Privé rondreizen in Tanzania

Hoogtepunten als meerdere gamedrives, Serengeti National Park, Ngorongoro krater en spectaculaire zonsondergang.
We overnachten in comfortabele lodges, veelal gelegen in de parken.
Rondreizen met Engelssprekende chauffeur/ranger.
Veel gamedrives en maaltijden zijn inclusief.

2

Privé rondreizen in Tanzania

Individuele rondreis Tanzania – Ga met ons mee naar Afrika

Het beste van Tanzania met jouw eigen reisgezelschap ontdekken? Kijk dan zeker eens naar onze mogelijkheden voor een individuele rondreis naar Tanzania. We brengen een bezoek aan de mooiste wildreservaten van dit Afrikaanse land en zullen sowieso heel veel bijzondere dieren spotten! Daarbij zorgen wij ervoor dat alles geregeld is voor de privé rondreis naar Tanzania, van de overnachtingen tot de excursies.

Privé rondreis Tanzania: op safari!

Tijdens de rondreis in Tanzania zul je individueel ofwel met jouw eigen reisgezelschap op safari gaan in de allermooiste nationale parken. Zo ga je bijvoorbeeld naar het schitterende Tarangire National Park, waar onder andere leeuwen en luipaarden in het droge seizoen naartoe trekken om vers en verkoelend water te vinden. Maar tijdens onze privé rondreizen in Tanzania zul je nog veel meer bijzondere dieren zien. En het feit dat je niet weet wat je precies allemaal gaat zien, maakt het extra spannend!

Ga op avontuur!

Onze privé rondreizen naar Tanzania zijn sowieso een groot avontuur! We hebben de mooiste route uitgestippeld en alles voor je geregeld. Bekijk ook eens de mogelijkheden voor een groepsreis naar Tanzania als je liever met een groep reist. Alles is mogelijk!