15-daagse groepsrondreis Noord-Thailand

Je krijgt van ons:
  • Entreegelden en halfpension twv € 175,-
  • Bezoek aan diervriendelijk olifantenpark en ontmoeting met bergstammen
  • Viersterrenresort direct aan het strand
  • Koninklijk Paleis en fietstocht in Bangkok inclusief!
  • Bezoek aan historisch River Kwai en de Unesco tempels van Sukhothai

Nergens completer! Alle hoogtepunten, halfpension en heel veel excursies + entreegelden inclusief!

Het prachtige Noord-Thailand, groene landschappen met indrukwekkend grote stukken jungle, fraaie tempels, mistige bergtoppen en de vriendelijke bewoners. Wij nemen je mee naar het hart van Noord-Thailand. We ontmoeten de bergstammen in het noorden van Thailand en geven je een onvergetelijke ervaring in een diervriendelijk olifantenpark waar je kennismaakt met de machtige Aziatische viervoeter. 

Ook ontdekken we tijdens onze reis de eeuwenoude cultuur, tijdens onze excursies naar het prachtige Ayutthaya en Sukhothai, de voormalige hoofdsteden van Thailand. Aan het einde van de reis hebben we enkele heerlijke dagen in een hotel direct aan het strand om even bij te komen na al die indrukken.

Goede drie- en viersterrenhotels en comfortabel vervoer
Onze hotels liggen op gunstige locaties, bijvoorbeeld dichtbij heerlijke restaurantjes, het stadscentrum, of midden in de rustgevende natuur. Aan het einde van onze rondreis verblijven we drie nachten in een heerlijk viersterrenresort aan het strand van Cha Am/Hua Hin. We reizen in comfortabele airconditioned bussen met ervaren chauffeurs.

Ontdek met ons Bangkok per fiets
Bij ons zijn veel excursies al bij de prijs inbegrepen. Wij gaan bijvoorbeeld naar het imposante Koninklijk Paleis en de Gouden Tempel, maar hebben ook een bezoekje aan de wereldberoemde Thaise drijvende markten voor je in petto. Als kers op de taart gaan we fietsen door Bangkok! Op een fiets door het hectische Chinatown, of het rustige Thonburi. Zo ontdekt je het echte Bangkok!

Dat heerlijke restaurant, of de beste souvenirwinkel?
Onze reisleiders weten het, en zij laten het je met plezier zien! Zo ontdek je altijd de pareltjes van de bestemming en kom je thuis vol met goede herinneringen!

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze rondreis? 

Lees dan de blog over deze reis van onze reisspecialisten Esther en Debbie!

 

 

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 12 / maximaal 31 deelnemers