16-daagse privé rondreis diverse vervoerstypes Suriname: Mi Lobi Sranan!

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

9 reizigers beoordelen deze reis met een:

6,7
Toegevoegd op: 15-03-2020

suriname is geweldig en zeker een aanrader

Onze vakantievreugde is zwaar aangetast door de opstelling en het gebrek aan daadkracht van FOX toen bleek dat een essentieel deel van onze reis niet geboekt was - we stonden op de stoep van Bergendal zonder volgende accommodatie. Als een fout goed afgehandeld wordt wordt je waardering groter - er kan altijd iets mis gaan - dit geldt helaas niet voor de FOX klantenservice

Meijer
10,0
Toegevoegd op: 01-03-2020

Prachtig land, vriendelijke mensen en heerlijk eten.. wij vonden het fantastisch

Diverse reizen naar Afrika, Azie gemaakt maar deze reis is absoluut één van onze favorieten. Wij vonden het een gevarieerd programma met cultuur en prachtige natuur. De gidsen waren zeer vriendelijk en zorgde ervoor dat we een prachtige reis hebben gemaakt. Chauffeurs waren altijd op tijd. Het eten was erg goed verzorgd en ook de accomodaties waren prima. We hebben gekozen voor een verlenging op Curacao. Waar we nog een paar dagen strandvakantie hebben gehouden. al met al hebben we een fantastische vakantie gehad.

Ronald en Kitty
8,7
Toegevoegd op: 19-11-2019

Een mooie reis, je een goed beeld krijgt van de prachtige natuur en de cultuur van Suriname

We hebben veel gezien van Paramaribo omdat we na ieder excursie daar weer terug kwamen. Galibi was leuk, omdat het een authentiek dorp is en het contrast met het goed georganiseerde Frans Guyana opvallend was. Frederiksdorp en Danpaati River Lodge proberen heel duidelijk een duurzame bedrijfsvoering te voeren. Alle gidsen die wij gehad hebben waren vriendelijk, behulpzaam en wisten veel van het land en de cultuur

9,7
Toegevoegd op: 24-07-2019

Een reis die zorgt dat je rugzakje gevuld wordt met prachtige herinneringen

Wat een bijzonder reis! Galibi, hier waren met zijn tweeën wat een ervaring. Schooltje bezocht, nou respect voor de leerkrachten met zulk weinig goed materiaal kunnen werken. 's Nachts met een bootje op zoek geweest naar schildpadden, genoten van de prachtige sterrenhemel Danpaati was zeer bijzonder. Een accommodatie die met de opbrengsten voor de dorpen in de omgeving zorgt, back in time ervaring. Fredericksdorp ook een schitterende ervaring. Op de fiets door de plantages. 's Avonds op zoek naar schildpadden en een gevonden die nog bezig was haar eitjes te leggen. De overige dagen in de stad Paramaribo doorgebracht waar je heerlijk kan vertoeven. Deze reis was ontzettend indrukwekkend waar ik zeker een paar mooie herinneringen in mijn rugzakje voor het leven meeneem.

Rilana
10,0
Toegevoegd op: 02-04-2019

Leuke gevarieerde reis, goede gidsen, interessante route, afwisselende reisgezelschappen

Er is geen omschrijving ingevuld.

Gerard en Liesbeth
8,0
Toegevoegd op: 24-11-2018

Fantastisch mooi land en hele lieve inwoners.

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,3
Toegevoegd op: 24-09-2018

Niet in woorden te vatten, gewoon doen!

Danpaati is het pareltje in de Amazone. Een ervaring op zich. Een prachtig land met een turbulent verleden en absoluut het bezoeken waard.

Guido
8,0
Toegevoegd op: 20-09-2018

Mooie bestemming met vriendelijke mensen

Alles is leuk in Suriname!

10,0
Toegevoegd op: 13-03-2018

Suriname: mooie gevarieerde reis, die een goed inzicht biedt van het land.

Er is geen omschrijving ingevuld.

W van Gelder