Groepsrondreizen in Taiwan

  Ontdek met ons hoofdstad Taipei, verblijf in het Foguangshan klooster en maak een boottocht over Sun Moon Lake.
  We overnachten in comfortabele hotels met een goede ligging.
  Groepsrondreis met deskundige Nederlandssprekende reisleiding.
  Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

Groepsreis Taiwan – Ga met ons mee naar dit bijzondere land

Taiwan is de nieuwe must see bestemming in Azië! En daarom mag een groepsreis naar Taiwan dan ook zeker niet in ons aanbod ontbreken. Wij nemen je mee naar de meest bijzondere plekjes en zorgen ervoor dat je dit land helemaal leert kennen. De groepsreizen naar Taiwan worden begeleid door een deskundige, Nederlandssprekende reisleider die alles over dit land kan vertellen. Zo kom je alle ins en out te weten over deze bijzondere bestemming.

Taiwan groepsreis: de gezichten van Taipei

Taipei, de hoofdstad van Taiwan, is meteen al een hele bijzondere stad en ook onderdeel van de groepsrondreis in Taiwan. Aan de ene kant is Taipei een hele moderne stad met wolkenkrabbers en high tech winkelcentra, maar aan de andere kant is het ook typisch oosters met kleurrijke avondmarkten en boeddhistische tempels. Eén van de letterlijke hoogtepunten is het uitzicht vanaf het observatiedek van Taipei 101: één van de hoogste gebouwen ter wereld.

Een sprookjesachtige omgeving

De vele tempels en paleizen die we tegenkomen tijdens de Taiwan groepsreis zorgen voor een sprookjesachtig tafereel. Maar in dit land zien we ook een sprookjesachtige omgeving. Zoals bij het Sun Moon Lake, dat zo genoemd wordt door de bijzondere vorm van het meer van de zon en de maan. We verkennen het meer per fiets en genieten van het uitzicht op het intens blauw groene water en de bergachtige omgeving. Een bezoek aan de theeplantages mag ook niet ontbreken tijdens onze groepsreizen naar Taiwan. Hier leren we alles over de productie, maar proeven we ook verschillende theesoorten.

Een bijzondere overnachting

Wat de groepsrondreis naar Taiwan ook zo bijzonder maakt, is een overnachting in het guesthouse van het Foguanshan klooster, het grootste boeddhistische klooster van Taiwan. We worden rondgeleid door monniken en krijgen een traditioneel vegetarisch diner aangeboden. Een hele bijzondere ervaring tijdens onze groepsrondreizen naar Taiwan.

Ga met ons mee en ontdek Taiwan

Taiwan is een bestemming die steeds meer in opkomst is, omdat het juist een bestemming is waar nog niet iedereen geweest is. En dat maakt de groepsreis naar Taiwan extra bijzonder. Wij weten de mooiste plekjes te vinden en laten alle hoogtepunten zien.