Cha-Am

The Regent Cha-Am Beach Resort

Dit mooie resort biedt een geweldig uitzicht over de Golf van Thailand. Het resort wordt omringd door een weelderige tropische tuin met twee zwembaden met ligbedden, jacuzzi, tennis- en squashbanen, fitnessruimte en een spa waar je kunt genieten van alle rust die het resort te bieden heeft. Het resort beschikt verder over een receptie, lobby, lounge, bar en meerdere restaurants. Tevens biedt het hotel een shuttlebus service aan naar de avondmarkten in Cha-Am en Hua Hin (tegen betaling).

De comfortabel en smaakvol ingerichte kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie, telefoon, minibar, kluisje, haardroger en badkamer met douche en toilet.

Vanaf half april 2019 t/m april 2020 vinden er renovatie werkzaamheden plaats aan de Regency Wing van The Regent Cha Am Beach Resort. De kamers die FOX contracteert, liggen in de Main Wing van het resort waar geen werkzaamheden worden uitgevoerd. Het hotel doet er alles aan om eventuele overlast tot een minimum te beperken. Houd er rekening mee dat de werkzaamheden kunnen uitlopen.

Aandachtspunten

  • Onze accommodaties worden tweemaal per jaar door ons persoonlijk bezocht en gecontroleerd op service en kwaliteit
  • De getoonde hotels voor deze reis zijn onder voorbehoud. Je verblijft mogelijk in een gelijkwaardig alternatief.
  • Bij de reisbescheiden ontvang je de definitieve hotellijst.