Taiwan

Taiwan Groepsreizen

Vertrek 18 oktober 2017

Margreet
03-05-2017 - 13:33 uur
Wij, Margreet en Ria, hebben deze reis geboekt. Wij reizen veel samen, de afgelopen jaren naar Zuid-India en Japan, en wij hopen dat er nog meer mensen met ons deze reis willen maken. Groetjes van ons en hopelijk tot gauw
Er zijn 2 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 2
RE: Margreet en ria
17-06-2017 - 16:09 uur
Leuk dat jullie ook meegaan. Wij hebben er enorm veel zin in. Zijn nu in Portugal op vakantie. Groetjes van ons
RE: Jolanda
17-06-2017 - 12:29 uur
Ha Margreet (en andere reisgenoten),
deze reis trok toevallig onze aandacht toen we op zoek waren voor twee andere bestemmingen (waaronder Japan; ik zie dat we jullie daarover nog kunnen uithoren...!) Zag er zo leuk en gevarieerd uit dat we meteen maar hebben geboekt. Het is de eerste keer dat wij samen een groepsreis boeken. Ik heb wel een paar keer een Fox-singlereis gemaakt, maar sinds Fred mij heeft gered na een ongelukje met raften tijdens de Costa Rica/Nicaraguareis reis ik veiligheidshalve maar met hem :-). Na Sri Lanka, Cambodja en onze honeymoon naar Nieuw-Zeeland hebben we nu veel zin in Taiwan. Ik wens jullie avast veel voorpret!

Rondreis Taiwan - Een groepsreis in dit fascinerende land

Taiwan is een land dat u zeker zal verrassen. Zowel qua landschappen als qua cultuur. En dat zullen wij tijdens een rondreis in Taiwan laten zien. De mooiste hoogtepunten zullen aan bod komen, zoals kleurrijke tempels, een avondmarkt en zelfs een overnachting in een Boeddhistisch klooster. Een complete Taiwan rondreis, inclusief vluchten, overnachtingen en excursies.

Taiwan rondreizen: de wereldstad Taipei 

Tijdens onze rondreizen in Taiwan mag een bezoek aan de wereldstad Taipei natuurlijk niet ontbreken. Een veelzijdige stad, met aan de ene kant moderne wolkenkrabbers, shoppingcentra en hightech gadgets. Maar Taipei heeft ook een typisch Oosters gedeelte met veel bedrijvigheid op de kleurrijke markten. We bezoeken tijdens de groepsreis in Taiwan een aantal monumenten, waaronder Chiang Kai-Shek Memorial Hall, gebouwd ter nagedachtenis aan Taiwan's nationale held. En het noemenswaardige National Palace Museum. Een tip is het maken van een fietstocht door Dadaocheng, één van de oudste wijken van de stad.

Geniet van de prachtige natuur

Tijdens de groepsrondreis in Taiwan zult u ontdekken dat dit land zoveel prachtige natuur heeft. Zo bezoeken we Yangmingshan National Park. Dit is een groen en bergachtig natuurgebied met heetwaterbronnen. Aan de noordkust van Taiwan bekijken we de grillige rotsformaties van Yehliu wat bijna op een maanlandschap lijkt. Sun Moon Lake is ook een van de hoogtepunten tijdens een rondreis in Taiwan, dat is vernoemd naar de bijzondere vorm, een combinatie van de zon en een halve maan. Het is ideaal om de omgeving te leren kennen door middel van een fietstocht, die ook onderdeel is van onze Taiwan rondreis.

Een bijzondere overnachting

Een groepsreis in Taiwan heeft zoveel unieks te bieden. Wat dacht u van een overnachting in een guesthouse in het grootste boeddhistische klooster van Taiwan? Een hele bijzondere ervaring, waar u ook nog eens een traditioneel vegetarisch diner aangeboden krijgt door de monniken.

Ga mee ons mee naar Taiwan

Ga met ons mee naar Taiwan en beleef dit land en haar veelzijdigheid. Wij bieden een volledig georganiseerde rondreis, inclusief deskundige Nederlandssprekende reisleiding. Naast Taiwan raden wij ook aan om een rondreis in China te ervaren, een prachtig land, zowel qua natuur als cultuur.


footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven