Privé rondreizen in Swaziland

Hoogtepunten als Ezulweni valley, wildreservaten en bezoek aan een glasfabriek.
We overnachten in comfortabele en goed verzorgde guesthouses en lodges.
Privé rondreizen met deskundige Nederlands-/ Afrikaanssprekende reisleiding.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

3

Privé rondreizen in Swaziland

Individuele rondreis Swaziland – Ontdek het bijzondere Swaziland

Altijd al op reis gewild naar Afrika en een stukje van de echte cultuur leren kennen? Dan kunnen we een individuele rondreis naar Swaziland zeker aanraden. Dit land grenst aan Zuid-Afrika en je krijgt hier dan ook zeker het echte Afrika gevoel. Tijdens een privé rondreis in Swaziland bezoek je individueel de hoogtepunten van dit land. Een ware ontdekkingsreis, in jouw eigen tempo.

Privé rondreis Swaziland: een warm welkom

Tijdens de privé rondreizen in Swaziland raden wij aan om bij de grensovergang een bezoek te brengen aan de typische Swazi-familie. Ze ontvangen je met een warm welkom, inclusief zang en dans. Een bijzondere ervaring tijdens de privé rondreis. Ook laten ze je zien waar ze wonen en leven, de traditionele hutjes. Het verblijf in het natuurreservaat is ook een unieke ervaring. Van hieruit kun je het nationale park verder ontdekken.

Combineer Zuid-Afrika en Swaziland

Een individuele rondreis in Swaziland is ideaal om te combineren met een individuele rondreis in Zuid-Afrika. We hebben routes samengesteld langs de allermooiste plekjes van beide landen. Verder is alles geregeld, van de vluchten tot de overnachtingen en veel excursies. Je hoeft dus niet langer na te denken en alleen maar een complete reis bij ons te boeken!