15-daagse familie groepsreis Tempels en Tuk-tuks in Thailand

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,8

Gemiddelde beoordeling

21 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,0
Toegevoegd op: 15-08-2019

Een mooie manier om kennis te maken met verschillende delen van Thailand

Er zijn mooie tempels te bezoeken in Ayutaya en Sukothai en zeker aan te raden. Het mooie Noorden is zeker de moeite waard. In het Noorden zijn veel mooie tempels te zien en de natuur is heel mooi

Santi Mayor uit Beverwijk
7,7
Toegevoegd op: 14-08-2019

Waar voor je geld

Er is geen omschrijving ingevuld.

Ralf Mayor
9,0
Toegevoegd op: 14-08-2019

Met een glimlach naar het land van de glimlach 😀

Superleuke kinderrondreis met heel veel verschillende familie activiteiten. Van alles genoten, vooral van de tuktuk-race, olifanten-parade, erawan watervallen, elephant naturepark en amazing Adventure in Bangkok.

Mirjam uit Beverwijk
9,7
Toegevoegd op: 14-08-2019

Het land van de glimlach verdient een glimlach

-elephant nature park -olifantje schilderen -erawan watervallen -de speurtocht door bangkok

Jasper
8,3
Toegevoegd op: 02-09-2019

De familiereis was een geweldige ervaring voor ons gezin.

Het was onze eerste keer dat we met een familiereis zijn mee geweest. Het is ons goed bevallen. We hadden een zeer leuke groep (19 personen) van volwassen en kinderen. We hebben veel gelachen en de kinderen trokken gezellig naar elkaar toe. In de bus werden door de reisleider kleine quizzen gedaan. De excursies waren prima. Ook de optionele. De reis is intensief maar daardoor zie en beleef je veel. Op een gegeven moment hadden we wel genoeg tempels gezien. De reisleider (Paul) en de Thaise gids (Poem) waren geweldig. Ook voor de kinderen erg lief. Elephant Nature Park echt geweldig.

Karin
9,3
Toegevoegd op: 26-08-2019

In 2 weken een mooie gevarieerde mix van cultuur, natuur, inspanning en ontspanning.

Excursie naar Doi Inthanon was bijzonder leuk door lokale gids die van alles over oerwoud en planten vertelde (bijv. betadineboom). Tocht naar dolphin bay en money island in hua hin is ook een aanrader.

8,3
Toegevoegd op: 23-08-2019

'Alles' van Thailand in 1 reis!

Van de drukte van Bangkok tot de stilte bij de Hmong Hill Tribe Lodge, deze reis is ongelofelijk veelzijdig. Het is een vol reisschema, waardoor je veel van het land ziet en een hoop indrukken krijgt. Alles is heel goed geregeld, ik heb nog nooit zoveel verschillende vervoermiddelen gehad in 1 vakantie, fiets, boot, tuk tuk, trein, minivans en nog meer. En alles staat keurig voor je klaar! Leuke excursies voor jong én oud. En als je het geluk hebt, zoals wij, dat je in een super leuke groep terecht komt, met een geweldige gids en reisleider, dan heb je een onvergetelijke vakantie! Aanraders voor extra exursies: de wandeltocht door Chinatown, de Erawan watervallen, fietsen door Bangkok en de Thaise massage. Er is voor ieder wat wils!

Roos van Groeningen
7,7
Toegevoegd op: 06-08-2019

Een mooie ervaring voor het hele gezin.

Het Blackmountain waterpark in Huahin was een voltreffer.

Mayk van der Wijst
9,0
Toegevoegd op: 03-08-2019

Super reis, goede indruk van Thailand gekregen.

Streetfood challenge in Bangkok top! Fietstocht door Bangkok Top!Nachttrein Chiang Mai- Bangkok een unieke beleving. Heerlijk eten!

J.Janssen
9,0
Toegevoegd op: 02-08-2019

Het was een top vakantie tot in de puntjes geregeld.

De toppers uit deze reis zijn de culturele reis door Bangkok, heel leerzaam en je bent op een leuke manier met elkaar bezig. En Elegant Nature Park is echt heel indrukwekkend.

Ellen