Privé rondreis diverse vervoerstypes Puur & Ongerept Suriname

 

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Optionele excursies in Paramaribo

 • Brownsberg

  EUR 60-65,- p.p.

  U wordt omstreeks 07:00 uur opgehaald in het hotel door de gids. Vervolgens zult u in ongeveer drie uur naar Brownsberg rijden. Op het plateau aangekomen, zal de gids u naar het noordelijk uitzichtpunt brengen om een grote oppervlakte aan puur natuur te bewonderen. Hierna zult u samen met de gids een prachtige wandeling maken naar de Leo watervallen, waar u heerlijk kunt afkoelen onder de waterval. Terug op het plateau, kunt u de lunch gebruiken in het restaurant (niet inclusief). Na de lunch keert u terug naar de stad. De gids zet u netjes af in het hotel. Geschatte aankomsttijd in de stad is 19:00 uur.

  Voor deze excursie dient u over een goede conditie te beschikken.

  Prijs bij groepsreis: EUR 60,- per persoon
  Prijs bij privéreis: EUR 65,- per persoon

 • Jodensavanne

  EUR 70,- p.p.

  Overbridge en Jodensavanna liggen in de jungle aan de Surinamerivier, in een rechte lijn ongeveer 50 km ten zuiden van Paramaribo. Het landschap kenmerkt zich door een variatie van laagland tropisch regenwoud en witzand savanne. De naam verwijst naar de eerste Portugees-Joodse immigranten die in de 17e eeuw naar Suriname kwamen en er bloeiende nederzettingen bouwden. Op de Jodensavanne is nodig steeds de sfeer te proeven van deze ooit zo rijke en unieke gemeenschap. Hier staat de ruïne van de oudste synagoge van het gehele Amerikaanse continent. Tevens vindt men er de oudste Joodse begraafplaats en een bron, waarvan al in de 17e eeuw werd beweerd dat het een geneeskrachtige werking heeft. Langs de rivier liggen nog verschillende dorpjes en kleine woongemeenschappen op verlaten Joodse plantages.
  De excursie duurt circa 2,5 uur en is inclusief een flesje water. Wij adviseren u wandelschoenen/sandalen en zonnebrandcrème mee te nemen.

  Minimaal 6 personen.Aandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).