15/16-daagse groepsrondreis Noord-Thailand

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,3

Gemiddelde beoordeling

180 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 05-01-2020

Fantastische reis

Deze reis is geweldig. Fijne reisleidster die alles wist en veel tips gaf. Hulde voor Wilai

Aart uit Nijkerk
8,0
Toegevoegd op: 31-12-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 31-12-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 27-12-2019

Mooie reis, met uitstekende gids!

De optionele excursie naar de olifanten is een aanrader!

Irene en Edwin
8,7
Toegevoegd op: 13-12-2019

Een geweldige reis, heel gevarieerd met een super reisleiding.

Een super reis. Heel veel gezien, excursies gedaan, en veel info over het land, de cultuur, de gewoontes etc over de bevolking gekregen. Michiel is een geweldige reisleider, samen met Nat een gouden koppel, waardoor deze reis een onvergetelijke ervaring is geworden. Echt een aanrader.

Yvonne uit Deventer
7,3
Toegevoegd op: 09-12-2019

In korte tijd de highlights goed ervaren

Neen ,alles was goed

8,0
Toegevoegd op: 09-12-2019

Een goed geregelde, verzorgde rondreis, uitermate geschikt voor een eerste verkenning van Azie

Een leuke rondreis, ook voor de niet ervaren reiziger. Het is en blijft een rondreis, dus redelijk vaak vroeg opstaan en een enkele keer een lange reisdag. De nachttrein viel reuze mee. De upgrading naar het Marriot in Hoa Hin beveel ik aan.

Sjef
9,7
Toegevoegd op: 08-12-2019

Fantastische reis die we niet hadden willen missen Gewoon goed....

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 07-12-2019

Onze reisleidster wilai was helemaal top we hadden ons geen betere kunnen wensen

Een geweldige reis. Je moet wel elke dag vroeg op maar dit is meer als de moeite waard. Mede door onze geweldige reisleidster Wilai en de geweldige mensen in de groep is het een vakantie geworden om nooit te vergeten.

Helene van den Broek uit Den-bosch
8,0
Toegevoegd op: 06-12-2019

Beter dan verwacht

Wij hebben een superreis gehad mede dankzij onze reisleidster Wilia. Veel dagen vroeg opstaan en lang in de bus maar wij hebben dan ook heel wat gezien in die korte tijd Hoogtepunt was de het bezoek aan het Doi Inthanon Nationale Park. Het Khantoke Diner in Chiang Mai vond ik veel te masssaal en niet aan te bevelen. Wij hadden de reis met 3 dagen verlengd om heerlijk te relaxen en dit is ons zeer goed bevallen. Dus aarzel niet maar maak gewoon deze reis Thailand is een geweldig land , zeer schoon met hele vriendelijke mensen

Jolly