Privé rondreis met gids/chauffeur Safari en Zanzibar

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

10,0
Toegevoegd op: 09-05-2017

Een prachtige combinatie van safari en strand

Het prettige aan deze reis was dat alles, maar dan ook alles was geregeld. We hoefden nergens achteraan. Tijdens de safari regelde de chauffeur echt alles. Hij had veel kennis van de dieren, bomen en planten, maar ook van de cultuur. Ook bij de accommodaties waren de mensen erg vriendelijk en behulpzaam. Ze deden er alles aan om het je naar de zin te maken. Echt een aanrader, ook met kinderen(vanaf 12 jaar). Het is vrij intensief. Daarom is de combinatie met 3 dagen strand echt heerlijk. Kun je even bijkomen en nagenieten van de safari.

Mw. van N - Geesteren Ov
8,6
Toegevoegd op: 24-01-2017

Safari is leuk, maar ook passief.

Het is geweldig om op safari te gaan. In de tented camps werden we wel aan tafel gezet met andere reisgenoten. Even wennen, maar gelukkig een goede klik. Met een jeep urenlang door een reservaat rijden is pracht, maar wel behoorlijk passief. Op Zanzibar is Fumbo beach een prachtige locatie, alleen misten we wat sportactiviteiten.

Anoniem
Terug naar boven