Groepsrondreizen in Swaziland

Hoogtepunten als Ezulweni valley, wildreservaten en bezoek aan een glasfabriek.
We overnachten in comfortabele en goed verzorgde guesthouses en lodges.
Groepsrondreizen met deskundige Nederlands- / Afrikaanssprekende reisleiding.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

Groepsreis Swaziland – Ga met ons mee naar Afrika

Misschien klinkt Swaziland niet meteen bekend in de oren, maar het is een land dat grenst aan Zuid-Afrika. Je krijgt tijdens een groepsreis in Swaziland dan ook het echte Afrika gevoel. Van wilde dieren tot bijzondere cultuur, we krijgen het allemaal mee tijdens een groepsrondreis in Swaziland. Een bijzondere ervaring om nooit meer te vergeten.

Swaziland groepsreis: een bijzondere ontvangst

De bijzondere groepsreis in Swaziland begint al bij de douane. Hier staat een typische Swazi-familie ons op te wachten om ons te ontvangen met zang en dans. En ze vragen uiteraard of je mee wilt dansen! Ze vertellen alles over hun leven in Swaziland en we hebben de mogelijkheid om hun traditionele hutjes te bekijken. Een bijzondere ontmoeting tijdens de Swaziland groepsreis!

Voor echte natuurliefhebbers

De groepsreizen naar Swaziland zijn ideaal voor liefhebbers van natuur. We verblijven in een weelderig, groen natuurreservaat waar ook veel dieren rondlopen zoals struisvogels, zebra’s, nijlpaarden en antilopen. Verken dit nationale park te voet, te paard of met de fiets, alles is mogelijk en je kunt zelf kiezen wat je het liefste wilt. Geniet tijdens de groepsreis in Swaziland van de prachtige natuur die dit land te bieden heeft.

Combineer de reis met Zuid-Afrika

Aangezien Zuid-Afrika het buurland is van Swaziland, is het ideaal om een groepsrondreis naar Swaziland te combineren met een groepsreis naar Zuid-Afrika. Daarom hebben wij ook gecombineerde groepsrondreizen naar Swaziland en Zuid-Afrika in ons aanbod. We laten het beste van beide landen zien tijdens een complete georganiseerde groepsreis, inclusief vluchten, overnachtingen in comfortabele hotels en lodges en veel gamedrives en andere excursies.

Ga met ons mee naar Swaziland

Wij nemen je graag mee naar dit prachtige land in Afrika. Dus ga met ons mee met een groepsrondreis in Swaziland en ontdek wat dit bijzondere land te bieden heeft. Liever met jouw eigen gezelschap door Swaziland reizen? Ook dat is mogelijk met een individuele rondreis naar Swaziland. Bekijk de mogelijkheden, kies voor jouw favoriete reis en ga op ontdekkingstocht in Afrika. Een ware belevenis!