Single groepsreizen in Suriname

Hoogtepunten als Paramaribo, boottocht met een marron korjaal en afwisseling tussen stad en jungle.
We overnachten in sfeervolle hotels en cabañas. Je hebt hierbij de keuze uit een kamer op indeling of een kamer voor alleengebruik.
Onze single groepsreizen worden begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider.
Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

Singlereis Suriname – Ontdek de jungle met een groep singles

Een singlereis naar Suriname is een groot avontuur. Met een groep singles gaan we de jungle ontdekken, in de rivieren zwemmen en leren we meer over het land en de cultuur van Suriname. De single reizen naar Suriname zijn volledig georganiseerd en wij hebben de vluchten, overnachtingen en veel excursies geregeld. Je hoeft alleen maar te genieten van al het moois dat dit land te bieden heeft.

Single reizen naar Suriname: een bijzondere reis

De single vakantie in Suriname start in Paramaribo. We ontdekken de hoofdstad van Suriname en ontdekken vervolgens het natuurgebied Bigi Pan per boot. Ook bezoeken we een plantage in Frederiksdorp en leren we alles over het plantageleven van de vroegere kolonisten en hun slaven. Tijdens de single groepsreis in Suriname zien we misschien ook wel hoe de reuzenschildpadden eitjes leggen op het strand! En dat is nog maar het topje van de ijsberg van wat er allemaal te beleven is tijdens de Suriname single reizen.

Combineer Suriname met Curaçao

Na jungletochten in Suriname even heerlijk bijkomen op Curaçao? Dat kan! Wij bieden namelijk een gecombineerde Suriname singlereis met een singlereis naar Curaçao. Bekijk de mogelijkheden en boek jouw ideale vakantie naar de ABC-eilanden! Zo zijn er ook groepsreizen beschikbaar. Genoeg mogelijkheden!