Swaziland

Hoogtepunten als Ezulweni valley, wildreservaten en bezoek aan een glasfabriek.
We overnachten in comfortabele en goed verzorgde guesthouses en lodges.
Groepsrondreizen met deskundige Nederlands- / Afrikaanssprekende reisleiding.
Veel excursies en extra’s bij de prijs inbegrepen.

4

Rondreizen in Swaziland

Rondreis Swaziland – Ga met ons mee naar dit Afrikaanse land

Heb je gehoord van Swaziland? Een klein koninkrijkje dat grenst aan Zuid-Afrika en Mozambique. Een typisch Afrikaans land wat we tijdens de rondreis in Swaziland uitgebreid gaan ontdekken. Van prachtige natuur tot de rijke Afrikaanse cultuur, Swaziland is een interessant land en we hebben een unieke Swaziland rondreis samengesteld zodat je dit land ook goed leert kennen.

Swaziland rondreis: maak kennis met de bevolking

Als we Swaziland binnenkomen met de rondreis, krijgen we meteen een warm welkom van een typische Swazi-familie. Ze dansen en zingen en laten zien hoe zij leven in de typische Afrikaanse hutjes. Dat vinden wij toch wel een bijzonder onderdeel van de Swaziland rondreizen. Verder genieten we ook van alles wat de prachtige Afrikaanse natuur te bieden heeft. En tijdens de rondreizen door Swaziland worden er ook heel veel dieren gespot!

Ga mee en ontdek Afrika!

Ga mee met een rondreis naar Swaziland en wij laten je zien hoe mooi dit stukje Afrika is. De Swaziland rondreis combineren wij met een reis naar het buurland: een rondreis door Zuid-Afrika. Een prachtige reis waarbij we beide landen leren kennen. Bekijk de mogelijkheden een boek een reis om nooit meer te vergeten!