Groepsrondreis Juwelen van Zuid-Thailand

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Optionele excursies in Khao Lak

 • Sunset cruise

  THB 2500 p.p.

  Geniet van de prachtige kust van Khao Lak aanboord van de Dolphin Cruise. Met een lekkere cocktail in uw hand kunt u heerlijk relaxen op het dek van een spectaculaire zonsondergang. Wilt u nog iets actiefs doen? U heeft de mogelijkheid om te vissen (de bemanning voorziet u graag van tips!). Tijdens de zonsondergang geniet u van een lekker diner voordat u terugkeert naar het vasteland.

  Deze excursie is inclusief transfers en diner.

Optionele excursies in Krabi

 • Hot spring & Emerald Lagoon tour

  THB 2200 p.p.

  Tijdens deze tour ontdekt u dat Krabi meer te bieden heeft dan alleen eilanden en stranden. De omgeving van Krabi kent nog meer prachtige natuurverschijnselen. U bezoekt hot springs middenin het regenwoud onder de schaduw van de rijke vegetatie. De temperatuur van het water ligt gemiddeld rond de 40 graden en heeft een relaxerende werking. Daarna door naar de Emerald lagune bestaande uit prachtig helder turquoise water. Om hier te komen moet u een kleine wandeling door het regenwoud afleggen. Bij de lagune kunt u zwemmen. Inclusief in de tour is tevens een lokale lunch en bezoek aan een grot tempel.

 • Fietsen naar Huayto waterval

  THB 3700 p.p.

  Voor de sportievelingen een leuke fietstour naar de Huay Tho waterval. ’s Morgens wordt u bij het hotel opgehaald en fietsen door een decor van gebergten en palmplantages. Houd u rekening met een aantal afdalingen en hellingen die u met de fiets moet nemen. Vervolgens komen we aan bij Phanom Benja National Park met de Huay Tho waterval. Neem zwemspullen mee voor een verfrissende duik!
  De terugrit gaat grotendeels naar beneden en is een stuk gemakkelijker. Rond het middag uur komen we weer terug bij het startpunt en worden we teruggebracht naar ons hotel.

Optionele excursies in Phi Phi

 • Longtailboot naar Maya bay

  THB 1500 p.p.

  Bezoek met ons het beroemde Maya Bay uit de film the Beach. Deze zeer bekende baai heeft fantastische witte zandstranden en rondom 100 meter hoge spectaculaire kliffen, een uniek plaatje! We vertrekken in alle vroegte (circa 06:00 uur) om de grote stromen toeristen te vermijden die dagelijks deze schitterende baai bezoeken.
  Exclusief national park fee (circa THB 200-400).

Optionele excursies in Phuket

 • Whitewater Raften

  THB 4000 p.p.

  Tijdens dit Whitewater Rafting avontuur vaart u per raft door prachtige landschappen en tropisch regenwoud met rijke vegetatie. Naast de tocht per raft bezoekt u ook een waterval voor een verfrissende duik en kunt u genieten van een lekkere lunch. Deze tocht is ook geschikt voor beginners en is onderleiding van ervaren gidsen.

 • Stadswandeling Old Town Phuket

  THB 1600-1900 pp

  Vroeg in de ochtend maakt u een excursie door het oude centrum van Phuket. Phuket is veel meer dan een strandbestemming en was vroeger een belangrijk handelscentrum op de route tussen India en China. Vele Portugezen, Fransen maar ook Nederlanders deden dit schiereiland aan tijdens hun reizen. Het oude centrum van Phuket herbergt nog vele karakteristieke overblijfselen uit deze periode waaronder gebouwen in typische Sino-Portugese stijl. U bezoekt verschillende marktjes inclusief een markt met heuse Boeddha reliekwieken, u drinkt een kopje koffie in een lokaal koffieshopje dat door een familie gerund wordt en u bewondert de oudste Chinese tempel van Phuket.
  Minimaal twee personen.

  THB 1900 p.p. bij 2-4 personen
  THB 1600 p.p. vanaf 5 personen

 • Simon Cabaret

  THB 1000 p.p.

  Thailand is befaamd om zijn travestietenspektakels. De shows die 's avonds worden opgevoerd in het Simon Cabaret zijn van het allerhoogste niveau en genieten internationale bekendheid. Geniet van de indrukwekkende decors en kostuums! (VIP plaatsen)

 • Big Game Fishing op de Andaman zee

  THB 2900 p.p.

  Een onvergetelijk avontuur op de Andaman zee! Onder leiding van ervaren gidsen en met behulp professionele materialen gaat u deze dag de zee op om te vissen naar zoveel mogelijk verschillende soorten. Materialen en lunch zijn inclusief.

 • Cocktail workshop

  THB 2080-2860 p.p.

  In de middag worden we opgehaald bij ons hotel voor een gezellige cocktail workshop bij Chalong Bay. We starten de tour met uitleg bij de destilleerderij die met zijn fantastische rum al vele prijzen heeft behaald. Tijdens de daaropvolgende workshop krijgen we tips en uitleg om dan zelf aan de slag te gaan. We maken allemaal onze eigen tropische rum cocktail waarmee we proosten op een geslaagde excursie!

  Excursie inclusief vervoer, Engelssprekende gids, rondleiding en workshop.

  THB 2860 p.p. bij 2 personen
  THB 2420 p.p. bij 3-4 personen
  THB 2080 p.p. bij 5 personen of meer

 • Stadstour Phuket

  THB 1050-1900 p.p.

  Een halve dagexcursie waarbij u de hoogtepunten van Phuket afgaat. Zo gaat u naar Patong, Karon, Kata Beach en bezoekt u een prachtig uitzichtspunt over de drie stranden van Kata Noi, Kata en Karon. Vervolgens gaan we naar de grootste tempel van Phuket, de Wat Chalong, een boeddistische tempel die ookwel het spirituele hart van de stad wordt genoemd. Uiteraard krijgt u de tijd om souveniers te kopen in de lokale winkeltjes.

  THB 1900 p.p. bij 2 personen
  THB 1500 p.p. bij 3-5 personen
  THB 1050 p.p. bij 6 personen of meer

 • Similan Eilanden

  THB 3100 p.p.

  Negen dichtbeboste eilanden omringd met uit de zee rijzende rotsen en prachtige met fijn poederzand bedekte stranden, vormen het nationaal park van de Similan Eilanden. Het is een geweldige plek voor zowel duiken als snorkelen in een ongerepte natuur. Per speedboot cruisen we in 90 minuten ten noorden van Phuket naar de Similan Eilanden. Eenmaal aangekomen hebben we de volledige dag om het park en één van 's werelds grootste snorkelplekken te verkennen.
  Deze excursie wordt niet in het regenseizoen uitgevoerd, maar alleen van November tot April.Aandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers. 
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een Unigarant Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).
Terug naar boven