Suriname

Suriname Reisleider

16-daagse groepsrondreis Suriname: Mi Lobi Sranan!

Vertrek: 03-03-2016

Maria van Sleuwen
25-01-2016 - 13:35 uur
Er bestaan vermoedens dat het Zika virus kan leiden tot de ziekte Gillain Barre bij volwassenen, en dat is niet niks. Op Nieuwsuur werd verteld dat als besmetting uitloopt op Guillain Barre, je een flink probleem hebt als je in de jungle bent. en tijdens deze reis zijn we dat een flink deel van de tijd.
Wat doet Fox bij vermoedens hiervan? Want de diganose zal niet gemakkelijk gesteld kunnen worden in de jungle. Word je dan meteen overgebracht naar Paramaribo? En wat is de kwaliteit van het ziekenhuis of de ziekenhuizen daar?
Er zijn 1 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 1
RE: De reisleider
26-01-2016 - 09:32 uur
hoi Maria,
Ik snap je bezorgdheid. Helaas heb ik geen inzage in het beleid van FOX mocht een dergelijke situatie zich voor doen. Je kan deze vraag het beste bij de reis-specialisten neerleggen. Bovenaan de website staat een link naar 'Contact'. Hier staan alle mogelijkheden hoe je met de FOX reserveringsafdeling (Customer Contact) in contact kunt komen.

Wel kan ik je vertellen dat in geval van (ernstige) ziekte (welke dan ook) je natuurlijk zo spoedig mogelijk naar Paramaribo terug gaat. De ziekenhuizen zijn daar wel iets eenvoudiger dan in Nederland.

Het beste is natuurlijk om te vermijden om gestoken te worden, dus goed veel smeren met deet, de hele dag...

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven