Verlenging Cha-Am/Hua Hin per nacht

U kunt uw verblijf per nacht verlengen in het heerlijke The Regent Cha-Am Beach Resort in Cha-Am of gelijkwaardig. Het verblijf is op basis van logies-ontbijt.

Onder het tabblad Hotels ziet u een selectie uit ons aanbod hotels (op basis van beschikbaarheid en indien vol, een gelijkwaardig alternatief).

Aandachtspunten

  • Indien u een transfer voor 1 persoon boekt, is er een toeslag van toepassing.
  • Indien u verlengt, boeken wij voor u automatisch een transfer. De kosten voor de transfer kunnen wij hier, vanwege systeemtechnische redenen, helaas niet tonen. De kosten worden wel berekend tijdens het maken van de prijsberekening/boeking. Boekt u de verlenging voor één persoon, dan zit een deel van de transferkosten al wel in de prijs van de éénpersoons kamertoeslag opgenomen. 
  • Indien u op 24 en/of 31 december 2020 in Thailand verblijft dient u rekening te houden met verplichte galadiners. Een indicatie van de kosten van deze diners kunt u per hotel terugvinden op deze pagina. Deze kosten zijn gebaseerd op de tarieven van 2019. De nabelasting zal plaatsvinden wanneer de definitieve prijzen bekend zijn.

Hotels

The Regent Cha-Am Beach Resort - Cha-Am

Dit mooie resort biedt een geweldig uitzicht over de Golf van Thailand. Het resort wordt omringd door een weelderige tropische tuin met twee zwembaden met ligbedden, jacuzzi, tennis- en squashbanen, fitnessruimte en een spa waar je kunt genieten van alle rust die het resort te bieden heeft. Het resort beschikt verder over een receptie, lobby, lounge, bar en meerdere restaurants. Tevens biedt het hotel een shuttlebus service aan naar de avondmarkten in Cha-Am en Hua Hin (tegen betaling).

De comfortabel en smaakvol ingerichte kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie, telefoon, minibar, kluisje, haardroger en badkamer met douche en toilet.

Vanaf half april 2019 t/m april 2020 vinden er renovatie werkzaamheden plaats aan de Regency Wing van The Regent Cha Am Beach Resort. De kamers die FOX contracteert, liggen in de Main Wing van het resort waar geen werkzaamheden worden uitgevoerd. Het hotel doet er alles aan om eventuele overlast tot een minimum te beperken. Houd er rekening mee dat de werkzaamheden kunnen uitlopen.

Prijzen

Prijzen Verlenging Cha-Am/Hua Hin per nacht

Prijs vanaf   € 37,- p.p.p.n.

Eventuele kamer- en verzorgingstoeslagen

Eénpersoonskamer; Standaard vanaf   € 47,- p.p.p.n.