Zanzibar

Op het voormalige slaveneiland Zanzibar tref je zowel specerijenplantages als witte stranden en wuivende palmbomen aan. Het eiland verschilt totaal van het vasteland. Zanzibar is wereldwijd bekend als het ‘kruideneiland’. Sinds lange tijd vindt men hier grote kruidnagel- en kokospalmenplantages. Zanzibar is één van de mooiste eilanden in de wereld, en roept bij menigeen exotische en romantische beelden op.

2

Rondreizen in Zanzibar

Rondreis Tanzania en Zanzibar – Combineer safari en stranden

Combineer spannende safari’s met de mooiste stranden tijdens een rondreis in Tanzania en Zanzibar. Wij bieden een unieke rondreis in beide landen, met alles erop en eraan. Van de vluchten tot de accommodaties en excursies, wij bieden een complete rondreis aan, waarbij u zelf niets meer hoeft te regelen. Uiteraard kunt u wel zelf bepalen welke excursies u wel of niet wilt doen. Vul de rondreis helemaal naar uw eigen smaak in.

Rondreis Tanzania & Zanzibar: het programma

Tijdens onze rondreizen in Tanzania & Zanzibar zult u sowieso veel wildlife spotten. Zo gaan we onder andere naar het Tarangire National Park. Hier komen in het droge seizoen veel dieren naartoe vanwege het verkoelende water. En ondertussen kijken de leeuwen en luipaarden vanuit de boom naar hun prooien. Maar we brengen tijdens de rondreis ook een bezoek aan Serengeti National Park, een gebied waar ook heel veel natuurfilms worden opgenomen en dat is natuurlijk niet voor niets zo.

Op naar Zanzibar

Aan het einde van de reis geniet u van een paar dagen op de stranden van het magische Zanzibar. De stranden zijn van wit fijn zand en natuurlijk zijn de prachtige palmbomen aanwezig. Een mooie afsluiter van de bijzondere rondreis door Tanzania en Zanzibar. Genieten!

Ga op avontuur en geniet!

Ga op avontuur en geniet tijdens onze rondreizen in Tanzania & Zanzibar. Kies voor een individuele rondreis of ga voor een groepsreis in Tanzania. Alles is mogelijk dankzij onze zorgvuldig samengestelde reizen.