Privé rondreizen in Suriname

Hoogtepunten als Paramaribo, boottocht met een marron korjaal en afwisseling tussen stad en jungle.
Je overnacht in sfeervolle hotels en cabañas.
Transfers op basis van internationaal gezelschap.
Diverse excursies zijn inclusief.

3

Privé rondreizen in Suriname

Individuele rondreis Suriname – Ontdek de jungle

Altijd al een keer de jungle van Suriname willen ontdekken, maar wel met jouw eigen reisgezelschap? Dan bieden de individuele rondreizen door Suriname een ideale uitkomst. Wij hebben een aantal leuke routes uitgestippeld voor een individuele rondreis door Suriname. Van de jungle tot kano’s en van kaaimannen tot aapjes, je maakt het allemaal mee tijdens een privé rondreis door Suriname.

Privé rondreis Suriname: maak het mee

De privé rondreizen in Suriname zijn stuk voor stuk een groot avontuur. Maak kennis met de hoofdstad Paramaribo, verblijf een aantal dagen in de jungle en kom meer te weten over de eeuwenoude leefwijze van de indianen. Het kan allemaal onderdeel zijn van de bijzondere rondreis in Suriname. Individueel bezoek je de hoogtepunten van dit fascinerende land. Je kunt dus alles helemaal in jouw eigen tempo bekijken. Dat is het grote voordeel van onze individuele rondreizen.

Ontdek de mogelijkheden

Ontdek de mogelijkheid om de individuele rondreis in Suriname helemaal naar jouw eigen wensen in te vullen. Liever met een groep op reis? Daarvoor hebben wij groepsreizen naar Suriname beschikbaar. Of bekijk onze speciaal samengestelde familiereizen naar Suriname. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij zorgen er in alle gevallen voor dat alles goed geregeld is.