Privé rondreis diverse vervoerstypes Comfortabel Suriname

 

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Optionele excursies in Berg en Dal

 • Kajakken

  EUR 15,- p.p.

  In de omgeving van Berg en Dal kunt u geweldig kajakken.
  Ter plaatse krijgt u alle noodzakelijke informatie.

 • Canopy

  EUR 32,- p.p.

  In de omgeving van Berg en Dal kunt u geweldig canopy-en.
  Ter plaatse krijgt u alle noodzakelijke informatie.

 • Hiking

  EUR 11,- p.p.

  In de omgeving van Berg en Dal kunt u een avontuurlijke hiking tour doen. Ter plaatse krijgt u alle noodzakelijke informatie.

Optionele excursies in Paramaribo

 • Brownsberg

  EUR 60-65,- p.p.

  U wordt omstreeks 07:00 uur opgehaald in het hotel door de gids. Vervolgens zult u in ongeveer drie uur naar Brownsberg rijden. Op het plateau aangekomen, zal de gids u naar het noordelijk uitzichtpunt brengen om een grote oppervlakte aan puur natuur te bewonderen. Hierna zult u samen met de gids een prachtige wandeling maken naar de Leo watervallen, waar u heerlijk kunt afkoelen onder de waterval. Terug op het plateau, kunt u de lunch gebruiken in het restaurant (niet inclusief). Na de lunch keert u terug naar de stad. De gids zet u netjes af in het hotel. Geschatte aankomsttijd in de stad is 19:00 uur.

  Voor deze excursie dient u over een goede conditie te beschikken.

  Prijs bij groepsreis: EUR 60,- per persoon
  Prijs bij privéreis: EUR 65,- per persoon

 • Fietstour Peperpot plantage

  EUR 50-99,- p.p.

  We steken de Surinamerivier over met de tentboot naar het plaatsje Meerzorg. Van daaruit begint de fietstocht die merendeels over zandwegen gaat. Het eerste gedeelte is de goed geasfalteerde hoofdweg. De weg richting plantage Peperpot is een zandweg, langs deze weg wonen voornamelijk Javanen en Hindoestanen. Aan oude koffie- en cacaobomen merken we dat we dichterbij de plantage komen. Bij plantage Peperpot is het mogelijk het terrein van de oude fabriek te bezichtigen. Daar ziet u een oude, verlaten opzichterswoning uit 1800, diverse oude werktuigen om koffie en cacao mee te bewerken en oude arbeiderswoningen waar nu veel Javanen wonen. Hierna fietsen we een stuk door het plantagegebied waar u kans heeft apen te zien. Na dit stukje belanden we weer in woongebied en hebben een prachtig uitzicht op de brug. We maken een lunchstop bij Meerzorg in een Javaanse warung en hierna stappen we weer op de fiets en in de boot richting Paramaribo. Inclusief: fietshuur, gids, water/sap, fruit/gebak, boot oversteek. Lunch op eigen kosten. (internationaal gezelschap)

  Prijs bij groepsreis: EUR 50,- per persoon (minimaal 4 personen).
  Prijs bij privéreis: EUR 99,- per persoon (minimaal 4 personen).

 • Commewijne riviercruise

  EUR 60-65,- p.p.

  Vanaf de Torarica pier vertrekken we voor een tocht over de Suriname rivier!
  Tijdens deze tocht kunt u genieten van de omgeving en de mooie uitzichten op de achtertuinen van de villa’s. We varen naar het openluchtmuseum Fort Nieuw Amsterdam, waar u een rondleiding krijgt en een wandeling over de dijk kunt maken. Hierna varen we verder naar de plantages ‘Rust en Werk’ en ‘Johan en Margaretha’. Vanuit hier wandelt u naar plantage Frederiksdorp voor de lunch. We brengen tevens een bezoek aan de voederplaatsen van de dolfijnen aan de monding van de Suriname rivier. Tijdens vloed kunnen de dolfijnen met het zoute zeewater soms wel meer dan 30 km de rivieren op zwemmen.

  Prijs bij groepsreis: EUR 60,- per persoon (minimaal 6 personen)
  Prijs bij privéreis: EUR 65,- per persoon (minimaal 6 personen)Aandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).