Taiwan

  Ontdek met ons hoofdstad Taipei, verblijf in het Foguangshan klooster en maak een boottocht over Sun Moon Lake.
  We overnachten in comfortabele hotels met een goede ligging.
  Groepsrondreis met deskundige Nederlandssprekende reisleiding.
  Bij ons zijn veel excursies al inclusief.

Rondreis Taiwan - Een rondreis in dit fascinerende land

Taiwan is een land dat je zeker zal verrassen. Zowel qua landschappen als qua cultuur. En dat zullen wij tijdens een rondreis in Taiwan laten zien. De mooiste hoogtepunten zullen aan bod komen, zoals kleurrijke tempels, een avondmarkt en zelfs een overnachting in een Boeddhistisch klooster. Een complete Taiwan rondreis, inclusief vluchten, overnachtingen en excursies.

Taiwan rondreizen: de wereldstad Taipei 

Tijdens onze rondreizen in Taiwan mag een bezoek aan de wereldstad Taipei natuurlijk niet ontbreken. Een veelzijdige stad, met aan de ene kant moderne wolkenkrabbers, shoppingcentra en hightech gadgets. Maar Taipei heeft ook een typisch Oosters gedeelte met veel bedrijvigheid op de kleurrijke markten. We bezoeken tijdens de groepsreis in Taiwan een aantal monumenten, waaronder Chiang Kai-Shek Memorial Hall, gebouwd ter nagedachtenis aan Taiwan's nationale held. En het noemenswaardige National Palace Museum. Een tip is het maken van een fietstocht door Dadaocheng, één van de oudste wijken van de stad.

Geniet van de prachtige natuur

Tijdens de rondreis in Taiwan zul je ontdekken dat dit land zoveel prachtige natuur heeft. Zo bezoeken we Yangmingshan National Park. Dit is een groen en bergachtig natuurgebied met heetwaterbronnen. Aan de noordkust van Taiwan bekijken we de grillige rotsformaties van Yehliu wat bijna op een maanlandschap lijkt. Sun Moon Lake is ook een van de hoogtepunten tijdens een rondreis in Taiwan, dat is vernoemd naar de bijzondere vorm, een combinatie van de zon en een halve maan. Het is ideaal om de omgeving te leren kennen door middel van een fietstocht, die ook onderdeel is van onze Taiwan rondreis.

Een bijzondere overnachting

Een rondreis in Taiwan heeft zoveel unieks te bieden. Wat dacht je van een overnachting in een guesthouse in het grootste boeddhistische klooster van Taiwan? Een hele bijzondere ervaring, waar je ook nog eens een traditioneel vegetarisch diner aangeboden krijgt door de monniken.

Ga mee ons mee naar Taiwan

Ga met ons mee naar Taiwan en beleef dit land en haar veelzijdigheid. Wij bieden een volledig georganiseerde groespsreis naar Taiwan, inclusief deskundige Nederlandssprekende reisleiding. Naast Taiwan raden wij ook aan om een rondreis in China te ervaren, een prachtig land, zowel qua natuur als cultuur.