Groepsrondreis Gouden Zuiden (Route 1)

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

28 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 01-09-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
7,6
Toegevoegd op: 20-08-2018

Intensief reisprogramma.

Snorkelexcursie op Koh Tao is een aanrader, tevens fietstocht door Bangkok.

Mw. C
8,1
Toegevoegd op: 17-08-2018

Een mooie reis waarbij de meeste inspanning in de eerste week is. De tweede week is heel relax.

Via Google kan je makkelijk leuke restaurants e.d. in de omgeving vinden. Op Silomroad zit tegenover de prachtige Indonesische tempel een goed restaurant (even doorlopen naar achteren). Op Kon Samai hebben wij een strandwandeling gemaakt langs de Grandfather en Grandmotherrock (ongeveer 1 uur lopen), de prachtige Red Shake Tempel, Guan Ha Shrine (daar gelunched) en geëindigd in het Islamitische vissersdorpje dat heel indrukwekkend is. Op Koh Phangan hebben wij veel vlinders gespot. Als je bij de Erawan waterval naar het hoogste niveau wil, doe goede schoenen aan en je hebt totaal ongeveer 3 uur nodig - het is echt de moeite waard zeker als je boven de tijd hebt voor een zwempartij.

Dhr. S
10,0
Toegevoegd op: 11-08-2018

Super genoten

Hele mooie reis, veel gezien en Otje is een super gids met veel Kennis en humor

Mw. M - Bleiswijk
8,6
Toegevoegd op: 01-08-2018

Top reis!

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 27-07-2018

Topvakantie Gouden Zuiden 1

Een fantastische reis met dank aan onze gids Otje en reisleider Koen. We hebben veel gezien met name door het ruime aanbod van de optionele excursies. De treinmarkt en drijvende markt vonden wij erg leuk. Het eiland Koh Phangan is werkelijk een paradijs zeker door de mooie plek waar we verbleven. Neem een goede rugzak mee, deze heb je echt nodig tijdens deze reis. De leuke groep maakte de reis helemaal af.

Dhr. B - Amsterdam
8,6
Toegevoegd op: 27-07-2018

vooral indrukwekkende, maar ook intensieve vakantie

Ko samui, Christal Bay Beach; veel mooier dan het strand bij het hotel / 'savonds naar Chaweng, eten in Stone Fish, nachtmarkt vroeg de avond heen gaan. leuek strand-/eet tent; goedkoop en heerlijk; Nem Hut Ko Tao, ga ruim voor zonsondergang naar de 2C bar, het hotel uit en links de stijle heuvel op, schitternd uitzicht !! Bangkok neem de tuk tuk. bezoek de grote liggende boedha Wat Po. ga eten op de lokale markt vlakbij hotel Futurama (oversteken en dan 300m naar links)

Dhr. D - Vlissingen
8,6
Toegevoegd op: 27-07-2018

leuke vakantie met veel te zien en te doen

Anoniem
5,2
Toegevoegd op: 03-06-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
7,6
Toegevoegd op: 01-06-2018

Mooie reis, een fijne ervaring rijker!

Dhr. R - Haarlem
Terug naar boven