Tanzania

Hoogtepunten als meerdere gamedrives, Serengeti National Park, Ngorongoro krater en spectaculaire zonsondergang.
We overnachten in comfortabele lodges, veelal gelegen in de parken.
Rondreizen met Engelssprekende chauffeur/ranger.
Veel gamedrives en maaltijden zijn inclusief.

3

Rondreizen in Tanzania

Rondreis Tanzania - Een rondreis in de uitgestrekte savannes

Voor wie het echte Afrika wil zien, is een rondreis in Tanzania een echte aanrader. Hier vind je uitgestrekte savannes, en nog veel meer spectaculaire hoogtepunten. Tijdens de Tanzania rondreis laten wij de mooiste plekjes aan je zien en gaan we op zoek naar de wilde dieren. Tijdens de rondreizen in Tanzania regelen wij hele comfortabele lodges, die veelal in de natuurparken liggen. Zo kun je lekker uitrusten, midden in de natuur!

Tanzania rondreizen: schitterende nationale parken

Tanzania heeft meerdere prachtige nationale parken en natuurlijk laten wij een aantal parken zien tijdens de groepsrondreis in Tanzania. Een voorbeeld is Tarangire National Park. Hier zijn veel diersoorten in het droge seizoen te zien, omdat ze hier vers en verkoelend water kunnen vinden. Spot de jagers, zoals leeuwen en luipaarden. Een bekend natuurpark in Tanzania is Serengeti Nationaal Park, waar ook veel natuurfilms worden opgenomen. Dit park mag ook zeker niet ontbreken tijdens een rondreis in Tanzania. Hier kun je onder andere kuddes olifanten, hyena's en jakhalzen zien.

Een bijzondere krater

Tijdens de rondreis in Tanzania zullen we niet alleen wildparken bezoeken, maar ook andere bijzondere natuurfenomenen. Zoals de Ngorongoro krater, ook wel het achtste wereldwonder genoemd. Om het extra spannend te maken, verkennen we deze met een 4WD. We dalen 700 meter af naar de prachtige groene bodem en aanschouwen dit wonderbaarlijke gebied.

Combinatiereis met Kenia

Waarom zou je niet tijdens een rondreis het mooiste van twee landen bekijken? Wij maken dat mogelijk met gecombineerde rondreizen naar Kenia en Tanzania. Wij laten het beste van de twee landen zien. In Kenia breng je niet alleen een bezoek aan mooie wildparken, maar ook aan de bruisende stad Nairobi, met een indrukwekkend National Museum. Zo kun je de mooie natuur tijdens een Tanzania rondreis combineren met een stukje cultuur.

Ga met ons mee naar Tanzania

Een Tanzania rondreis zorgt ervoor dat je dit Afrikaanse land goed leert kennen en de prachtige natuur zult ervaren. Wij regelen alles, je hoeft alleen maar te genieten!