de gids dat van te voren kunnen inventariseren en door kunnen bellen. Verder was er daar weinig te beleven. De fietsexcursie naar Peperpot is best leuk, maar de prijs/ kwaliteitsverhouding is uit balans.

Wendy de Vries, Hulsel