11-daagse privé rondreis met gids/chauffeur Ultimate Safari en Zanzibar

 

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Optionele excursies in Zanzibar

 • Kizimkazi dolphins tour

  USD 126-129 p.p.

  Deze excursie brengt u naar de zuidkust van Zanzibar. Aangekomen bij het dorpje Kizimkazi, gaat u aan boord van een boot op zoek naar dolfijnen. U heeft hier 80 % kans om deze vriendelijke dieren tegen te komen en met een beetje geluk zelfs met dolfijnen te zwemmen. De prijs van de excursie is afhankelijk van waar u verblijft.

  USD 126 p.p. bij minimaal 2 personen (vanaf het Karafuu Hotel en het Breezes Beach Club & Spa)
  USD 129 p.p. bij minimaal 2 personen (vanaf het Bluebay Hotel)

 • Jozani Forest

  USD 99-107 p.p.

  Jozani Forest, gelegen 35 kilometer van de stad, is de enige plaats ter wereld waar de Red Colobus Aap leeft. Verder kunt u hier nog andere diersoorten spotten als de luipaard, bushbaby, civetkat, jumping shrew en eekhoorntjes. De Red Colobus Aap is erg vriendelijk en laat zich gemakkelijk zien. De andere diersoorten zijn moeilijker te spotten. De prijs van de excursie is afhankelijk van waar u verblijft.

  USD 99 p.p. bij minimaal 2 personen (vanaf het Karafuu Hotel en het Breezes Beach Club & Spa)
  USD 107 p.p. bij minimaal 2 personen (vanaf het Bluebay Hotel)

 • Prison Island

  USD 100 p.p.

  Dit kleine eilandje is gelegen vlak voor de kust van Zanzibar. U vindt hier de ruines van de gevangenis uit 1893, welke later nog gebruikt is als quarantaineplaats voor lepra patienten. Daarnaast vind u hier zeldzame reuzenschildpadden. Sommigen zijn zelfs al meer dan 100 jaar oud! Ook kunt u hier uitstekend zwemmen en snorkelen. De prijs van de excursie is afhankelijk van waar u verblijft.

  USD 100 p.p. bij minimaal 2 personen (vanaf het Karafuu Hotel en het Breezes Beach Club & Spa)
  USD 100 p.p. bij minimaal 2 personen (vanaf het Bluebay Hotel)

 • Spice Tour

  USD 80- 88 p.p.

  Deze tour brengt u langs plantages waar u diverse kruiden en fruitsoorten kunt zien, proeven en ruiken. Daarnaast kunt u ook een blik werpen op aparte plantsoorten. De prijs van de excursie is afhankelijk van waar u verblijft.

  USD 88 p.p. bij minimaal 2 personen (vanaf het Karafuu Hotel en het Breezes Beach Club & Spa)
  USD 80 p.p. bij minimaal 2 personen (vanaf het Bluebay Hotel)

 • Stonetown walking tour

  USD 88 p.p.

  Tijdens de excursie verkent u de oude stad Stonetown, gebouwd op een schiereiland aan de westzijde van het eiland. Stonetown staat niets voor niet op de werelderfgoedlijst van Unesco. De stad bestaat uit een wirwar van kleine smalle straatjes en de arichitectuur is een combinatie van Arabisch, Perzisch, Indisch en Europees. De prijs van de excursie is afhankelijk van waar u verblijft.

  USD 88 p.p. bij minimaal 2 personen (vanaf het Karafuu Hotel en het Breezes Beach Club & Spa)
  USD 88 p.p. bij minimaal 2 personen (vanaf het Bluebay Hotel)


Aandachtspunten

 • Deze excursies kunt u in de lokale valuta of, afhankelijk van de bestemming, met Euro's of USD en ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de Xtra-optie (bijzondere sporten/wintersport).