Groepsrondreizen in Tanzania

Hoogtepunten als meerdere gamedrives, Serengeti National Park, Ngorongoro krater en spectaculaire zonsondergang.
We overnachten in comfortabele lodges, veelal gelegen in de parken.
Rondreizen met Engelssprekende chauffeur/ranger.
Veel gamedrives en maaltijden zijn inclusief.

Groepsreis Tanzania – Ga met ons mee op safari

Voor liefhebbers van natuur en dieren is een groepsreis naar Tanzania een echte aanrader. Hier kun je genieten van natuurparken en uitgestrekte savannes. En tijdens de zonsondergang is Afrika op zijn mooist! Je maakt het allemaal mee tijdens een groepsrondreis in Tanzania waarbij alles voor jou geregeld is, van de vluchten tot de overnachtingen in comfortabele hotels en lodges. En heel veel gamedrives en andere excursies zijn inbegrepen!

Tanzania groepsreis: genieten van de natuur

De groepsreizen naar Tanzania bestaan uit verschillende gamedrives in de schitterende nationale parken die dit land rijk is. Onze Tanzaniaanse chauffeur / ranger neemt ons mee op ontdekkingstocht in de prachtige natuur. Zo is er het Tarangire National Park waar tijdens het droge seizoen veel diersoorten naartoe trekken om vers en verkoelend water te vinden. Dit nationale park heeft een hele grote olifantenpopulatie en gigantische baobab bomen.

Serengeti National Park

Een bekend natuurgebied waar ook veel natuurfilms worden opgenomen is het Serengeti National Park, waar we tijdens de groepsrondreizen in Tanzania zeker een bezoek aan brengen. Het is een uitgestrekt graslandschap met granieten rotsformaties. Het is één van de mooiste wildreservaten ter wereld met veel roofdieren, olifanten, hyena’s en jakhalzen. En er is een hele grote kans om leeuwen te zien, omdat de leeuwenpopulatie in dit park erg groot is. En wie weet zien we nog meer bijzondere dieren, de groepsreis naar Tanzania zit vol verrassingen.

De groepsreis in Tanzania combineren

De groepsreizen naar Tanzania kunnen ideaal gecombineerd worden met een groepsreis naar Kenia. We combineren het beste van beide landen in één complete groepsreis, met vele gamedrives en extra’s inbegrepen. Daarbij zorgen we voor al het vervoer per safari minibus en/of 4x4 landcruiser en de begeleiding door een Engelssprekende chauffeur / ranger.

Ga mee op safari

Ga mee met een groepsrondreis naar Tanzania en ontdek dit machtige mooie land met bijzondere natuurparken en vele dieren. Samen met een groep op ontdekkingstocht naar de Big Five, een ervaring die je niet snel zult vergeten. Kijk eens naar onze individuele rondreizen naar Tanzania, voor een reis met jouw eigen gezelschap.