15/16-daagse groepsrondreis Noord-Thailand

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,3

Gemiddelde beoordeling

175 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,3
Toegevoegd op: 09-12-2019

In korte tijd de highlights goed ervaren

Neen ,alles was goed

8,0
Toegevoegd op: 09-12-2019

Een goed geregelde, verzorgde rondreis, uitermate geschikt voor een eerste verkenning van Azie

Een leuke rondreis, ook voor de niet ervaren reiziger. Het is en blijft een rondreis, dus redelijk vaak vroeg opstaan en een enkele keer een lange reisdag. De nachttrein viel reuze mee. De upgrading naar het Marriot in Hoa Hin beveel ik aan.

Sjef
9,7
Toegevoegd op: 08-12-2019

Fantastische reis die we niet hadden willen missen Gewoon goed....

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 07-12-2019

Onze reisleidster wilai was helemaal top we hadden ons geen betere kunnen wensen

Een geweldige reis. Je moet wel elke dag vroeg op maar dit is meer als de moeite waard. Mede door onze geweldige reisleidster Wilai en de geweldige mensen in de groep is het een vakantie geworden om nooit te vergeten.

Helene van den Broek uit Den-bosch
8,0
Toegevoegd op: 06-12-2019

Beter dan verwacht

Wij hebben een superreis gehad mede dankzij onze reisleidster Wilia. Veel dagen vroeg opstaan en lang in de bus maar wij hebben dan ook heel wat gezien in die korte tijd Hoogtepunt was de het bezoek aan het Doi Inthanon Nationale Park. Het Khantoke Diner in Chiang Mai vond ik veel te masssaal en niet aan te bevelen. Wij hadden de reis met 3 dagen verlengd om heerlijk te relaxen en dit is ons zeer goed bevallen. Dus aarzel niet maar maak gewoon deze reis Thailand is een geweldig land , zeer schoon met hele vriendelijke mensen

Jolly
10,0
Toegevoegd op: 05-12-2019

Een geweldige ervaring,om nooit meer te vergeten.

Wij hebben genoten van onze Thaise reisleidster Bilai, zij spreekt zo goed Nederlands en heeft humor en heeft alles zo goed voor ons geregeld.

William Boes uit Denhaag
8,7
Toegevoegd op: 25-11-2019

Een ontzettend leuke reis waar je veel ervaringen op doet over Thailand

Er is geen omschrijving ingevuld.

-
10,0
Toegevoegd op: 25-11-2019

super goed georganiseerd en fantastische gidsen we hebben geweldig genoten

fietsen in Bangkok - met de longtailboten in de klongs - de nachttrein tussen Chiang Mai was ook een leuke ervaring - de lunch op het vlot naar de brug over de rivier Kwai -het thais koken - de treinmarkt en het strandhotel de laatste dagen waren een aangename afwisseling naast de verschillende tempel bezoeken

Leo en Christianne Wouters-Wens, Domenic Stijn en Lief
9,0
Toegevoegd op: 25-11-2019

Prachtige, veelzijdige, soms intensieve reis met veel hoogtepunten

De (nacht) markten zijn erg leuk om gezien te hebben. Ook de optionele excursies zijn de moeite waard. Een upgrade van het laatste strand hotel is naar mijn mening niet nodig. Je kunt van cha am naar hua hin prima een goedkope bus pakken

9,0
Toegevoegd op: 24-11-2019

Een intensieve maar zeer indrukkende reis

Intensieve maar zeer leuke en boeiende reis. Erg veel gezien in een kort tijdsbestek. Niet eerder een groepsreis geboekt maar dit is ons ook zeer goed bevallen. De lokale gids heeft veel moeite gedaan om glutenvrije maaltijden te regelen voor mijn vrouw. Dat is allemaal goed gelukt en was voor ons een zorg minder. Dat alles tijdens de reis voor je wordt geregeld geeft je veel tijd om van je vakantie te genieten.

Rob en Jose van Erk uit Capelle aan den IJssel