Groepsrondreis Gouden Zuiden (Route 1)

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Optionele excursies in Bangkok

 • Grand Palace & Emerald Boeddha

  THB 1000-1800 p.p.

  Het Koninklijk Paleis is het hoogtepunt in de Thaise cultuur, gebouwd in 1782 en op dit uitgestrekte terrein staat o.a. de tempel Wat Phra Kaew, waarin de Emerald Boeddha is gehuisvest. Dit beeldje van jade is het allerheiligste Boeddhabeeld van Thailand. Een unieke combinatie van Thaise en Westerse architectuur uit de Chakri dynastie. U zult onder de indruk zijn van alle pracht en praal! Een fascinerende verzameling van muurschilderingen, beelden en boeddhistische ornamenten.

  Halve dag tocht; inclusief transport vanaf uw hotel, entreegelden en Engelssprekende gids.

  Indien u deze excursie boekt tijdens de groepsreis zijn de kosten THB 1000 p.p.

  Indien u deze excursie tijdens een individuele reis boekt geldt het volgende tarief THB 1800 p.p (minimaal 2 personen)

 • Diner Baiyoke Sky Tower

  THB 1150 p.p.

  Op de 78e verdieping van de Sky Tower kunt u genieten van een internationaal buffet. Uiteraard heeft u een schitterend uitzicht over Bangkok.

  Deze excursie is enkel te boeken tijdens een groepsreis.

 • Dinercruise op de Chao Praya rivier

  THB 1250 p.p.

  's Avonds een romantisch diner op de Chao Praya rivier met live muziek. U kunt genieten van vele lekkere gerechten en tijdens uw diner vaart u langs vele verlichte tempels en oude gebouwen van Bangkok.

  Inclusief transfer van en naar uw hotel.

 • Lunch in de Bayoke Sky Tower

  THB 950- 1200 p.p.

  Op de 78e verdieping van de Sky Tower kunt u genieten van een heerlijke lunch. Uiteraard heeft u een schitterend uitzicht over Bangkok.

  Deze excursie is enkel te boeken tijdens een groepsreis.

  Prijs voor 2-3 personen: THB 1200,- p.p.
  Prijs voor >4 personen: THB 950,- p.p.

Optionele excursies in Hua Hin

 • Thai Massage

  THB 550 p.p.

  Thai massage van 2 uur.
  Exclusief transfer van en naar uw hotel.

 • Beach Barbecue

  THB 600 p.p.  Lekker barbecueën zoals dat op ene heerlijke zomeravond thuis zou doen, maar dan op het strand in Thailand! Een onvergetelijke avond op een van de mooiste stranden van Hua Hin. Geniet van een echt FOX moment met een lekker koel drankje en palmbomen op u heen, geluiden van de zee op de achtergrond en het fijne zand tussen uw tenen. Locatie is een gezellige lokale strandtent, gemaakt van aangespoeld strandhout. De barbecue bestaat uit verschillende soorten vlees, kip, salades en bijgerechten. Excursie op basis van minimaal 6 personen, inclusief maaltijd en vervoer. Drankjes zijn exclusief.  Prijs bij 6-10 personen: THB 750 p.p.
  Prijs bij 11 personen en meer: THB 600 p.p.

Optionele excursies in Kanchanaburi

 • Erawan Waterval & Lunch

  THB1450 p.p.

  Vanuit Kanchanaburi rijdt u in ongeveer 1,5 uur naar het Erawan National Park. Hier brengt u een bezoek aan de Erawan Waterval. Dit is een prachtige waterval die uit 7 niveaus bestaat met een hoogteverschil van maar liefst 1.500 meter! De omgeving van de waterval is schitterend en sprookjesachtig. U luncht nabij de waterval.

 • Erawan waterval en Hellfire Pass (incl. lunch)

  THB 1500 p.p.

  Vertrek naar de Hellfire Pass voor een bezoek aan het indrukwekkende Tweede Wereldoorlog museum. We maken een wandeling naar de Hellfire Pass, die in die tijd door de krijgsgevangenen met de hand uit de rotsen is gehouwen. Lunch in een lokaal restaurant. In de middag een bezoek aan de Erawan Waterval. Dit is een prachtige waterval die uit 7 niveaus bestaat met een hoogteverschil van maar liefst 1.500 meter! De omgeving van de waterval is schitterend en sprookjesachtig. Bij deze waterval heeft u de mogelijkheid om te zwemmen, dus neem aub uw zwemspullen en eventueel droge kleding mee.

  Prijs bij een groepsreis: THB 1500 p.p. (THB 1700 p.p. indien u verblijft in de Jungle Raft)

Optionele excursies in Koh Phangan

 • Fietsexcursie Koh Phangan

  THB1650

  Ontdek het schitterende eiland Koh Phangan per fiets! U wordt opgehaald van het hotel en naar het startpunt van de tour gebracht waar u een fietst en helm krijgt toegewezen. Onder begeleiding van een Engelssprekende gids maakt u een fietstocht over het eiland waarbij we op verschillende plekken stoppen om fruit te proeven, specerijen te ruiken en het dierenleven te verkennen. Onze gids kent alle ins & outs van het eiland en vertelt u er graag over! Onderweg kunnen we een stop maken bij een kokosnootplantage en bezoeken we een uitzichtplatform met vergezichten over de grootste berg van het eiland. Aan het eind van de ochtend bent u weer terug bij het startpunt en geniet u van een verfrissend drankje voordat u wordt teruggebracht naar het hotel. Neem zo min mogelijk bagage mee, maar wel: fototoestel, pet met klep, zonnebrandcrème en draag katoenen kleding. Geschikt voor iedereen met een normale conditie.

Optionele excursies in Koh Samui

 • Koraal Eiland Tour

  THB 1400 p.p.

  Vandaag vertrekt u per longtail boot naar Koh See en Koh Ha waar u in de omgeving heerlijk kunt gaan snorkelen. Op Coral Island wordt een lekkere lunch geserveerd. Dit eiland heeft geen verharde wegen en is nog bijzonder lokaal. Een ideale plek om in alle rust aan het strand te liggen, het lokale leven gade te slaan en natuurlijk door het koraal (dat vlak voor de kust van het eiland ligt) te snorkelen. In het begin van de middag wordt u weer teruggebracht naar uw hotel. Excursie is inclusief vervoer, materiaal en picknick lunch. Op basis van internationaal gezelschap.

 • Koh Samui eilandtour

  THB 950 p.p.

  Beleef het echte eiland gevoel tijdens deze halve dag tour over Koh Samui. Onderweg ziet u prachtige stranden en brengt u onder andere een bezoek aan Big Buddha tempel en de rotsformatie Hin Ta Hin Yai, ook wel de Grandfather Rock genoemd. U heeft de mogelijkheid om te genieten van heerlijk verse kokosnoot sap en ziet u in een vissersdorp hoe het dagelijks leven van de lokale bevolking verloopt. Tot slot is er nog tijd om even te winkelen in Nathon Town.

  Vertrek is dagelijks om 09.00 uur. Prijs inclusief entreegelden en op basis internationaal gezelschap.

  Let op; in het laagseizoen kan het voorkomen dat de excursie niet doorgaat vanwege te weinig deelnemers.

 • Snorkelen & Kajakken in Angthong National Park, pe

  THB 2500 p.p.

  Angthong Marine Park bestaat uit ruim 40 onbewoonde eilanden met parelwitte zandstranden, verborgen lagunes en blauwe zee, welke voor een echt bounty gevoel zorgen. Er wordt per speedboot naar diverse locaties gebracht. Er is voldoende tijd om te zwemmen, snorkelen of kajakken. Lunch en frisdranken zijn inbegrepen. Deze excursie wordt uitgevoerd in internationaal gezelschap.

  Voor de huur van een Kajak dient u rekening te houden met extra kosten van ongeveer THB 200 p.p.

  Een excursie per speedboot op open zee is een fantastische ervaring maar kan ook onverwachte situaties met zich mee brengen door bijvoorbeeld onvoorziene hoge golfslag. Deze excursie is dan wellicht minder geschikt voor reizigers die zwanger zijn, rug-en/of nek klachten hebben of minder valide zijn.

 • Jungle Safari tour

  THB 1500 p.p

  Een van de meest populairste safari tours op Koh Samui. Tijdens deze tocht ontdekt u de verborgen culturele heiligdommen en leert u over de traditionele beroepen en geniet u van de prachtige natuur. Om ongeveer 09.30 wordt u opgehaald bij uw hotel. We maken tijdens de tour verschillende bijzondere stoppen. Zo bezoeken we de ‘Grandma en Grandpa Rock’, nemen we een duik bij een waterval, en rijden we door de jungle de bergen in. In een traditioneel restaurant genieten we van een Thaise lunch en wat verfrissingen. Onderweg zien we rubberplantages en proeven we van divers typische Thais fruit. Nadat we weer naar beneden zijn gegaan bezoeken we de ‘Big Buddha’ tijdens zonsondergang. Dit grote standbeeld van Boeddha staat op een heuvel bij zee en kijkt uit over het gehele eiland. Tegen het einde van de dag wordt u weer terug naar hotel gebracht.
  Inclusief: transfer, lunch, snacks, water en frisdrank, entreegelden en een Engelssprekende gids.Aandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers. 
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een Unigarant Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).
Terug naar boven