Privé familiereis Kano's en Kaaimannen

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,3

Gemiddelde beoordeling

5 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 26-09-2017

Suriname is een echte aanrader. Wel toeristisch in zekere mate maar alles ademt authenticiteit uit.

Suriname is een echte aanrader. Het land is in voldoende mate ingesteld op toerisme maar het wordt nergens vervelend want het ademt allemaal authenticiteit uit. Soms betekent dat ook dat je e.e.a. voor lief moet nemen oftewel over je heen moet laten komen. De bevolking is vriendelijk, de gidsen ter plaatse zijn dat ook en bovendien goed en enthousiast. Het reisprogramma was gevarieerd en bood voldoende gelegenheid voor eigen invulling. We gaan zeker nog een keer treug naar Suriname!

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 09-09-2017

Top!

Wij vonden het een geweldige vakantie! Mooi gevarieerd programma en heel vriendelijke reisgidsen. Zeker doen!

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 16-08-2017

Mooie rondreis met voldoende eigen ruimte en toch is alles tot in de puntjes geregeld

De drie verschillende dorpswandelingen in totaal verschillende culturen waren heel boeiend dus niet missen. In Paramaribo was het hotel heel goed, alles klopte en wat luxe na je jungletocht is fijn. Frederiksdorp en Danpaati waren onze favoriete plekken. Zwemmen tussen de piranha's in de Suriname rivier was top.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 19-04-2017

Suriname is een grote verassing; geschiedenis, cultuur, natuur en superleuke mensen

Deze reis naar Suriname is echt heel erg leuk. Leuke variatie; fietsen, wandelen, varen in verschillende boten. Cultuur en gescheidens. Je maakt kennis met verschillende stammen van Suriname. Ook zie je de suriname rivier in verschillende delen van het land, iedere keer weer een nieuwe ervaring. Het is een goede mix van stad met gezellige drukte en veel bezienswaardigheden en prachtige natuur en cultuur.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 01-03-2017

Gevarieerde rondreis naar Suriname met Paramaribo en de jungle met veel excursies.

Gestart in Paramaribo. Dan naar Berg en Dal, waar het weer extreem slecht was. Wel gewandeld. Dan naar het onvergetelijk Danpaati met bezoek aan het dorp Dan waar de mensen zich nog wassen in de rivier. Daarna gefietst van Paramaribo naar Frederiksdorp. Was goed te doen. Gazelle fietsen. Frederiksdorp heeft mooie oude panden waar we gelogeerd hebben. Van de plantage is niks meer te zien. Ford Nieuw Amsterdam is heel interessant. Daarna naar Galibi met bezoek aan gevangenis. We hebben de schildpadden eieren zien leggen en op zee zien paren. Bijzonder om mee te maken. In Paramaribo nog rondleiding gedaan in Ford Zeelandia, de vogeltjes wedstrijd horen fluiten op het onafhankelijkheidsplein, dolfijnen gespot met boottocht, fijn hotel Torarica, casino bezocht. We hebben ook genoten van het Surinaamse eten. We hadden de privéreis kano en de kaaimannen. Was erg gevarieerd. We hebben veel gevaren. Blij dat we geen auto hebben gereden.

Mw. A - Achtmaal
Terug naar boven