Groepsrondreis Juwelen van Zuid-Thailand

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6
Toegevoegd op: 25-03-2018

Relaxt reistempo, prachtige natuur, mooie hotels, super zwembad bij het laatste hotel

Dhr. van E - Amsterdam
2,9
Toegevoegd op: 12-03-2018

Prijs-kwaliteitverhouding was niet in orde!!!

Prijs/kwaliteitverhouding van deze reis was niet in orde. Te duur voor het geboden programma. Bijna alle optionele excursies gingen niet door. Volgens Fox was er geen tijd en zou prijs/kwaliteitverhouding niet in orde zijn. Voor ons waren actieve excursies een belangrijk onderdeel van deze reis. Vooral de excursies op plaatsen, waar weinig te doen was. De accommodaties en vervoer waren goed in orde, Fox-waardig.

Dhr. F - Breda
6,7
Toegevoegd op: 08-03-2018

Veel water, veel natuur, veel vrije tijd

Deze reis geboekt, omdat ik vorig jaar de rondreis door het noorden reeds gedaan had. In deze reis zitten Bangkok en Kanchanaburi niet, waardoor de keuze snel gemaakt was. Ik was me er van bewust dat het om een nieuwe reis ging. Gezien de excursies (inclusief en optioneel) had ik hoge verwachtingen. Bij aankomst in Phuket vertelde de reisleider dat Fox een aantal excursies had geschrapt omdat daar de tijd niet voldoende voor was, en voor sommige excursies lag de kwaliteit / kosten verhouding scheef. Op zich is dit ok, maakt de reis we wat minder avontuurlijk..... Eigenlijk zit er heel veel vrije tijd in deze reis.

Mw. V - Zwolle
2,4
Toegevoegd op: 07-03-2018

mooie reis maar veel te duur!!!!! zeker wat je er voor krijgt

Mw. W - Nootdorp
8,6
Toegevoegd op: 06-03-2018

Ontspannende reis.

Rustige kleine rondreis.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 17-10-2017

De juwelen van het Zuiden bestaan dus echt !!

Door Fox is er veel aandacht geschonken aan de resorts die ons in deze reis werden aangeboden. Er zijn voldoende rustmomenten die jezelf of met de groep een invulling kunt geven met een e.v.t optionele excursie. In deze reis zijn er al voldoende excursies inclusief , waardoor je niet voor grote financiële verassingen komt te staan ! De transfers zijn " top " geregeld. In Krabi is het erg leuk om de apen te kunnen ontdekken. ( vanaf zeezicht houd je links aan ). Wat zeker de moeite waard is ,is in Kho Phi Phi het Tsunamipad te volgen waarbij je uitkomt bij een nieuw aangelegen brug met een klein dorpje gelegen tussen de mangrouves.. Prachtig om te zien... De Thaise mensen op de eilandjes zijn ontzettend aardig en behulpzaam. Wij met de " groep van zes " hebben genoten van een geweldige reis met in het bijzonder een " bedankje voor Pannee ( Panini ) en Sander " .

Mw. V - Hoogmade
10,0
Toegevoegd op: 17-10-2017

Prachtige reis met veel natuur

Een hele mooie reis door de natuur en prachtige landschappen en jungles die het zuiden van Thailand te bieden heeft.

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 17-10-2017

De indelening van de reis zou anders kunnen.Het laaste hotel zaten we te lang,geen leuke afsluiter

Het eerste hotel super gaaf. Jammer dat we daar maar een dag zaten. Leuke excusies gedaan. En een super leuke groep gehad. Waar ze nog wel aan moeten werken is de indeling van de reis een dag langer in het eerste hotel. En een dag langer in phi phi. En 2 dagen minder in het laaste hotel. Verder was de reis goed georganiseerd.

Anoniem
Terug naar boven