Privé rondreis diverse vervoerstypes Suriname: Mi Lobi Sranan!

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

10,0
Toegevoegd op: 13-03-2018

Suriname: mooie gevarieerde reis, die een goed inzicht biedt van het land.

Dhr. van G - Barchem
9,0
Toegevoegd op: 26-09-2017

Suriname is een echte aanrader. Wel toeristisch in zekere mate maar alles ademt authenticiteit uit.

Suriname is een echte aanrader. Het land is in voldoende mate ingesteld op toerisme maar het wordt nergens vervelend want het ademt allemaal authenticiteit uit. Soms betekent dat ook dat je e.e.a. voor lief moet nemen oftewel over je heen moet laten komen. De bevolking is vriendelijk, de gidsen ter plaatse zijn dat ook en bovendien goed en enthousiast. Het reisprogramma was gevarieerd en bood voldoende gelegenheid voor eigen invulling. We gaan zeker nog een keer treug naar Suriname!

Anoniem
7,1
Toegevoegd op: 15-09-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 09-09-2017

Top!

Wij vonden het een geweldige vakantie! Mooi gevarieerd programma en heel vriendelijke reisgidsen. Zeker doen!

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 16-08-2017

Mooie rondreis met voldoende eigen ruimte en toch is alles tot in de puntjes geregeld

De drie verschillende dorpswandelingen in totaal verschillende culturen waren heel boeiend dus niet missen. In Paramaribo was het hotel heel goed, alles klopte en wat luxe na je jungletocht is fijn. Frederiksdorp en Danpaati waren onze favoriete plekken. Zwemmen tussen de piranha's in de Suriname rivier was top.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 19-04-2017

Suriname is een grote verassing; geschiedenis, cultuur, natuur en superleuke mensen

Deze reis naar Suriname is echt heel erg leuk. Leuke variatie; fietsen, wandelen, varen in verschillende boten. Cultuur en gescheidens. Je maakt kennis met verschillende stammen van Suriname. Ook zie je de suriname rivier in verschillende delen van het land, iedere keer weer een nieuwe ervaring. Het is een goede mix van stad met gezellige drukte en veel bezienswaardigheden en prachtige natuur en cultuur.

Anoniem
Terug naar boven