Groepsrondreis Suriname: Mi Lobi Sranan!

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,3

Gemiddelde beoordeling

28 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,5
Toegevoegd op: 02-01-2018

ik ben van Suriname gaan houden.

Suriname is (gelukkig) nog geen vakantieland. En dat mag zo blijven. Suriname is puur. Dit betekent voor jou als vakantieganger dat je je soms moet aanpassen. Dat maakt de reis zo mooi en boeiend. Suriname, ik ben van jou gaan houden!

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 02-01-2018

Was `n mooie ervaring.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 02-01-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. D - Bergen Op Zoom
10,0
Toegevoegd op: 29-11-2017

Mee door de uitstekende gidsen deden we geweldige ervaringen op.

We waren verrast door de grote kennis van de reisleider en de plaatselijke gidsen. Overal waar we waren hadden we het gevoel dat iedereen het ons naar de zin probeerde te maken. Mensen waren aardig en behulpzaam. Ook de groep deelnemers was heel positief ingesteld. De lange tocht in de korjaal naar Dan Paati leverde wel harde billen op, maar was meer dan de moeite waard. Suriname is een geweldig land. Voor ons was deze reis een hoogtepunt.

Dhr. M - Delft
8,6
Toegevoegd op: 26-11-2017

Hoewel soms teveel van hetzelfde: zeker de moeite waard!!

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 25-11-2017

Verrassende en aangename reis.Fijn dat we in hotel Torarica werden ondergebracht ipv in Eco inn res

Prima reis met een goede prijs/kwaliteits verhouding. We werden als groep zelfs ge-upgraded voor 5 nachten naar hotel Torarica,dit werd erg gewaardeerd! Uitstekende lokale gids, Cabine bemanning van de terugvlucht kwam erg gemakzuchtig over en de maaltijden smaakten naar niets!

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 25-11-2017

Een reis om nooit te vergeten; wij hadden nu de tijd en de reisleider zijn horloge!

Een kleurrijk Suriname. De mensen ziin vriendelijk en beleefd en hebben respect voor de medemens. Wij moeten ook respect voor hen hebben. Mijn advies is dan ook : val ze niet lastig met foto's maken . De kinderen zijn fotogeniek. Neem ze op in je herinnering. En zet ze zeker niet op facebook.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 29-09-2017

Een prettige ervaring met een leuke groep

Belangrijk is dat de club waarmee je optrekt onderling een goede verstandhouding heeft dan is de reis al voor het grote deel al geslaagd, de sfeer was fantastisch mooie plekken bezocht en wat mij het meeste heeft verrast was wel Danpaati. Een puur natuur die ik daar heb ervaren met een sterrendak boven de Jungle waar ik echt van heb genoten. Berg en Dal was ook verrassend doch de ervaring van bezoek Galibi vonden wij mooier. De afhankelijkheid van deze dorpen met een Leider (Keizer) en de gids uit het dorp hebben ons verrast. Verder met de lokale bezoeken aan de Stad Paramaribo en andere bezochte plekken hopen wij de het Culturele erfgoed meer onderhoud zal gaan krijgen daar er ander veel verloren zal gaan.

Mw. V - Rotterdam
9,5
Toegevoegd op: 27-09-2017

Suriname, een hele grote Veluwe

Een nauwelijks ontdekte parel in het westen.

Dhr. S - Monnickendam
10,0
Toegevoegd op: 23-09-2017

Schitterende afwisselende complete reis met een fantastische reisleider; Gabriel

Dhr. H - Ammerzoden
Terug naar boven