Suriname

Hoogtepunten als Paramaribo, boottocht met een marron korjaal en afwisseling tussen stad en jungle.
We overnachten in sfeervolle hotels en cabañas.
Onze groepsrondreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

7

Rondreizen in Suriname

Rondreis Suriname - Een rondreis in de tropen

Een vakantie in Suriname is een reis naar de echte jungle. Maak een tocht door het Amazone regenwoud, kajak door de jungle, bezoek de jungledorpjes en ontdek Paramaribo per fiets. Het zijn allemaal onderdelen van een Suriname rondreis. Een ervaring om nooit te vergeten. En wij zorgen ervoor dat u dit alles comfortabel zult ervaren. En een deskundige, Nederlandssprekende reisleider vertelt u alles wat u wilt weten over dit land. Wat wilt u nog meer?

Suriname rondreizen: start in Paramaribo

Natuurlijk maakt u tijdens de groepsreis in Suriname kennis met de stad Paramaribo. Wist u dat deze stad door UNESCO is uitgeroepen tot Werelderfgoed? Dat is natuurlijk niet voor niets zo. Wij maken een tour door de stad, waarbij we onder andere stoppen bij het presidentiële paleis, de palmentuin, Fort Zeelandia, de grootste houten kathedraal ter wereld en een interessante lokale markt. De groepsrondreis in Suriname begint en eindigt op het vliegveld van Paramaribo. Uiteraard zijn de vluchten voor u geregeld.

Prachtige natuur in Suriname

Eén ding is zeker, tijdens de rondreis in Suriname zult u prachtige natuur zien. Zo brengen we een bezoek aan het Brownsberg natuurpark, met een verscheidenheid aan flora en fauna. Misschien komen we wel brulapen tegen! Een tip: maak een canopy-tour over de Suriname-rivier in Berg en Dal, een hele spectaculaire ervaring en dé manier om de echte jungle van Suriname te ontdekken! Maar er is ook een kajaktocht mogelijk tijdens de rondreis in Suriname. En daarnaast is er het wonderschone Bigi Pan natuurreservaat, waar u in een Eco Lodge zult overnachten.

Mogelijkheden voor een rondreis

Wij bieden niet alleen mogelijkheden voor een groepsreis in Suriname, maar wij bieden ook een speciale familie groepsreis in Curaçao en Suriname! Zo kunt u met het hele gezin op pad en deze twee landen bezoeken. Ga op ontdekkingstocht in de jungle en ga heerlijk relaxen op parelwitte stranden. Het is mogelijk dankzij deze combinatierondreis, waarbij alles geregeld is! Ga met ons mee en ontdek het beste van de twee landen, samen met uw kinderen! Wij zorgen ervoor dat u maximaal zult genieten.