Groepsrondreis Gouden Zuiden (Route 1)

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

23 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,1
Toegevoegd op: 04-04-2018

Sabai Sabai

Gisteren helaas weer terug in Nederland na onze verlenging op Koh Samui. Het was een heerlijke en zeer gevarieerde reis door het zuiden van Thailand. Het jungle hotel, met een tailboat naar de drijvende markt, trein door de markt, fietsen in Bangkok, zijn maar een paar van de vele hoogte punten. Onze gidsen Sander en Artie waren top. "Kop koen krap" jongens. Weer een geweldige reis gehad met fox. Wel een negatieve noot. Het laatste hotel "Samay Bura" is niet fox waardig en was een zware tegenvaller. Zeker tov de eerdere hotels. Het personeel was onvriendelijk en te beroerd on je goedendag te zeggen en zich van hun telefoon los te wrikken. Het hotel heeft achterstallig onderhoud en heeft onderhoud nodig. Lekkages, kapotte Airco's, voegen zwembad ziet groen van de alg, schilderwerk is op en voor het mooie strand hoef je hier zeker niet naar toe. Overigens genoeg mooiere stranden in de directe omgeving (< 1000mtr)

Dhr. L - Borne
10,0
Toegevoegd op: 01-04-2018

geweldige manier om kennis te maken met land en cultuur.

Mw. D - Burgum
10,0
Toegevoegd op: 31-03-2018

Goede gevarieerde reis in een aangenaam tempo

Een prachtige reis met uitstekende reisleiders Sander en Arty. Het reistempo was aangenaam. We hebben buiten de inclusieve excursies nog veel optionele excursies gedaan wat de reis helemaal compleet maakte. Omdat er zoveel variatie in de reis zit is het lastig om een hoogtepunt aan te geven. Elke excursie was weer een hoogtepunt op zich. Wat enigszins tegen viel was de jungletocht op Koh Samui. Voor de rest geen negatief woord over de gehele reis. Zelfs enkele langere reisdagen waren niet eens oncomfortabel.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 30-03-2018

Mooie reis, alles goed regeld,heerlijk weer, zalig eten, ik zeg: Topvakantie.

Heerlijk veelzijdige reis, goed tempo, niet te druk. De treinreis is een aanrader, het is een belevenis op zich. Veel van Thailand gezien en nog meer geleerd over het land. Dit mede dankzij onze Thaaise gids Arty en de Fox reisleider Sander. Top gedaan jongens.

Dhr. G - Den Haag
9,5
Toegevoegd op: 30-03-2018

geweldige reis zeer tevreden.

Zeer goede reis gehad, veel moois gezien en geweldige groep mensen. Het is een drukke actieve reis waar veel is te zien. de reis raad ik zeker aan.

Dhr. van D - Standdaarbuiten
8,6
Toegevoegd op: 29-11-2017

veel indrukken opgedaan

fam Bos Hele mooie reis naar Azie, heel erg genoten van het land ,hele leuke groep op reis

Dhr. B - Boskoop
8,6
Toegevoegd op: 23-11-2017

mooie natuur

Mw. G - Overpelt
10,0
Toegevoegd op: 22-11-2017

Deze reis was echt avontuurlijk geweldig

Slapen in een hotel zonder Electra en alleen koud water was een leuke ervaring Deze reis was echt avontuurlijk zoals onverwacht slapen in een nacht bus i.p.v. een hotel omdat de boot alleen maar smorgens ging vanwege de storm En Koen en Alex waren geweldig dank je wel

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 21-11-2017

Een geslaagde reis

Geslaagde groepsreis. Leuke groep van jong tot oud. Reisleider Koen en reisgids Alex zijn toppers. Alles werd tot in de puntjes verzorgd door deze twee kanjers. Ondanks wat tegenslag (excursies die niet doorgingen vanwege het weer,nachtelijke busrit) was het een gezellige en mooie reis. Voor ons was dit de eerste groepsreis en het is ons goed bevallen. Wij gaan zeker meer groepsreizen maken. Ruud Evalien

Mw. Van S - Ijmuiden
6,7
Toegevoegd op: 19-11-2017

Weinig wilde natuur en authentiek Thailand maar wel een hele gezellige groepsreis gehad

Onze Reisleider Koen en Lokale gids Alex hebben er alles alles aan gedaan om ons een leuke vakantie te bezorgen.we hadden een hele leuke groep die onderling goed klikte. November is voor het zuiden ons inziens niet de meest ideale maand om te reizen. Het regenseizoen in het zuiden loopt verder door dan in Centraal en noord Thailand. Daardoor ging onder andere Een snorkelexcursie niet door en was het Marine Natuurpark gesloten. Ook hebben we hierdoor een hotelovernachting gemist en hebben we de hele nacht in de bus gezeten omdat we de ochtendboot naar Koh Tao moesten halen. Vanwege de weersvoorspellingen zou de middagboot niet varen. Dit is natuurlijk allemaal overmacht en Fox heeft dit gecompenseerd door ons later in de week een gratis diner aan te bieden. De reisintensiteit viel ons tegen. Omdat je verschillende vervoermiddelen gebruikt (bus, boot, trein) ben je veel tijd kwijt aan wachten en met bagage slepen.

Mw. van der W - Meteren
Terug naar boven