Familie groepsreis Tempels en Tuk-tuks in Thailand

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,6

Gemiddelde beoordeling

17 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 31-08-2017

Wat hebben wij in 2 weken tijd veel van Thailand gezien en geleerd en heerlijk gegeten!

Duizendmaal chapeau voor onze reisleiders Monique en mr. Wat! Wat een toppers! Ze hebben ons veel laten zien, laten proeven en ze hebben ons veel geleerd over de Thai, Thailand, het boeddhisme, de fruitsoorten, de taal etc.... Doordat zij ons ontzorgden konden wij genieten en ons volledig overgeven aan alle indrukken tijdens de reis. Mede door hen is deze vakantie een groot succes geworden. Het spel in Bangkok was een onvergetelijke ervaring en belevenis. Op een speelse manier leerden we elkaar (het reisgezelschap) en Bangkok kennen. Super! Het bezoek aan de Elephant Nature Park was geweldig. Wat fijn dat Fox dit park in het programma heeft opgenomen en ons daardoor bewust heeft gemaakt van het welzijn van de olifant in Thailand. We hebben ze gevoerd, met ze geknuffeld en we hebben met de olifanten gebaad in de rivier. Geweldig. De optionele fietstocht in de omgeving van Chiang Mai is een aanrader na al het stadse geweld.

Mw. K - Leeuwarden
10,0
Toegevoegd op: 27-08-2017

Een geweldig leuke vakantie: zeer gevarieerde reis, veel gezien en super begeleiding!

Mw. M - Sittard
10,0
Toegevoegd op: 27-08-2017

Wil je Thailand leren kennen, proeven, ruiken en er meer over leren, boek deze reis!!

Een zeer afwisselende reis met veel excursies erbij inbegrepen. Een familiereis die ook echt op kinderen is gericht! Ieder hotel heeft een zwembad. Elke dag een ontbijt en lunch en/of diner inbegrepen op zeer mooie plekken waar je anders echt niet komt. De bus waar je mee rondrijdt heeft airco. Leuke ervaring was de food challenge, rijden in een tuk tuk en het vele lokale eten! Vergeet de geuren niet. Zeer leuke reisleiders hadden wij, Monique en mister Wat en dat heeft onze vakantie echt compleet gemaakt!

Mw. D - Purmerend
8,6
Toegevoegd op: 26-08-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. van K - Haaren
10,0
Toegevoegd op: 23-08-2017

indrukwekkend en onvergetelijk

Goed programma, met voldoende rust en ontspanning, maar tegelijk ook veel gezien indrukken opgedaan en zo is het onvergetelijk geworden. Ook de groep was geweldig dat maakt het het allemaal nog gezelliger!

Mw. B - Rijswijk Zh
10,0
Toegevoegd op: 22-08-2017

Wisselende activiteiten,mooie natuur,schitterende hotels, mooie restaurants, goed vervoer, goed eten

Zeer afwisselende activiteiten, dus erg leuk voor de kinderen en ouders. Zeer mooie schone hotels met zwembaden. Goed eten onderweg op hele mooie locaties. Goed vervoer met airco. Goede uitleg over de planning ter plaatse. Ook leuke excursies ter plaatse te boeken waarbij je geholpen kon worden door de gidsen. In overleg kon er een heleboel. De plaatselijke gids was ook erg handig wat betreft de omgang en regels in Thailand. Voldoende rust momenten, die je zelf kon invullen. Lekkere vruchten kunnen proeven. Vooral de Bangkok challange, de drijvende markt en de fietstocht bij Chang Mai (optioneel) zijn erg leuk. Leuke omgang van de gidsen met de kinderen. Zeker een vakantie om met het gezin met kinderen in de leeftijden van 8 jaar en ouder te doen. Voor jongere kinderen is het erg vermoeiend.

Mw. S - Nieuwerbrug
9,0
Toegevoegd op: 22-08-2017

Fijne en mooie familiereis

We hebben genoten van een mooie en leuke familiereis. Zowel de Thaise reisleider Nhui als onze Hollandse reisleider Michiel zijn een topkoppel en hebben er alles aan gedaan om met ons en zeker met onze kinderen er een onwijs leuke vakantie van te maken. We kijken terug op een geslaagde vakantie.

Dhr. A - Garyp
9,5
Toegevoegd op: 19-08-2017

Het was een onvergetelijke reis doordat het totaalpakket helemaal klopte!

We hebben genoten van alle inclusieve, maar ook zeker van de vele extra excursies. De variatie was enorm. Mede daardoor hebben we de vele kanten van Thailand mogen ontdekken. Onze vakantie van 2 weken leek door alles wat we gedaan hebben veel langer! Reisleider Michiel en lokale Gids Nhui bedankt voor alle extraatjes. En de groep voor de gezelligheid! Het was een reis die we aan iedereen aan kunnen bevelen!

Mw. B - Helmond
10,0
Toegevoegd op: 19-08-2017

Geweldige top vakantie!!

Ik vond het gewoon een topreis!!

Mw. L - Poortugaal
9,0
Toegevoegd op: 15-08-2017

Fantastisch om samen met je (jonge) kinderen op een fijne manier een andere cultuur te ontdekken

De optionele avondexcursies zijn een aanrader, evenals fietsen door Bangkok, een bezoek aan de erawan watervallen en fietsen door de rijstvelden. Bij het bergvolk hebben we op eigen gelegenheid door de bergen gewandeld. Was goed te doen en je ziet echt wat van de omgeving.

Anoniem
Terug naar boven